Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Всупереч здоровому глузду, Єфремова Анастасія 📚 - Українською

Читати книгу - "Всупереч здоровому глузду, Єфремова Анастасія"

345
0
07.11.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Всупереч здоровому глузду" автора Єфремова Анастасія. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Всупереч здоровому глузду, Єфремова Анастасія» була написана автором - Єфремова Анастасія, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Всупереч здоровому глузду, Єфремова Анастасія" в соціальних мережах: 

Ласкаво просимо на ReadUkrainianBooks.com – ваш особистий портал до захоплюючого світу української літератури! Сьогодні ми маємо честь представити вам книгу "Всупереч здоровому глузду" від видатної української письменниці Анастасії Єфремової. 📚✨

📖 Про книгу "Всупереч здоровому глузду": Ця книга – це глибока подорож у світ почуттів та емоцій, де головний герой, який стикається зі складнощами життя, намагається знайти вихід, несучи на своїх плечах важливе завдання – зберегти віру в себе та в інших. Сповнена непередбачуваних поворотів, ця історія залишить вас зачарованими з перших сторінок та вразить до глибини душі.

👩‍🎨 Про авторку – Анастасію Єфремову: Анастасія Єфремова – відома українська письменниця, яка завоювала серця читачів своєю теплою і чуттєвою прозою. Її творчість надихає, розкриваючи перед нами широкий спектр почуттів та емоцій.

🌐 Про ReadUkrainianBooks.com: Наш сайт – це вікно у світ української культури та мови. Тут ви знайдете найкращі твори від відомих авторів та відкриєте для себе нові імена, які роблять нашу літературу насправді незабутньою. Ми пропонуємо можливість читати онлайн безкоштовно та без реєстрації, ділитися враженнями та обговорювати книги з іншими читачами.

📚 Чому важливо читати українською: Читання українською мовою – це не лише розвага, але й спосіб зберегти та розвинути нашу мову. Це сприяє збереженню національної ідентичності та сприяє розквіту української культури у світі.

🔥 Не втрачайте можливість зануритися у світ "Всупереч здоровому глузду" разом з нами. Приєднуйтеся до нас на ReadUkrainianBooks.com та дозвольте словам оживити світ навколо вас! 🌟📖

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 73
Перейти на сторінку:
Глава 1

 

1 серпня

 

Важливість цього ранку – невимовна. Перший день на роботі, після завершення інтернатури. Вперше, після довгих 8 років навчання я зайду до лікарні як лікар, і цей момент не зіпсує жодна людина. Вир емоцій настільки великий, що ще трохи і захлесне з головою.

Прокидатись о 6 ранку, як нудне, але вельми корисне вміння. Запізнюватись всюди, в не залежності о котрій прокинувся, як реальний хист. А, як відомо, людина ніщо без справжнього хисту в житті, то ж спіткаючись біжу до метро.

Кава замість сніданку, виразка замість шлунку, вітер на місці мозку.

Мати завжди казала, що наші мрії та сподівання чує всесвіт. Так от любий всесвіту я гепард, спринтер, я є швидкість світла, я ладна бути ким завгодно тільки б не спізнитись.

Та часто буває в житті, що вдало підібрані Богом ноги також підводять і я в ролі спринтера лечу на якогось бідолаху. А далі все немов в тумані… Кава на штанях, кава на сорочці. Ні ну і причмоканий же чоловіче, нащо візуалізував ти слимака.

Швидко прокричавши вибачення продовжую діалог із всесвітом.

Бідний, кава в мене була гаряча, сподіваюсь діти в нього вже є. Все ж таки мати мала рацію, коли пропонувала вступати на ветеринара: «Лікар Єлизавета – каструє з любов’ю»

Поки перед моїми очима проминали станції метро я активно молилась, уявити не могла, що така набожна людина. Молилась всім Богам метро, згадувала отче наш, вигадувала власні молитви, трішки побула у відчаї, повторно прочитала отче наш.

За десять хвилин до початку ранкового збору і я встигаю вбігти до лікарні. Все ж таки, то був дуже намолений вагон.

В очікуванні п’ятихвилинки, встигаю познайомитися з усіма. Молода жінка Лілія Валентинівна, на вигляд їй не більше 35 років, темненька, трохи повненька, але шалено харизматична; Неля Іванівна, років 60, мила й усміхнена, вона як бабуся із дитячих фільмів. Розповідаю двом лікарям про своє навчання та інтернатуру. Встигла обмінятися фразами знайомства з медсестрами, познайомилась з усіма окрім завідувача відділення. Запізнюється чоловіче, а ще й начальник. Завідувач повинен бути прикладо… мені капець, час збирати докупи всі свої пожитки та бігти в протилежний лікарні бік, молитись вже пізно.

