Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Жадібний вовк, Сергій Міхалков 📚 - Українською

Читати книгу - "Жадібний вовк, Сергій Міхалков"

181
0
22.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Жадібний вовк" автора Сергій Міхалков. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Жадібний вовк, Сергій Міхалков» була написана автором - Сергій Міхалков, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Жадібний вовк, Сергій Міхалков" в соціальних мережах: 

🐺📚 Привіт! Я - Сергій Міхалков, автор книги "Жадібний вовк". Запрошую вас у захоплюючий світ, де хоробрість і справжня дружба перемагають жадібність і злість!

🐺📚 "Жадібний вовк" - це захоплива пригода про вовка на ім'я Вітряк, який завжди мріяв про великі скарби. Він починає свою небезпечну подорож, переслідуючи багатства. Але чи зможе Вітряк змінити своє серце та зрозуміти, що справжня цінність - в дружбі та взаємодопомозі?

🐺📚 У цій книзі ви знайдете цікавий сюжет, моральні уроки та емоційні відкриття. Через пригоди Вітряка ви вивчите, як важливо бути щедрими, співпереживати та робити добрі справи. Книга надихне вас на великі мрії та покаже, що справжня цінність - внутрішня краса та взаєморозуміння.

🐺📚 Ця казка про жадібність і дружбу викличе у вас сміх, захоплення та роздуми. Ви переживете спільну подорож з Вітряком і зустрінете багато цікавих персонажів на своєму шляху. Разом з автором ви зрозумієте, що найбільші скарби - це любов, довіра та мудрість.

🐺📚 Не пропустіть можливість прочитати захопливу казку "Жадібний вовк" від автора Сергія Міхалкова, яку ви зможете знайти на сайті readukrainianbooks.com. Відкрийте для себе світ пригод, мудрості та важливих життєвих уроків разом із Вітряком і його друзями.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Жив колись у своєму лігві один Вовк. Своє житло він ніколи не лагодив і не прибирав. Воно було брудне, старе – тільки й диви, що розвалиться!

Проходив якось повз вовче лігво Слон. Трішечки зачепив дах, він і похилився.

– Пробач мені, будь ласка, друже! – сказав Слон Вовкові. – Я ж ненавмисно. Я зараз усе полагоджу!

Слон був на всі руки майстер і не боявся роботи. Узяв він молоток, цвяхи і полагодив дах. Став дах міцніший, ніж був.

«Еге! – подумав Вовк. – Та він мене, мабуть, злякався! Спершу переді мною вибачився, потім сам мені дах полагодив. А примушу я його поставити мені новий будинок! Якщо боїться, то послухається!»

– Стривай! – закричав він на Слона. – Ти що ж це? Ти думаєш мене так легко позбутися? Збив мені дах набік, абияк його цвяшками приколотив і хочеш втекти? Ану будуй мені новий будинок! Та швидше, а не то я тебе так провчу, що ти довго мене пам'ятатимеш!

Нічого не відповів Слон, почувши такі слова. Він легко схопив Вовка поперек тулуба та й жбурнув його до ями з гнилою водою. А потім сів на вовчий будинок і розчавив його.

– Ось тобі новий будинок! – сказав Слон і пішов.

– Нічого не розумію! – здивувався Вовк, трохи оговтавшись. – То він мене боявся, пробачення просив, а потім таке вчинив... Нічого не розумію!

– Дурепо ти! – прокаркав Старий Ворон, який усе це бачив, – ти просто не бачиш різниці між боягузтвом і чемністю!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Жадібний вовк, Сергій Міхалков», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Жадібний вовк, Сергій Міхалков"