Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Весняна казка, Еммі Берн 📚 - Українською

Читати книгу - "Весняна казка, Еммі Берн"

90
0
06.06.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Весняна казка" автора Еммі Берн. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Весняна казка, Еммі Берн» була написана автором - Еммі Берн, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Весняна казка, Еммі Берн" в соціальних мережах: 

🌸 "Весняна казка" — це чарівна історія, яка перенесе вас у світ, де оживають весняні квіти, птахи повертаються з далеких країв, а серця людей наповнюються надією і любов'ю. Цей роман пронизаний теплом і світлом, адже весна завжди несе з собою нові починання та мрії. Книга розповідає про пошуки щастя, віднайдення себе та справжньої любові. Головний герой (або героїня) відкриває для себе новий світ, де кожен день наповнений дивами та несподіванками. Це історія про те, як важливо вірити у краще, навіть коли здається, що все втрачено. 🌷

Еммі Берн — відома українська письменниця, яка здобула популярність завдяки своїм зворушливим та романтичним творам. Вона народилася в Україні і з дитинства захоплювалася літературою. Її книги завжди наповнені глибокими емоціями та яскравими персонажами, які залишаються в пам'яті надовго. Еммі має талант створювати справжні казки для дорослих, де кожна сторінка дарує надію і віру в краще. Її твори часто стають бестселерами, адже вони знаходять відгук у серцях читачів. 📚

На readukrainianbooks.com ви можете читати книги онлайн безкоштовно і без реєстрації українською мовою. Сайт пропонує широкий вибір бестселерів та найкращих книг світу, що дозволяє кожному знайти щось для себе. Читання українською мовою не лише збагачує наш словниковий запас, але й сприяє розвитку культури та збереженню національної ідентичності. 🇺🇦

Підтримка української літератури є надзвичайно важливою для нашої країни. Кожна прочитана книга рідною мовою — це внесок у розвиток нашої мови та культури. На readukrainianbooks.com ви знайдете книги різних жанрів: від класики до сучасних бестселерів, що дозволяє кожному читачеві насолоджуватися улюбленими творами.

Запрошуємо вас відкрити для себе світ "Весняної казки" та інших чудових книг на readukrainianbooks.com. Підтримуйте українське, читайте українською! 📖


Читати ще книги автора Еммі Берн на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 27
Перейти на сторінку:
1

Марі


Боже як же сильно я запізнююсь в університет , бігаю по дому та не можу ніяк знайти свій телефон. До автобуса ще десять хвилин , ну що це за прокляття таке . Роблю останню спробу знайти його

— Домовий , домовий погрався та й віддай - знаю безглуздо, по дитячому, але варіантів більше немає.

Пробігаюсь очами знову по кімнаті , але дива не сталось . Все часу немає виходжу в коридор і на тумбочці  біля виходу лежить мій телефон. Значить закляття працює , тому що я точно пам'ятаю його тут не було . Кидаю його в рюкзак , і біжу на автобус, та напевно все моє везіння закінчується в квартирі, адже автобус проїжджає повз мене не зважаючи на мої крики і махання руками .

Мені не можна запізнюватись ,  я вчусь на бюджеті на юриста , але ким саме мрію стати ще не вирішила . Просто професія хороша , та й батько з дитинства вчив мене різним законам . Хоча сам потім жалівся що командувати мною не виходить , адже я використовувала все проти нього ж . Йду тротуаром , іншого виходу немає , я живу на свою стипендію і на таксі грошей у мене немає.  Відчуваю холодні крапельки по тілу, просто прекрасно тільки от дощу мені не вистачало . Ще й одягнулась я дуже легко , я не змерзлячка, а тому як тільки показується сонечко , мене важко заставити вдягнутись тепло . І от зараз квітневе сонечко засвітило , і окрім легкого худі та джинс нічого більше немає . Хоч бабуся просила одягнути легку куртку , та я завжди роблю все по своєму .

Дощ посилюється, а з ним і мій жахливий настрій, це не день, а чорті що . Але мої проблеми на цьому сьогодні не закінчуються , адже біля мене проноситься  чорне BMV , бруд з калюжі красиво розтікається по моєму одягу. А найбільше його виявилось на моєму рудому волоссі , це просто безумство, прокляття якоїсь відьми сьогодні на мені . По іншому пояснити це все я не можу . Я вже на стільки розлючена , і тому коли бачу що авто зупиняється , швидко мчу до дверей водія. Ну зараз я тобі все висловлю мажоре .

