Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Провісниця, Кетрін Огневич 📚 - Українською

Читати книгу - "Провісниця, Кетрін Огневич"

448
0
27.12.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Провісниця" автора Кетрін Огневич. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Провісниця, Кетрін Огневич» була написана автором - Кетрін Огневич, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Провісниця, Кетрін Огневич" в соціальних мережах: 

📚 "Провісниця" - захоплива подорож у світ загадок і пригод, створена витонченим пером талановитої письменниці Кетрін Огневич. 🌟 Захоплива історія розгортається на фоні фантастичного світу, де Вікторія, головна героїня, виявляється провісницею природи. Її доля пов'язана із таємничими здібностями, які вона постійно розкриває, досліджуючи магію та викликаючи природні явища. Книга переплітає непередбачувані події, любов та сили природи, залишаючи читача враженим. Кетрін Огневич - словоєд і мрійник, який обрушує на читача світ своїх фантазій. Авторка відома своєю здатністю створювати витончені образи і заворожуючі сюжети. Її творчість - це калейдоскоп емоцій та несподіваних поворотів.

📖 Про ReadUkrainianBooks.com: На ReadUkrainianBooks.com відкривається можливість зануритися у чарівний світ української літератури. Тут безкоштовно і без реєстрації доступні бестселери та шедеври світової літератури, представлені українською мовою. 🌍

🇺🇦 Важливість читання українською: Читання українською мовою - це не лише розвага, а й сприяння розвитку мови та національної ідентичності. Кожна сторінка - це крок у збереженні та вдосконаленні рідної мови. 📚🇺🇦

🌈 Зануртеся в чарівний світ "Провісниці" та відчуйте силу слова разом із Кетрін Огневич на ReadUkrainianBooks.com! 🌟


Читати ще книги автора Кетрін Огневич на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 68
Перейти на сторінку:
Пролог

— Закінчила огляд, землянко? 
 
— Так. Проте, не називай мене так, — пробурмотіла я, зачинивши за собою двері, що ведуть у ванну. 
 
— Я подумаю.
 
— Одразу видно, що манерам тебе не навчили. Якщо вже не хочеш звертатися до мене на ім'я, я робитиму так само - зватиму тебе бовдуром. Ось так-то! — Хлопець спантеличено втупився на мене, немов не розумів, про що я говорю.
 
— Це має щось означати?
 
— Ага, у цього слова є багато синонімів. Наприклад, ідіот, дебіл, дурень...

Я навіть не закінчила перераховувати інші варіанти, коли він за два кроки перетнув простір, що залишився між нами, і навис наді мною, немов тінь. 
 
— Я не дозволю себе ображати якомусь... дівчиську! — випалив хлопець, хоча я впевнена, що він хотів сказати щось інше. Ой, схоже, я його трохи розлютила!
 
 — Тоді будь ввічливим, тільки й усього, — пробурмотіла я у відповідь на його гнівну тираду, а потім просто обійшла його, і як ні в чому не бувало плюхнулася в одне з крісел. Якийсь час він так і стояв на тому місці, де я його залишила, а потім розвернувся і зробив те саме. Сівши на сусідньому кріслі, хлопець зміряв мене поглядом своїх небесних очей і хмикнув.
 
— А ти не така вже й скромна, якою здалася на перший погляд, - сказав він, задумливо потираючи підборіддя, а я у відповідь могла лише посміхнутися.
 
— Зовнішність оманлива, принце. До того ж, скромність і я — поняття не сумісні. 
 
— Гаразд, мабуть, я трохи погарячкував. Мушу визнати, мене ще ніхто не змушував няньчитися з дівчатами, які з'являлися тут з інших світів.
 
— А такі тут були?
 
— Так, але не з Землі.
 
— А є ще інші світи?
 
— Звичайно, їх досить багато. Навіть складно назвати приблизну кількість, але приблизно більше сотні... А ти що, не знала?

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 68
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Провісниця, Кетрін Огневич», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Провісниця, Кетрін Огневич"