Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Шлюбна ніч, Каміла Дані 📚 - Українською

Читати книгу - "Шлюбна ніч, Каміла Дані"

1 236
0
02.09.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Шлюбна ніч" автора Каміла Дані. Жанр книги: 💙 Еротика / 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Шлюбна ніч, Каміла Дані» була написана автором - Каміла Дані, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика / 💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Шлюбна ніч, Каміла Дані" в соціальних мережах: 

"Шлюбна ніч" - це роман від талановитого автора Каміли Дані, який занурить вас у світ інтриг, страсті та непередбачуваних подій.

📖 У цій захоплюючій книзі ви знайдете справжній емоційний калейдоскоп. Вона розповідає історію двох людей, які вирішили зв'язати свої долі в шлюбі, але їхні плани руйнуються в одну ніч. Неочікувані обставини вимушують героїв переглянути своє ставлення до життя і кохання.

🖋️ Каміла Дані - це відомий автор, який відомий своєю здатністю створювати складні та живі персонажі. Її книги завжди сповнені глибоких емоцій та непередбачуваних сюжетів. "Шлюбна ніч" - ще один яскравий приклад її майстерності.

💑 Ця книга - це історія про важливість рішень, про непередбачуваність життя і про те, як навіть найбільша ніч може принести найбільше відкриття. Її читання змусить вас задуматися про власне життя і призупинити думки.

🌟 Читайте "Шлюбну ніч" на readukrainianbooks.com, де вас чекають найцікавіші та найемоційніші книги українською мовою абсолютно безкоштовно і без необхідності реєстрації. Ця книга залишить незабутні враження і глибоко збуджений стан.

Разом із "Шлюбною ніч" ви відкриєте для себе нові горизонти в житті та відчуєте справжню силу кохання. Рекомендуйте цю книгу друзям, щоб разом обговорити всі її тонкощі та нюанси. 💖📚

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 89
Перейти на сторінку:
-1-

“Ніколи не грай з жінкою! Вона — сильний суперник і, повір, зіграє краще…”
 

ЄВА

— І ще одне питання, Єво Анатоліївно. Скажіть, як виникла ідея створення вашого фонду? — Максим, після сотні натискань на кнопку пульта, зупиняється на моєму інтерв'ю.

— Максе, вимкни! — дивлюся благальним поглядом. — Справді, сил немає вже дивитися на свою фізіономію!

— Уже шкодуєш, що пішла на інтерв'ю? — вимикає телевізор і лягає на живіт біля мене. Погладжує по голому коліну, піднімаючись все вище.

— Ні. У мене в фонді навіть спонсорів додалося після ефіру. Але після місяця перегляду щоранку вже нудить! — кривляюся, показуючи, як хочеться блювати. Чоловік вигинає брову, а рукою вже господарює під моїм рушником.

— І ще, ми не так часто зустрічаємося, щоб витрачати свій час на перегляд телепрограм. Думаю, зможемо знайти заняття цікавіше! — цілую в гладко поголену щоку, рукою погладжуючи жорстке волосся на голові.

— Ах ти пустунка! — хапає мене за руку і тягне на себе.

На тумбочці починає пищати телефон. Важко зітхаючи, відхиляюся від чоловіка.

— Пробач, я повинна відповісти! — Макс кривиться, але відпускає. Не підводячись з ліжка, тягнуся до тумбочки.

— Здається, наш відпочинок на сьогодні закінчено! — бубоню, дивлячись на телефон. Макс гарчить, ховаючи обличчя у ковдру.

— Так, Наталю, що сталося?

— Пробач, що відволікаю, але тут на тебе чекає дуже багатий спонсор, — закочую очі до стелі. Підіймаюся з ліжка та прямую у ванну кімнату. Зрозуміло, що “відпочинок” на сьогодні закінчено.

— А ти не можеш з ним поговорити?

— Ой, я б з радістю, але він сказав, що буде вирішувати питання тільки з Ягодою, — пояснює моя помічниця. Цей місяць — просто перегони! Формула один відпочиває!