Підходжу і впевнено стукаю по вікну , прекрасно недоумок ще й телефоном розмовляє, а це, між іншим порушення правил дорожнього руху. Скло опускається і на мене піднімає незадоволений погляд молодий хлопець . Чорне волосся, красиві карі очі , невеличка щетина яка тільки прикрашала хлопця , акуратний ніс та не сильно пухкі губи робили його приголомшливо красивим . По його погляді я розумію , що вже занадто довго витріщаюсь на нього мов дурепа . Тому згадую причину свого візиту , і більше не дивлюсь в такі притягуючі мов магніт очі.

— Ти права на базарі купив? Ще й телефоном розмовляєш , ти в курсі що це порушення ? Летиш невідомо куди , мене всю болотом обмастив , як я по твоєму так маю з'явитися в університет? - злість накривала мене все більше, адже він з призирством подивився на мене із словами " я тобі передзвоню " скинув нарешті виклик  .

— Все сказала ? Кажи скільки ти хочеш і я поїхав - його нахабство вивело мене із себе ще сильніше. Та що він там про себе думає .

— А по твоєму все у папірцях вимірюється ? - зриваюсь на крик , його ця награна посмішка мене бісить . Так і хочеться заїхати йому по морді , але це буде або хуліганка або легкі тілесні .

— А що тоді тобі треба ?- дощ почав посилюватись , чорт забирай, я страшенно спізнююсь.  

— Мені потрібно бути в університеті Шевченка за 15 хвилин , твої вибачення , та багато вологих серветок - хлопець протирає пальцями очі , обдумуючи мої слова.

— Сідай - ну хоч в університет не запізнюсь це вже добре .

У салоні приємно пахне чоловічими парфумами , хлопець мовчи дістає із бардачка велику пачку вологих серветок і подає мені.  А я все ще чекаю на вибачення , але напевно у лексиконі хлопця таких слів немає . Та не встигаю я пристебнути пасок безпеки, як він зривається із місця. Швидкість набирає дуже сильна , на спідометрі вже 180 , серце готове вистрибнути . Ну і день сьогодні, не хватає тільки розбитись сьогодні , та тільки так ми встигнемо доїхати на інший кінець міста. Тому не втрачаю часу і починаю чистити свій одяг , якщо з джинсами все пройшло гладко і плями зникли . То моє рожеве худі , було зіпсованим  і окрім пральної машини нічого не справиться із цими плямами. Волосся я також змогла привести у більш менш нормальний стан , я не фарбуюсь тому переживати що макіяж зіпсувався не потрібно.

— Худі зіпсоване , чорт - збираю весь мусор і кладу собі у рюкзак , ніколи не смічу на вулицях . Якщо потрібно буду носити весь день , але забруднювати середовище не стану  .

— Приїхали , навіть швидше тільки 13 хвилин пройшло - хлопець погляду із дороги не зводить . Я так і знала що вибачень не буде.

— Дякую за те що допоміг - я не така невдячна , він міг просто поїхати , але все-таки послухав мене.  Хлопець нарешті переводить свій погляд на мене, а у мене все тіло покривається сиротами.

Він мочки нахиляється назад і дістає звідти худі від бренду balenciaga , та подає його мені.

— Повинно підійти - я в повному шоку , але худі беру , я ж не піду такою в універ на пари.

— Я вам поверну , але не сьогодні - я настільки розгубилась, що говорю  повну нісенітницю . Звісно не сьогодні Міра . Але хлопець тільки посміхнувся , тільки тепер щиро і став ще красивішим, так ану перестань витріщатись на хлопця . Кажу сама собі , а то точно збоку як дурненька виглядаю .

— Мене Марк звати - і що мені на це відповісти , так зберись, а то так ніби вперше з хлопцем розмовляєш.  

— А мене Міра - повітря стало катастрофічно мало . Потрібно вибиратись звідси , а то не хватало ще свідомість тут втратити .

— До зустрічі - мило посміхаюсь , та швидко виходжу з машини.  Дощ ще падає, тому ховаю його худі в сумку і швидко біжу у корпус .

Не повертаюсь , я і так чула що Марк поїхав , але от ідіотка, а номер взяти , як я тепер його поверну.  Сьогодні явно не мій день , тому щоб не осоромитись ще більше біжу у вбиральну на першому поверсі, потрібно передягнутись.  Розглядаю себе у дзеркалі, так воно трішки завелике, але виглядає красиво , приємна тканина одразу видно дорога річ.  І він так спокійно мені її дав , але найбільше мені подобається запах , худі ще пахне його парфумом . Своє худі складаю у рюкзак , так потрібно бігти на пари , адже я вже на пару хвилин спізнююсь .

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 27
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Весняна казка, Еммі Берн», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Весняна казка, Еммі Берн"