Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Червоний капелюх, Дональд Біссет 📚 - Українською

Читати книгу - "Червоний капелюх, Дональд Біссет"

201
0
23.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Червоний капелюх" автора Дональд Біссет. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Червоний капелюх, Дональд Біссет» була написана автором - Дональд Біссет, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Червоний капелюх, Дональд Біссет" в соціальних мережах: 

📚 Червоний капелюх 🌹: Анотація

🌹 Крокуйте стежками казки в захоплюючій книзі "Червоний капелюх" від неперевершеного автора Дональда Біссета! Ця книга перенесе вас у світ чудес та незвичайних пригод, де кожна сторінка виткана з мрій та відчуттів.

🧚‍♂️ У цьому чарівному творі Дональд Біссет запрошує нас у подорож разом з маленькою дівчинкою на ім'я Ельза, яка одного дня знаходить таємний червоний капелюх. Цей капелюх наділяє її незвичайними здібностями і веде до незабутніх пригод у магічному світі.

🌳 Завдяки таланту Дональда Біссета, "Червоний капелюх" оживає на сторінках книги. Разом з Ельзою вирушайте на зустріч з феями, гномами та іншими чарівними створіннями. Відчуйте близькість до природи та магію, яка переповнює кожну сторінку.

✨ "Червоний капелюх" - це не просто казка, це повчальна історія про дружбу, віру в себе та важливість мрій. Вона надихає нас дотримуватись своїх уявлень та бачити красу навколо нас. Це запрошення до кожного з нас бути сміливими та відкритими для нових пригод.

📖 Зануртесь у світ "Червоного капелюха" разом зі мною. Відкрийте свій власний шлях до великих мрій та незабутніх пригод. Нехай ця книга стане вашим провідником у світ магії та добрих почуттів. Приєднуйтесь до Ельзи та відкрийте свою власну казку! 📚

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Жила колись на світі Рибка. Разом з іншими рибами вона плавала в морі, і їй здавалося, що море під нею темне-темне. Чим глибше, тим темніше. А коли вона дивилася вгору, то бачила блакитне небо і в небі червоний капелюх.

"От якби мені цього червоного капелюха!" – мріяла вона. І одного разу вона попрощалася з іншими рибами і попливла вгору, вгору і вгору, поки не допливла аж до самісінької морської поверхні. Куди не глянь, навколо було море, на морі великі кораблі, а над морем – синє небо, білі хмари і Червоний капелюх.

Рибка намагалася спливти ще вище, але всі її старання були марні, не могла ж вона зовсім вистрибнути з води.

І вона звернулася до Чайки, що пролітала над морем.

– Люба пані Чайко, підніміться, будь ласка, вище і дістаньте для мене он того червоного капелюшка! Мені він дуже подобається.

Але Чайка відповіла їй:

– Краще пливи подалі, бо я тебе з'їм на сніданок!

І з цими словами Чайка пірнула у воду і спробувала упіймати Рибку своїм великим, гострим і жовтим дзьобом. Але Рибка прошмигнула в глибину і сховалася.

Іншим разом Рибка побачила в човні рибалку з довгою вудкою, на кінці якої, звичайно, був гачок. Вона виринула з води і сказала:

– Будьте ласкаві, пане рибалко, дістаньте для мене вашою вудкою он того червоного капелюха!

– Дивись-но мені, а то сама потрапиш до мене на гачок! – сказав рибалка.

І він підняв вудку над головою, махнув нею три рази, а потім закинув подалі, щоб підчепити на гачок Рибку, але не влучив, і Рибка попливла.

Нарешті Рибка припливла до річки і побачила на її березі Слона. Слон наспівував собі під ніс пісеньку:

Я – Слон, товстий та великий,

Травицю щипаю весь день я.

Хоча більш за все полюбляю,

Смачне полуничне варення.

Рибка крикнула йому:

– Дістань мені, будь ласка, своїм довгим хоботом он того червоного капелюха!

Слон потягнувся хоботом за червоним капелюхом, тягнувся, тягнувся що було сили, але так і не дотягнувся.

– Не виходить, – сказав він. – Краще я спіймаю тебе хоботом, закину високо в небо, і ти сама дістанеш червоного капелюха.

І слон, підхопивши Рибку хоботом, підкинув її високо-високо, вище за хмари, у самісіньке синє небо. Рибка подивилася – а замість червоного капелюха в небі висить червоне сонечко. І Рибка з гучним сплеском шубовснула назад у море.

Риби оточили її і питають:

– Що ж ти повернулася без Червоного капелюха?

– Це зовсім не Червоний капелюх, – відповідала їм Рибка, – це сонце.

Але вони сміялися з неї і говорили:

– Нас не обдуриш, це Червоний капелюх!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Червоний капелюх, Дональд Біссет», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Червоний капелюх, Дональд Біссет"