— З якого він питання? Гаразд, я буду через пів години, — скидаю виклик, не дослухавши щебетання моєї помічниці. Колись вона дійсно допомагала, але зараз треба її змінити. Тільки палиці в колеса вставляє. Тільки-но дізналася, що ми з Максимом коханці, робить все, щоб додати мені роботи та проблем.

— Котику, — у ванну зазирає чоловік. — Ця Натаха вже починає мене дратувати. То волочиться за мною по всьому світу, як дурепа, то проходу мені не дає! Тепер ось навіть потрахатися нормально не можемо без її благословіння!

— Що поробиш? Любов зла! — відповідаю, одягаючи спідню білизну. Підходжу ближче і проводжу кігтиками по рельєфних грудях, опускаючись рукою все нижче, а очима — вище.

— Вона, коли дізналася, що я сплю зі своїм тренером з фітнесу, ледь не збожеволіла! Тиждень на роботі не з'являлася. А потім дівчатам у ресторані сказала, що за будь-яку ціну затягне тебе у ліжко. Тож хто знає, можливо, незабаром ти зміниш свою думку і теж захочеш її.

Двома пальчиками хапаю за петельки штанів, тягну трішечки донизу і випускаю вже закам'янілу плоть. Груди Максима здіймаються та опускаються швидше, ніж зазвичай, а очі налиті кров'ю і бажанням.

— Ну, — надуваю губки, спочатку облизавши їх. — А просто зараз мій маленький вибачальний подарунок! — присідаю навпочіпки, ніжно цілую рожеву голівку члена, випускаючи з рота протяжний стогін. Рукою ніжно воджу по стовбуру, допомагаючи собі ковтати його все глибше. По всьому тілу розтікається хвиля збудження. І мені вже начхати, хто там мене чекає

— Сука, с–с–с, о–о–о, фак! Давай, кицю! — Макс, зібравши моє волосся у кулак, матюкається від задоволення.

Кілька разів проводжу язиком від головки до основи, руками стискаючи соковиту дупку чоловіка. Макс гарчить і все сильніше тягне за волосся. Різко хапає мене за руки, змусивши піднятися на ноги.

— Як тут можна хотіти когось, якщо ти і є моя досконалість! — хрипким голосом, майже беззвучно, шепоче він. Притискає животом до стіни, змусивши вигнути спину, вганяючи в мене член. Поштовх! І з моїх вуст виривається крик. Ще поштовх! Серце починає наздоганяти ритм зіткнень наших тіл. Чоловік, міцно тримаючи за живіт, вбивається у моє тіло, приносячи солодку знемогу кожній його клітинці. Кілька хвилин скаженого темпу — і ми разом покидаємо цей світ на кілька секунд.

— Ти подумала над моєю пропозицією? — вимовляє з запинками, ніжно погладжуючи мене по животі відразу після повернення зі світу мрій.

— Над якою? — закочую очі та вибираюся з обіймів. Знову він за своє! Знає мою позицію і продовжує тиснути!

— Єво, ти прекрасно знаєш питання! — розгнівано дивиться на мене.

— Максиме, коли ми починали зустрічатися, то я, по-моєму, чітко тобі дала зрозуміти, що ти можеш розраховувати тільки на чудовий трах. І повторюю востаннє: заміж я не збираюся ні за тебе, ні за кого-небудь іншого — ніколи! У моєму серці є місце тільки одному чоловікові — сину!

Обличчя Макса перекошується від злості. Швидким кроком він виходить за двері, голосно грюкнувши.

Заміж? Я? Знову? Та ніколи! Ні за які гроші! Один раз там була — вистачить на все життя! Я дуже вдячна колишньому чоловікові за сина! Якщо, звісно, його можна назвати чоловіком тільки після однієї ночі.

Прикриваю очі, заспокоюючи в собі скандалістку. Так і тягне покричати та послати нахрін. Вдих — носом, видих — ротом. На жаль, мені життєво необхідний коханець. Якби могла обійтися без нього, але, на жаль… 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 89
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Шлюбна ніч, Каміла Дані», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Шлюбна ніч, Каміла Дані"