Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Приборкати дракона, Ліра Куміра 📚 - Українською

Читати книгу - "Приборкати дракона, Ліра Куміра"

629
0
03.02.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Приборкати дракона" автора Ліра Куміра. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Приборкати дракона, Ліра Куміра» була написана автором - Ліра Куміра, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Приборкати дракона, Ліра Куміра" в соціальних мережах: 

Любов, пригоди та магія оживають у новому шедеврі "Приборкати дракона" від талановитої Ліри Куміра.

Приготуйтеся до захоплюючого відправлення у світ, де звичайний день може перетворитися на велику пригоду. Головний герой - зворушливий і сміливий, готовий на все ради кохання та справедливості. Кожна сторінка книги - це новий крок у таємничому танці долі, де герой намагається "приборкати дракона" своїх внутрішніх боротьб і виборів.

👩‍💼 Про автора:

Ліра Куміра - талановитий письменник, чиї твори вражають своєю глибиною та емоційністю. Її слова - магія, що пробуджує почуття та відкриває нові світи. Авторка знайома з мистецтвом переплітати реальність та фантазію, роблячи її книги незабутніми пригодами.

📚 Про readukrainianbooks.com:

readukrainianbooks.com - це віртуальна казкова вежа, де ви можете насолоджуватися творами найкращих авторів абсолютно безкоштовно та без реєстрації. Тут зібрані бестселери та шедеври світової літератури, які розкажуть вам різні історії та надихнуть на нові враження. Читати українською - це дар, що збагачує нас та сприяє розвитку мови та культури.

🌐 Важливо:

Приєднуйтеся до readukrainianbooks.com та долучайтеся до спільноти любителів слова. Читання українською - це наша могутність створювати і зберігати скарби власної літературної спадщини. Об'єднаймося у слові, яке має силу змінювати світ!

🌟 "Приборкати дракона" - це не просто книга, а казка, що дарує вам крила для власних пригод і фантазій. Підніміться на хмари з readukrainianbooks.com та дозвольте словам стати вашим власним крилом. 📖✨


Читати ще книги автора Ліри Куміра на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 106
Перейти на сторінку:
Пролог

- Та де ж ці кляті курсові? Не з собою ж він їх носить? - Я продовжувала копатися в чужих речах, зовсім не хвилюючись про те, що господар апартаментів невдовзі повернеться.

Вже хто-хто, а Джулс і Барні зможуть його на достатній час затримати, тоді як я маю знайти те, що в жодному разі не повинно потрапити до рук правителя.

Ні, і треба ж було мене сховати документ у курсовій!

Поки я відволіклася на дурні роздуми, ледве не пропустила тонкий листок, складений удвічі.

– Ось він! – радісно видихнула, почувши дивний скрип.

- Сандро, нам час звідси забиратися, хлопцям не вдалося надовго його відволікти, і скоро... - Голос моєї подруги перервав гучний грюкіт дверима.

- Що ви тут робите, ліро? - Чоловік насувався на мене, похмуро зсунувши брови.

- Я... я... - Ну не скажу ж, що крала власний вирок? До того ж, ... - Я прийшла до вас, - вимовила з придиханням (принаймні мені так здавалося) і почала обмацувати очима Ріггарда Драгонійського, який ошелешено витріщився на мене, ледь не втративши дар мови від такої моєї поведінки.

О велика богиня, і про що я тільки думала? Дивне вийшло прикриття.

- Леді Алісандра, що ви собі дозволяєте? - Здається, я переграла, і мої спроби вчепитися в лікоть "предмету обожнювання" - це був перебір, та ще й так не вчасно гикнувша Мірайя. – Що!? Ви це спочатку продумали? Заявилися до мене в апартаменти, почали чіплятися, та ще й змусили свою подругу стежити за нами, щоб вона проявила себе в необхідний момент!? – та як йому таке на думку тільки могло спасти!?

Я взагалі-то пристойна ліра! Ну, подумаєш, таємно пробралася до оселі вільного чоловіка, але ж це не привід… Так, стоп! Ще трохи, і я почну виправдовуватися, а там і до мого секрету може дійти, і тоді…

- Ні, як ви могли про мене так подумати? - Цього разу обурення було натуральним, і голова дистрикту шумно видихнув, пропонуючи мені продовжити. – Я хотіла залишити вам листа з  освідченням, тому залізла через вікно, а Міра… вона мені просто допомагала, – неймовірно, просто чудово…

– І де він? - Я далеко не відразу зрозуміла, про що мова, тому запитливо витріщилася на свого співрозмовника. – Де лист? – Ах, ось він про що…

Чоловік обережно зазирнув мені за спину, помітивши у моїх руках аркуш паперу.

Ні! Ні! Ні! Тільки не це…

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 106
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Приборкати дракона, Ліра Куміра», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Приборкати дракона, Ліра Куміра"