Книги Українською Мовою » 💛 Міське фентезі » Як Не вийти заміж за бога, Катаріна Рейніс 📚 - Українською

Читати книгу - "Як Не вийти заміж за бога, Катаріна Рейніс"

167
0
24.01.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Як Не вийти заміж за бога" автора Катаріна Рейніс. Жанр книги: 💛 Міське фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Як Не вийти заміж за бога, Катаріна Рейніс» була написана автором - Катаріна Рейніс, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Міське фентезі".
Поділитися книгою "Як Не вийти заміж за бога, Катаріна Рейніс" в соціальних мережах: 

Ласкаво просимо на ReadUkrainianBooks.com, де вас чекає веселий та захоплюючий шлях відомого бестселера – "Як Не вийти заміж за бога" від автора Катаріни Рейніс. 📚 Ця книга – це гумористичний погляд на невтомну тему кохання та шлюбу. Головна героїня, яка намагається уникнути заміжжя за бога, стикається з курйозними та смішними ситуаціями. Дивіться, як вона розгортає своє життя, вдаючись до комічних трюків, аби врятувати свою незалежність. Катаріна Рейніс – це талановита письменниця, чия гостра іронія та жартівливий погляд на сучасне життя завоювали читачів світового рівня. Її творчість – це не лише книги, а справжній калейдоскоп гумору та життєрадісності.

🌐 ReadUkrainianBooks.com: У нас ви маєте унікальну можливість не лише читати "Як Не вийти заміж за бога", але і насолоджуватися іншими бестселерами та найкращими творами світу. Безкоштовний доступ та відсутність реєстрації – ваша можливість відкривати для себе казковий світ літератури. 🇺🇦 Важливість читання українською: Чому читати українською? Це не лише спосіб розваги, але і важливий внесок у розвиток мови та національної культури. Кожен прочитаний твір – це крок до збагачення мовної спадщини та підтримки української мови.

Приєднуйтеся до захоплюючого світу "Як Не вийти заміж за бога". Читайте українською мовою на ReadUkrainianBooks.com та даруйте собі порцію сміху та натхнення! 😄📖


Читати ще книги автора Катаріни Рейніс на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 115
Перейти на сторінку:
Передмова

Привіт! Мене звуть Майя, мені шістнадцять, і зараз я розповім вам свою історію. Історію дівчини, яку збиралися згодувати жахливому та кровожерливому Морському богу…

Коли почалася ця варварська традиція, вже ніхто й не згадає. З древніх часів раз у покоління королівська родина віддавала наймолодшу доньку стародавньому Морському богу, аби забезпечити країні кілька спокійних десятиліть. Чому чудовисько надавало перевагу саме принцесам, це вже інше питання. Особисто мені здається, що це звичайнісінька забаганка, а не якийсь там делікатес! Навряд чи, запропонувавши ненажерливому божеству вродливу, ошатно вбрану селянку, воно її виплюне? Чи, не приведіть боги, вдавиться? Дурість якась! Впевнена, світських бесід під водою вони точно не ведуть!

Щоправда, після того, як імператорський трон зайняв Ізмір Каррітер Азарійський та його дружина, традицію начебто скасували… офіційно. Насправді ж, згодовувати божеству вирішили нікому не потрібних бастардів. Їх не шкода, та й відбувалося все тепер, так би мовити, за зачиненими дверима.

Я - одна із таких бастардів! У мого батька, короля Талласії, Германа Фредеріка Жоффре було троє офіційних дітей від королеви та шість бастардів від різних коханок. Не пощастило тільки мені одній, адже рештою виявилися хлопчики. Росли ми усі разом, в окремому замку на півдні країни, серед високих скель з одного боку, та бурхливого моря з іншого. Насправді, місце хоч і було віддаленим від решти світу, проте менш прекрасним від цього не ставало.

Ми росли як звичайні діти. Часом бешкетували, часом навчалися, іноді навіть не билися між собою. Так-так, саме билися! Нехай мене і намагалися виховати, як справжню принцесу (ви ж пам’ятаєте, не освічене дівчисько застрягне у нього в горлянці), компанія з п'яти шибеників приблизно одного віку, мала значно більший вплив на формування моєї особистості. Нічого дивного, що до десяти років я стала неофіційним ватажком цієї маленької бандитської зграї.

Найбільше ми любили знущатися над вічно незадоволеними няньками та набридливими вчителями. То волосся матронам перефарбуємо в зелений, то в учительських підштаниках усі зав'язки підріжемо, щоб воно в самий невідповідний момент епічно сповзли, то шоломи у вартових клеєм змажемо… зсередини. В цілому, веселилися, як могли! Єдиний, кого ми ніколи не чіпали, це наш кухар. Не тому, що боялися, а тому, що від нього залежало, будемо ми лягати спати ситими, чи доведеться трохи поголодувати, доки образа не пройде.

Загалом, отак я й росла. Час від часу навідувався улюблений татусь, аби поцікавитися нашим здоров'ям. Звичайно, йому одразу ж доповідали про всі витівки, проте сердився він не довго, та й відчитував тільки хлопчаків. А як же я? А що з мене взяти? Про те, коли і як помру, до відома мене довели ще десь років у п'ять. Дурне дитя! Носилася замком, як навіжена, вихваляючись, як стану нареченою бога, і дивуючись сльозам старої Боні, єдиної визнаної нами нянечки.  А коли підросла... Що ж, не скажу, що змирилася, просто вирішила прожити час, який залишився, на повну котушку, а там видно буде!

Ось так і почалося моє повне несподіванок та пригод життя. Життя, в якому я вирішила, що вмерти встигну завжди, а от тікати потрібно просто зараз!

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 115
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Як Не вийти заміж за бога, Катаріна Рейніс», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Як Не вийти заміж за бога, Катаріна Рейніс"