Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Поворот долі, Hevi 📚 - Українською

Читати книгу - "Поворот долі, Hevi"

185
0
19.10.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Поворот долі" автора Hevi. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Поворот долі, Hevi - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Hevi
Електронна книга українською мовою «Поворот долі, Hevi» була написана автором - Hevi, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Поворот долі, Hevi" в соціальних мережах: 

Поворот долі: Лабіринти життя та відкриття в сучасній Україні

Вітаємо вас на ReadUkrainianBooks.com – майданчику для тих, хто шукає пригод, таємниць та незабутніх вражень. 📚✨

У захоплюючій книзі "Поворот долі" від талановитого автора Hevi розкривається неймовірна історія про героїзм, дружбу та відкриття справжнього себе.

🌟 Про книгу: У серці сучасної України наш герой, звичайний молодий чоловік, виявляється в обіймах складних виборів та неочікуваних подій. Його долю переплітають непередбачувані повороти, і він вирушає у захоплюючий подорож лабіринтами життя. Під керівництвом власних сумнівів і мрій, він відправляється в пошуках себе та своєї місії, що стає віддзеркаленням великих змін сучасної України.

🖋 Про автора – Hevi: Hevi – це обдарований письменник, який вміло використовує перо, щоб розкрити глибокі реалії та емоції. Його твори переповнені любов'ю до рідної землі та вірою в майбутнє.

🔮 Чому обирати ReadUkrainianBooks.com: Тут ви зможете насолодитися читанням онлайн безкоштовно та без обмежень, переглядати найкращі твори українських авторів і зануритися у світ магії та пригоди.

🌈 Важливість читання українською мовою: Читання українською – це не тільки джерело задоволення, а й засіб збереження культурної спадщини. Це внесок у розвиток української мови та відображення її краси у світовому літературному спадку.

📚 Приєднуйтеся до нашої спільноти на ReadUkrainianBooks.com та відкрийте для себе захопливі сторінки "Повороту долі", де кожен оберт – це нова можливість для відкриття і розвитку! ✨📘

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 39
Перейти на сторінку:
1

   Нарешті скоро закінчиться робочий тиждень і я нарешті зможу рванути до подруги в Карпати. Вона поїхала туди швидше, щоб зализувати душевні рани, а ще нещасливе кохання. Якось все на неї звалилося одночасно. Я знаю, що дуже їй потрібна, але не могла з роботи швидше вирватися як не як кінець року. Треба було закрити всі звіти.

   Нарешті сьогодні останній робочий день і я зможу після роботи поїхати до Ані. Вже й самій нетерпиться поїхати з цього задушливого міста.

   Ой і відірвемося ми з Анькою, хай я тільки до неї доберуся. А то знаю я її сидить там у готелі і мабуть навіть із номеру не виходить. Не знаю як ми могли здружитися разом, ми як вогонь і вода, вогонь тут звичайно я.

   Одне радує, що сьогодні скорочений робочий день перед новим роком. Декілька днів я зможу не бачити морду нашого урода шефа, після того, що він з Аньою зробив, кожного разу коли його бачу, хочу відірвати його причандали і спустити їх в унітаз, так щоб уже точно не змогли знайти і пришити.

   Прибігаю в офіс, ледь встигла. Може варто і мені задуматися про іншу роботу, не знаю чи на довго мене вистачить. Але так як поки, що це тільки мрії, сідаю і мовчки працюю. До обіду майже все зроблено, що не може не радувати.

   Збираюся на обід і тут намальовується Юрчик. Гарний хлопець, тільки не для мене. Я знаю, що давно йому подобаюся, але він ну такий вже спокійний, що я з ним просто не зможу. Комусь звичайно дуже повезе, він буде дуже люблячим чоловіком і батьком, та я вибухівка і мені треба такого ж чоловіка. Я не можу сидіти на місці і варити чоловікові борщі, не можу без пригод, без адреналіну.

   - Оль, а можна , я тут подумав, може могли би, якщо ти не проти звичайно, я б хотів...

   - Юр, давай скорочений варіант.

   - Так, звичайно, може ти б могла зі мною пообідати, а ще ну Новий рік, може ми б разом...

   - Юрасик, ти дуже гарний хлопець , дуже добрий і комусь невимовно пощастить з тобою, але я тобі не підходжу. Розумієш, мені подобаються дівчата.

   - А, так, ясно, дякую, звичайно. Вибач.

   Юра втік, не знаю чому ляпнула таке, але він так мене дістав із своїми запрошеннями, тай не хочу більше йому відмовляти. Скільки разів його відшила всеодно кожного дня одне і теж.

   Пішла на обід, швиденько перекусила і побігла бігом назад, щоб пошвидше вже все завершити.

   В офісі просиділа ще дві години і нарешті все зробила. Віддала звіти і пішла вже збиратися додому.

   Сіла під офісом в машину, по дорозі треба ще заскочити дещо прикупити для відпочинку і до Ані.

  Виїхала на трасу і попрямувала до торгового центру. Там провела ще півтори години. Скупила все необхідне і тепер можна зі спокійною душею їхати в гори. Загрузила свої покупки в багажник і поїхала пакувати валізу.

   Вже майже біля себе я тільки хотіла повернути як хтось врізається в мою пташку...

 

 

Доброго вечора. Сподіваюся вам сподобається ця історія.

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 39
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Поворот долі, Hevi», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Поворот долі, Hevi"