- Доброго ранку колеги – секундна пауза, здається він мене все ж таки впізнав – Впевнений, що всі встигли познайомитись з нашим новим лікарем, тож до справи. Аню, хтось поступав вночі?

Поки колеги активно обговорюють дідуся з проносом і що він, халепа, забув в терапії, я сиджу в сподіванні того, що мене не звільнять, можливо ще варто помолитись Богу чоловічої фертильності?

Олексій Михайлович навіть нічого так на вигляд, років під 40. Високий, темненький, в міру пухкі вуста і дивовижні сапфірові очі, і як я не помітила їх відразу?

По закінченню ранкових зборів, я отримала свої палати й це вже була заявочка на успіх. Треба було бачити ці веселі оченята завідувача, коли він сказав:

- Єлизавето Олександрівна, Ваша палата номер 7 та 8. Історії на посту. І  дідусь з боксу Вам, на радість, викличте йому інфекціоніста. А ви, Маринка, перевір чи не час змінити підгузок, нашому хлопчику з боксу. – із задоволенням роздав накази завідувач.

«Гімнюк, Ви обпечений, а не Олексій Михайлович»- подумала я про себе і пішла викликати інфекціоніста, ну а якщо бути точною, то циганити його номер у старшої медсестри.

І все-таки день минав чудово. Гарний колектив, приємна серцю робота. Цілий день минув на ногах, але я цього навіть не встигла помітити. Дідусь з боксу виявився просто янголятком і чимось нагадав мого. А коли я вже йшла з його палати, він так розчулив мої почуття тим, що дав мені яблучко. Недовго думаючи закинула фрукт до кишені й пішла далі по пацієнтах.

Обхід нарешті завершено. В лікарняному коридорі розливається золото сонячних променів. Боже, яка краса. Переводжу погляд на яблуко, яке воно смачне на вигляд. Роблю перший, другий укус і ммм… воно неймовірно солодке.

-        Єлизавета Миколаївна, Ви вже розмовляли з інфекціоністом?

Майже вдавившись і ледве не отримавши передчасний інфаркт в такому молодому віці, я повертаюсь до голосу за спиною.

-        Лише коли її викликала – відповідаю я завідувачу, намагаючись не чавкати та скоріше прожувати.

-        Єлизавета Миколаївна, ви або історію з собою не тягайте вже пів години, або свій номер телефону залиште хоча б комусь. Лікар-інфекціоніст не може ознайомитись з документацією пацієнта і залишити в ній необхідний запис поки ви в закутку насолоджуєтесь яблучком і переховуєте історію.

-        Вибач… - та мені звісно ніхто не дає навіть договорити

-        Зараз за дідом приїде швидка. Боже, та доїжте ж ви вже те кляте яблуко і подзвоніть його родичам, чи відайте історію і я наберу їх швидше. За що тільки на мою голову така радість.

-        Олексію Михайловичу, а навіщо швидка, дідусь в чудовому стані – сподіваюсь тобі ще пече…

-        Ви б знали чому, аби очікували лікаря якого самі ж і викликали. Ви взагалі знаєте про те, що коли викликається консультант, то ви повинні підготувати для нього історію хвороби, всю документацію і проковтніть яблуко ви вже швидше.

-        Вибачайте, я просто була така голодна.

-        Для цього є принаймні ординаторська, нащо біля боксу їсти. Ви б ще у дідуся їжі попросили.

-        Та він і сам пригостив.

Треба було бачити вираз цих очей. Боже, і нащо ти дав цьому так гарні очі.

-        Якою дурепою потрібно бути, аби їсти незрозуміло що. – Ну все, це був перебір - Може в ще на вокзалі біляші полюбляєте? У діда ротавірусна інфекція. Єлизавета Миколаївна, самий час надягати памперс. Я до речі тільки з приймального, там бомжа привезли, може він Вас ще чимось підгодує.

«Тварина ви тупа, а не Михайлович тепер!»
 

***

 

-        Мам, я вдома.

-        Як все пройшло? Який колектив?

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 73
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Всупереч здоровому глузду, Єфремова Анастасія», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Всупереч здоровому глузду, Єфремова Анастасія"