Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Мама для Зефірки, Поліна Ендрі 📚 - Українською

Читати книгу - "Мама для Зефірки, Поліна Ендрі"

312
0
31.03.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Мама для Зефірки" автора Поліна Ендрі. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Мама для Зефірки, Поліна Ендрі» була написана автором - Поліна Ендрі, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Мама для Зефірки, Поліна Ендрі" в соціальних мережах: 

Це історія про зворушливе злагодження долі та неперевершену магію материнської любові. "Мама для Зефірки" – твір, що переповідає про життя Зефірки, маленької дівчинки, яка втратила свою матір та опинилася у важкому житті в дитячому будинку. Її шлях перетинається з Анною, жінкою, яка мріє про дитину, і їх зустріч стає початком особливого подорожжя до щастя та розуміння.

Авторка Поліна Ендрі майстерно розкриває теми прийняття, родинних зв'язків та справжньої любові. Її творчість відома своєю теплотою та емоційністю, приваблюючи читачів своїми живими персонажами та непередбачуваним сюжетом. Авторка дарує читачам можливість відчути глибокі почуття та пережити найтонші моменти життя разом зі своїми героями.

Поліна Ендрі – українська письменниця, яка має велике коло прихильників своєї творчості. Її талант полягає у здатності захоплювати читача з перших рядків і не відпускати його до останньої сторінки. Авторка здатна вразити глибокими почуттями та створити неповторний світ у своїх книгах, що робить її однією з найобдарованіших письменниць сучасної української літератури.


Читати ще книги автора Поліни Ендрі на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 44
Перейти на сторінку:
1

Мама для Зефірки

Анотація:
- Привіт, - на порозі мого будинку стоїть чоловік моєї мрії. Серйозно! Виліплене мужністю підборіддя, спокусливий розріз темних очей, створена магнетичною аурою чарівність. Офіційно заявляю, що всіх мужиків із любовних романів посилаю у вільне плавання, бо я знайшла свій ідеал. Тримайте мене семеро, я зараз впаду!
- Ти залишала заяву в поліції, - голос, що плескає заразливим спокоєм, крутить мені голову. – Про те, що знайшла дівчинку. Я її батько.
Стою, точно вкопана.
- Можна увійти?
Киваю, тремтячими руками відчинивши двері ширше. Якби я тільки знала, що пустивши в будинок чарівного незнайомця, моє життя перевернеться з ніг на голову, розділившись на «до» та «після»...

 

***

Це ще що за диво?

Стою, точно оглушена риба посеред торговельного центру. По підлозі котяться кульки - скляні іграшки на ялинку, які я придбала щойно в магазині. Не збиралася купувати, - у будинку всього вистачає. Але мені вони дуже сподобалися. Пролунав тріск, - хтось із перехожих наступив на іграшку, розчавивши. Сипаються лайки та оглядання, але слово честі, мені не до того. У мене щойно врізалася дівчинка. Та не проста, а справжнісінька маленька красуня!

- Звідки ти така взялася? - дивлюся на дівчинку, притиснувши долоню до грудей. Бог ти мій, насилу переводжу дихання.

- Я була з т-татом... - заїкається заплакана малеча. - Он там, - показує пухким пальчиком у бік магазину... з жіночою білизною. - А він узяв і кудись зник... Він що, мене більсе не любить?

Дивиться на мене великими очима, так ніби я маю дати відповідь, і раптом починає ревіти на весь голос.

Стою розгублено з щелепою, що відвисла. Навколо скупчуються люди, а до мене все це доходить, як до жирафа другого дня. Вона стверджує, що була тут із татом і загубилася! Мамочки, що ж робити!

Опускаюся навпочіпки, обережно з обіймами.

- Так, тихо. Тихо, не плач, - ну так, вже вона мене й послухала.

Нічого іншого не спадає на думку, згрібаю її в оберемок і несу дівчинку за собою. Почуваюся справжньою злодійкою!

- Ні! - одразу пручається мала, борсаючи ніжками. - Тато! Повелни мене до тата! Татку-у-у!

Реве на весь голос і брикається, гепнувши своєю маленькою неслухняною ніжкою мені по нирках. Та так, що в очах потемніло!

Мої нерви лопаються, як мильні кульки. Хочеться зараз зробити так само, закотити істерику і заплакати на весь торговий центр, як колись у дитинстві. А що?? Але боюсь, мене не зрозуміють.

Почуваюся справжньою злодійкою!

Опинившись у торговому центрі в останній день року, я і подумати не могла, що звичайне зіткнення з загубленою дівчинкою переверне моє життя на сто вісімдесят градусів, буквально розділивши його на «до» і «після»...

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 44
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Мама для Зефірки, Поліна Ендрі», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Мама для Зефірки, Поліна Ендрі"