Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Прикинься моїм хлопцем, Альма Лібрем 📚 - Українською

Читати книгу - "Прикинься моїм хлопцем, Альма Лібрем"

250
0
29.11.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Прикинься моїм хлопцем" автора Альма Лібрем. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Прикинься моїм хлопцем, Альма Лібрем» була написана автором - Альма Лібрем, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Прикинься моїм хлопцем, Альма Лібрем" в соціальних мережах: 

💖 Дозвольте вам зануритися у захоплюючий світ романтичних пригод від талановитої письменниці Альми Лібрем. В її книзі "Прикинься моїм хлопцем" ви знайдете справжній коктейль емоцій, які розцінюються як справжні скарби серця.

🌈 Тема книги: Це захоплююча історія про кохання, дружбу та пригоди, які розгортаються на фоні мальовничого міста. Головний герой, Максим, має вибір - бути вірним собі чи прикидати, що він не той, ким здається. Смішні непорозуміння та несподівані повороти подій роблять цю книгу неймовірною та незабутньою.

🌟 Про автора: Альма Лібрем - це витончена майстриня слова, яка здатна оживити найзворушливіші моменти у своїх творах. Її стиль унікальний, а емоційна глибина вражає серце читача. Альма завоює ваше серце і залишить невиправний слід в світі вашої уяви.

📖 Чому читати на ReadUkrainianBooks.com? На нашому сайті ви можете безкоштовно та без реєстрації насолоджуватися перлинами світової літератури, включаючи бестселери та шедеври. Читання українською мовою - це не лише розвага, але й сприяє розвитку мови та української культури. Тут кожен може знайти щось для себе та поглибити свої знання, вдосконалити навички та насолодитися магією українського слова.

🌐 Важливо для України: Читання українською мовою - це не лише розвага, але і акт підтримки нашої мови та культури. Зберігаємо нашу ідентичність, читаючи та підтримуючи українських авторів. Це важливо для розвитку нашої країни та нашого народу. 🇺🇦

📚 Поглибіться у світ слова разом із ReadUkrainianBooks.com та насолоджуйтеся кращими творами літератури!


Читати ще книги автора Альми Лібрем:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 87
Перейти на сторінку:
1 (1)

– Прикинься моїм хлопцем, – випалила я і завмерла, здивована звуком власного голосу. Скільки разів за сьогодні я прокручувала цю фразу у себе в голові, але не уявляла, що справді зважусь заговорити про таке вголос.

Я завжди була скромна, аж занадто. Така собі сіра мишка. Збиралась лишатись такою до останнього. У мене життя розплановане уже, вступ в університет, який ми обрали разом з батьками, прощання з колишнім життям, перехід до нового колективу. Все має пройти ідеально. Я нарешті лишу за спиною минуле, в якому завжди відмовчуюсь за спинами однокласників і тільки роблю, що вчуся. Зможу розважатись, знайду нових друзів…

Лишилось тільки відбути випускний. Всі люди, що мене оточують, отримають до свого статусу приставку «екс», і сіра мишка Люба Зеленова зітреться з їх життя, не лишивши в ньому жодного сліду. Так чому ж я раптом вирішила їм запам’ятатись?..

Бо не витримала. Вчора на репетиції нашого виходу на випускному виявилось, що вже майже всі знайшли собі пару. Дівчата уявляли собі майбутні танці, а дехто з хлопців розповідав, кого зі сторони покличе на випускний, аби було з ким танцювати. Тож сторонні панянки будуть розважатись на моєму випускному, а я стоятиму в кутку та спостерігатиму за цими всіма радощами.

Краще б взагалі не йти!

Але гроші вже заплачені, тому мій мозок здуру згенерував зовсім інший план. У нас на останньому дзвонику був молодий симпатичний фотограф, Святослав, старший нас на рік чи два. Володар найхаризматичнішої посмішки на світі та бісиків у карих очах… Звісно, на нього кидали погляди всі дівчата. А я пішла і запропонувала таке!

