Книги Українською Мовою » 💛 Короткий любовний роман » Диво новорічної ночі, Лія Тан 📚 - Українською

Читати книгу - "Диво новорічної ночі, Лія Тан"

272
0
13.12.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Диво новорічної ночі" автора Лія Тан. Жанр книги: 💛 Короткий любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Диво новорічної ночі, Лія Тан - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Лія Тан
Електронна книга українською мовою «Диво новорічної ночі, Лія Тан» була написана автором - Лія Тан, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Короткий любовний роман".
Поділитися книгою "Диво новорічної ночі, Лія Тан" в соціальних мережах: 

Вітаємо вас, шановні читачі, на порталі відкритих можливостей та нескінченних історій - "readukrainianbooks.com". Сьогодні ми пропонуємо вам зануритися у чарівний світ нового роману від талановитої авторки Лії Тан - "Диво новорічної ночі". Це не просто казка, а витончений різдвяний подарунок для вашої душі.

Головний герой - молода жінка на ім'я Аліна, яка живе в сучасному місті, але її доля пов'язана з атмосферою новорічної ночі. Її відчайдушна потреба вірити у дива робить її особливою, а тепла і непередбачувана історія, яку їй доведеться пройти, робить її героїнею, яка розкриє перед вами свої таємниці.

Лія Тан - авторка, чия витончена поезія слів створює власний світ, де кожен персонаж - як реальний, так і чарівницький, відзначається унікальністю. Вона веде нас через сторінки своїх творінь, де тепло серця поєднується з іскрою фантазії.

"readukrainianbooks.com" надає вам можливість зануритися у "Диво новорічної ночі" абсолютно безкоштовно. Але не лише це робить нас особливими. Кожне прочитане слово - це підтримка рідної мови та української літератури. Спільно ми зберігаємо нашу мову та розбудовуємо культуру.

У світі, де час летить надто швидко, "Диво новорічної ночі" Лії Тан дарує вам можливість на мить відірватися від реальності і відчути чарівність свята. Дозвольте собі вірити в дива та дарувати їх іншим.

Нехай ця книга стане для вас не просто історією, а справжнім дивом, яке зігріє ваші серця у будь-яку пору року.


Читати ще книги автора Лії Тан:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5 6 7
Перейти на сторінку:
Глава 1

Даринка всілася на широке підвіконня, встелене білим пледом та всипане невеличкими, білими подушками. Це казкове підвіконня для мрій, їй на передодні новорічних свят, облаштувала няня Віка.

Обіймаючи великого, білого ведмедя. Дівчинка понуро дивилася у велике вікно, за яким сипав лапатий сніг. Дитина зітхнула. Вона так любила новий рік, та зимові свята, але цього року все по іншому. Тато відпустив няню у відпустку, ще перед Різдвом. Пояснив це доньці тим, що вона вже доросла. Їй десять, і вона кілька тижнів, може обійтися без няні.

Даринка здогадувалася, що трапилося це через татову наречену, яку дівчинка терпіти не могла. Марина жорстока та підла. Вона прожила у цьому будинку майже рік. Жінка не любила дівчинку. Постійно наговорювала на неї батькові, жалілася та скаржилася на дитину. За це Даринка не раз вислуховувала від батька повчання та виховні години. За цей наклеп, дитина ще більше не злюбила Марину. А останнім часом помітила, що жінка з кимось часто та довго переписується. Одного разу, навіть підслухала її розмову з якимось поляком, який запрошував Марину в гості, й розповідав, як він любить жінку.

У переддень Різдва у будинку стався великий скандал. Вони саме збиралися на вечерю до дідуся з бабусею. Марина розкритикувала дівчинку, і смикнувши її ніжно-бузкову сукню з фатином, розірвала одяг. Тоді Даринка не стрималася і пригрозила, що розповість все татові, про того поляка. За, що отримала ляпаса від жінки.

Вони обидві не знали, що їхню розмову почув Ян, батько дівчинки, який повернувся додому раніше.

Увірвавшись в дитячу, батько прогнав Марину з кімнати доньки, і заспокоївши її, просив не плакати. Він перепрошував дитину, за те, що трапилося, та за те, що не вірив ні доньці, ні няньці. Адже як дитина, так і нянька, неодноразово жалілися на жорстокість Марини.

Через трохи, дівчинка чула, як волала татова наречена, та обзивала їх з батьком невдахами. Крики лунали в домі довго, а коли стало тихо, Даринка через вікно бачила, як Марина з валізами покинула двір їхнього маєтку, поїхавши на таксі. 

Того вечора вони з татом нікуди не поїхали, вечеряли мовчки у двох. Тато подзвонив бабусі Соні та дідусю Олександру, повідомивши, що у них не вийде приїхати.

Даринка притисла білого ведмедя до себе міцніше. Її хвилювало, що тато, ось уже сьомий день, практично мовчить. Він обіймає її, цілує, каже, що все добре, але дівчинка бачить, який він сумний, і це непокоїть дитину.

Сьогодні вони мали їхати у гості до тьоті Орисі, але тато після обіду повідомив, що вони відзначатимуть новий рік у двох. Дівчинка засмутилася, але ще не втрачала надії, на те, що все ще зміниться. І сьогодні таки, трапиться диво. Адже няня Віка розповідала, що у період зимових свят, стаються справжні дива, тільки потрібно сильно вірити у них. І маленьке дитяче серденько, щиро вірило, що диво у її житті, неодмінно станеться.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4 5 6 7
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Диво новорічної ночі, Лія Тан», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Диво новорічної ночі, Лія Тан"