Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Як у Червоного крана голова розболілася, Еліна Заржицька 📚 - Українською

Читати книгу - "Як у Червоного крана голова розболілася, Еліна Заржицька"

142
0
05.06.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Як у Червоного крана голова розболілася" автора Еліна Заржицька. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Як у Червоного крана голова розболілася, Еліна Заржицька» була написана автором - Еліна Заржицька, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Як у Червоного крана голова розболілася, Еліна Заржицька" в соціальних мережах: 

Бібліотека сучасних українських авторів "ReadUkrainianBooks.com" - це унікальний веб-сайт, що дозволяє знайти популярні книги українською мовою, які охоплюють широкий спектр тем та жанрів. На відміну від традиційних книжкових магазинів, бібліотека працює 24/7 та дозволяє читати будь-яку книгу в будь-який час. Крім того, на сайті можна знайти безкоштовні електронні версії книг, які доступні для завантаження на будь-який пристрій.

Навіть якщо ви знаходитеся далеко від України, "ReadUkrainianBooks.com" дозволяє насолоджуватися українською мовою та літературою, що є важливою частиною культурного досвіду країни. Незалежно від того, чи ви новачок української мови, чи вже володієте нею на рівні носія, "ReadUkrainianBooks.com" пропонує широкий вибір книг на будь-який смак.

Бібліотека також допомагає у популяризації української літератури та авторів, що є важливою роботою відчутної культурної місії. Завдяки "ReadUkrainianBooks.com" можна досліджувати творчість сучасних українських авторів та відкривати для себе нові таланти. Не зважаючи на те, де ви знаходитеся, бібліотека надає можливість переживати світ літератури на новому рівні.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

– Плюх! – простогнав Червоний кран. – Як мене болить голівонька... Плюх-плюх!

– Чому болить? – зацікавився його рідний брат – Синій кран. – То, мабуть, ти замість гарячої холодну воду даєш.

– Та ні. Воду я даю ту, що треба. Але мій маленький хазяїн завжди так погано мене закручує. Іноді буває сильно-сильно, аж зуби скреготять, а іноді так, що з носа тече, – поскаржився Червоний. – Ух-плюх-плюх!

– Не скигли. Краще обв’яжи голову хустинкою – це добре допомагає, – порадив йому брат.

– Вже пробував. Аніякого полегшення, – зітхнув Червоний.

– Тоді треба негайно звертатися до Майстра, – повчально задзюркотів Синій. – А поки що терпи!

– Та я вже тер-плюх! – розридався Червоний.

У цей час Матуся суворо наказала Хлопчикові: “Треба негайно вимити руки. Дивись, які вони брудні!”

Хлопчик підійшов до кранів, крутонув Червоний кран і... на його рученята ринув потік гаряченної води.

– Ой, пече! – заквилив Хлопчик. – Мамо, допоможи…

Мати миттю опинилася біля кранів і негайно перекрила паруючий потік. А потім викликала Майстра. Цей поважний чоловік уважно оглянув хворого, глибокодумно почухав потилицю, потім на щось натиснув, щось покрутив, струсив долоні, вгледівся уважно і покликав Хлопчика:

– Хазяїне, підходьте, роботу приймайте.

Хлопчик сторожко наблизився і підставив кінчик пальця під тоненький струмочок.

– Усе гаразд! – радісно вигукнув він.

– Фур-фур! Усе гаразд! – погодився з ним Червоний кран. – Як добре почуватися здоровим!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Як у Червоного крана голова розболілася, Еліна Заржицька», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Як у Червоного крана голова розболілася, Еліна Заржицька"