Зараз він розсміється мені в обличчя і втече.

Свят повільно повернувся до мене і продемонстрував свою сліпучу усмішку, знов зблискуючи своїми очима. Я ледь стримала важке зітхання; він виглядав так, ніби вислизнув з моєї мрії.

– А що мені за це буде? – поцікавився він раптом замість того, щоб просто понасміхатися і відмовити, як я того чекала.

Питання застало мене зненацька. Я кашлянула, намагаючись повернути собі дар мовлення, але слова все ніяк не хотіли йти. Нарешті я прошепотіла:

– Що ти хочеш?

Я зупинила Свята біля рогу будинку, що вів геть від шкільного майданчика, біля якого ми збирались сьогодні знов репетирувати вихід, і у нього була можливість просто прискоритись і кинутись геть. Та хлопець повернувся до мене обличчям, осміхнувся, подався вперед і вперся рукою в стіну над моєю головою. Другу руку простягнув до куща жасмину, що ріс неподалік, і зірвав маленьку гілочку. Струснув, позбавляючи її крапель нещодавнього дощу, а тоді заправив мені за вухо і весело підморгнув мені.

– Хочу, щоб ти поїхала зі мною в Київ. На тиждень. Згода?

Він це серйозно? Правда?!

В горлі пересохло від напруження, але я не дала сумнівам прорватись на свободу.

 – Згода!

Свят примружив свої дивовижні сірі очі, а тоді нахилився до мене ближче. У мене аж перехопило подих. До цієї секунди все ще здавалось, що він мене розігрує, або, може, мені це просто приснилось? Але Святослав стояв так близько, дивився на мене так уважно, що це просто не могло лишатись фантазією.

Невже я справді насмілилась? Ризикнула підійти до цього хлопця?

Я ніколи не була сміливою, а тут така раптова дурість! І головне, Свята я майже не знала. Його винайняли, аби він пофотографував нам останній дзвоник, випускний, кілька репетицій. Вперше я побачила його в кінці травня, звісно, звернула увагу, бо важко не помітити такого гарного хлопця. Він вигідно виділявся на фоні випускників, трошки старший, вже сформований, а головне, впевнений в собі набагато більше, за звичних юнаків. В джинсах, за яких в нашій суворій школі б загризли, та сорочці навипуск, що ніби і не виділяла спеціально, а все одно підкреслювала широкий розворот плечей і рельєфні м’язи. Скуйовджене темне волосся, сяюча усмішка на устах і ці блискучі сірі очі… Я й не думала, що сірий колір може бути таким яскравим.

А тепер Святослав дивився тими самими очима простісінько на мене, і в грудях перехоплювало дихання від усвідомлення, що нас розділяє лише кілька сантиметрів. Я спробувала відвернутись, але погляд не змістився на жасмин чи на школу, що виглядала з-за рогу, ні. Замість цього я зиркнула на татуювання у нього на зап’ястку. «Свобода», виведена курсивом, відбита на шкірі.

Символічно.

– Отже, – Свят усміхнувся, – Любо-Любаво… Поговоримо? Маю ж знати, що саме мені потрібно робити… За таку дорогу ціну.

Якщо я скажу батькам про те, що погодилась

– Мені на репетицію треба, – пискнула я.

– Е, ні, – хитнув головою Святослав, обіймаючи мене за талію і притискаючи до стіни. – Репетиція – це, звісно, дуже добре, але ж я маю знати, що змусило таку красуню просити мене прикинутись своїм хлопцем. Чому не одразу по-справжньому? – він хитро примружився. – Я б тоді точно знав, що можу тебе поцілувати…

Свят нахилився до мене, і я завмерла, мов мишка, що побачила кота. Невже справді поцілує?..

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 87
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Прикинься моїм хлопцем, Альма Лібрем», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Прикинься моїм хлопцем, Альма Лібрем"