Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Не поспішай з висновками, Анна Зайцева 📚 - Українською

Читати книгу - "Не поспішай з висновками, Анна Зайцева"

174
0
03.06.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Не поспішай з висновками" автора Анна Зайцева. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Не поспішай з висновками, Анна Зайцева» була написана автором - Анна Зайцева, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Не поспішай з висновками, Анна Зайцева" в соціальних мережах: 

Бібліотека сучасних українських авторів "ReadUkrainianBooks.com" - це унікальний веб-сайт, що дозволяє знайти популярні книги українською мовою, які охоплюють широкий спектр тем та жанрів. На відміну від традиційних книжкових магазинів, бібліотека працює 24/7 та дозволяє читати будь-яку книгу в будь-який час. Крім того, на сайті можна знайти безкоштовні електронні версії книг, які доступні для завантаження на будь-який пристрій.

Навіть якщо ви знаходитеся далеко від України, "ReadUkrainianBooks.com" дозволяє насолоджуватися українською мовою та літературою, що є важливою частиною культурного досвіду країни. Незалежно від того, чи ви новачок української мови, чи вже володієте нею на рівні носія, "ReadUkrainianBooks.com" пропонує широкий вибір книг на будь-який смак.

Бібліотека також допомагає у популяризації української літератури та авторів, що є важливою роботою відчутної культурної місії. Завдяки "ReadUkrainianBooks.com" можна досліджувати творчість сучасних українських авторів та відкривати для себе нові таланти. Не зважаючи на те, де ви знаходитеся, бібліотека надає можливість переживати світ літератури на новому рівні.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

В одному далекому королівстві народилася дівчинка. Батьки влаштували на її честь велике свято. Вони запросили до палацу найкращих музик, а також фей, щоб ті подарували дівчинці різні здібності.

Тільки-но феї зібралися піднести малечі свої подарунки, як посеред зали несподівано з’явилася літня пані. Її обличчя закривала густа вуаль. Незнайомка поставила біля колиски горщик і посадила зернятко. Потім вона вийняла з сумочки дзеркальце і простягла його королеві. Дзеркальце вмить розлетілось на дрібні уламки, частина яких впилася королеві в око.

– Хоч як сильно ти любитимеш свою донечку, у кожному її кроці, у кожному її вчинку ти бачитимеш лише недоліки, ти завжди будеш сумніватися у її здібностях і постійно говоритимеш про це принцесі. А як тільки у цьому горщику виросте квітка, твої сумніви стануть сильнішими вдвічі. – сказала літня пані крижаним голосом і зникла так само несподівано, як і з’явилась.

За мить усі забули про незнайомку і продовжили веселитися.

Минув час. Маленька принцеса виросла, а разом з нею виросла і посаджена незнайомкою квітка. І у палаці почали відбуватись дуже дивні речі. Як тільки дівчина ділилася з матір’ю своїми здобутками, у відповідь чула лише: «Облиш! У тебе до цього немає здібностей!»

Так, одного вечора, вкотре почувши, що у неї ні до чого немає здібностей, юна принцеса сиділа біля вікна у своїй кімнаті і плакала в такт дощу.

– Дівчинко! Дівчинко! – почувся в кімнаті ледь чутний голос.

Принцеса підвела очі і крізь сльози побачила, що її квітка розцвіла. Ніжно-рожева квітка схилилася до дівчини і розповіла їй історію про літню пані.

– На жаль, моя люба, я не можу розчаклувати королеву. Проте я можу допомогти тобі.

Квітка по черзі доторкнулася до чола, серця та губ дівчини.

– Дитинко, ти матимеш гострий розум, завжди будеш відкритою до пізнання нового і зможеш дати мудру пораду іншим. Твоє серце допоможе тобі бачити і відчувати більше, ніж це може твій розум, і воно завжди підказуватиме тобі вірний шлях у житті. Від тепер ти також володієш даром красномовства і зможеш знайти спільну мову з кожним. А ще, моя мила дівчинко, я маю для тебе подарунок. Візьми це перо. Воно допоможе тобі гарно викладати свої думки на папері.

Принцеса подякувала і, сповнена емоцій, заснула. Снилося їй, що квітка – це зачарована фея. Літня пані не схотіла миритися з тим, що з’явилася талановитіша за неї. Вона розлютилася і перетворила фею на малесеньке зернятко.

– Квіточко, – запитала крізь сон принцеса, – а кому потрібно те, що я робитиму? Хто слухатиме мене? Хто читатиме те, що я напишу?

– Не поспішай з висновками, люба. Просто роби свою справу. І пам’ятай, раз ти щось робиш (пишеш, говориш, навчаєш), значить вже є той, кому це потрібно. Згадуй ці слова кожного разу, коли тебе мучитимуть сумніви.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Не поспішай з висновками, Анна Зайцева», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Не поспішай з висновками, Анна Зайцева"