Книги Українською Мовою » 💙 Фантастика » Бурштиновий Меч 3, Ян Фей 📚 - Українською

Читати книгу - "Бурштиновий Меч 3, Ян Фей"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Бурштиновий Меч 3" автора Ян Фей. Жанр книги: 💙 Фантастика / 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Бурштиновий Меч 3, Ян Фей - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Ян Фей
Електронна книга українською мовою «Бурштиновий Меч 3, Ян Фей» була написана автором - Ян Фей, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Фантастика / 💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Бурштиновий Меч 3, Ян Фей" в соціальних мережах: 

Бібліотека сучасних українських авторів "ReadUkrainianBooks.com" - це унікальний веб-сайт, що дозволяє знайти популярні книги українською мовою, які охоплюють широкий спектр тем та жанрів. На відміну від традиційних книжкових магазинів, бібліотека працює 24/7 та дозволяє читати будь-яку книгу в будь-який час. Крім того, на сайті можна знайти безкоштовні електронні версії книг, які доступні для завантаження на будь-який пристрій.

Навіть якщо ви знаходитеся далеко від України, "ReadUkrainianBooks.com" дозволяє насолоджуватися українською мовою та літературою, що є важливою частиною культурного досвіду країни. Незалежно від того, чи ви новачок української мови, чи вже володієте нею на рівні носія, "ReadUkrainianBooks.com" пропонує широкий вибір книг на будь-який смак.

Бібліотека також допомагає у популяризації української літератури та авторів, що є важливою роботою відчутної культурної місії. Завдяки "ReadUkrainianBooks.com" можна досліджувати творчість сучасних українських авторів та відкривати для себе нові таланти. Не зважаючи на те, де ви знаходитеся, бібліотека надає можливість переживати світ літератури на новому рівні.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 958
Перейти на сторінку:

Розділ 1001

Леді Мейнільд! Метиша, Срібна Казкова Принцеса, штовхнула двері і увійшла зі списом у руці. Вона побачила, як чорноволосий Лицар обернувся і приклав палець до її губ, даючи знак мовчати. Метіша був трохи приголомшений. Вона допитливо подивилася на Метішу і запитала: Що трапилося? На неї напали кілька відьом, коли вона була на вулиці. Розібравшись з битвою, вона зрозуміла, що небо над усією гаванню Сажень потемніло. Вона злякалася, що ворог проник у будинок, тому прибігла і побачила цю сцену. Мейнільд нічого не сказала. У мовчазній бібліотеці пролунало дивне дзижчання. Вони обоє опустили очі і впали на поясну сумку жіночого лицаря.

.

Поясна сумка жіночого лицаря злегка затремтіла. Щось ніби оживало всередині, видаючи тихе дзижчання. Метіша виглядав пильним. Вона запитала Мейнільд, чи не потрібна їй допомога з очима, але Мейнільд похитала головою. Вона, здається, щось придумала. Якусь мить вона вагалася, потім поклала руку на поясну сумку і відкрила ґудзик. Дзижчання раптово посилилося. Сріблясте джерело світла повільно підіймалося з поясної сумки жіночого лицаря. Нарешті Метіша це ясно побачив. Це був металевий диск сріблястого кольору. Він тремтів і повільно піднімався з поясної сумки, випромінюючи сліпуче світло на всі боки.

Війна Шифер! Метіша впізнав це одразу. Це був військовий шифер, який вони знайшли у Варгосі. Що відбувається?

Настала вічна ніч Прокинулася Війна Шифер. — пробурмотіла сама до себе Мейнільд. Раптом на її обличчі промайнув вираз паніки. Вона інстинктивно зробила крок назад, бажаючи зійти з дороги, але срібний диск уже вистрілив стрічкоподібним променем світла, влучивши їй прямо в лоб. Міс Мейнільд! У панічному крику Метиші лоб жінки-Лицаря злегка відкинувся назад, і все її тіло піднялося в повітря. Світловий промінь, що потрапив їй на лоб, неначе змусив її парити в повітрі. Її тіло злегка відкинулося назад, а чорне волосся розвіялося без вітру. Її очі були міцно заплющені, а брови міцно зчеплені. Вона виглядала так, наче їй було боляче.

. 100729401 —

Полиця . 100729401, Знання, Початковий , Школа Королівського Прокляття, Успадкування Магічної Струни —’

Спадкоємець, Залізний Родовід — Кровний Збіг.

Початок спадкування

.

Від Арбітражної ради.

.

Все поринуло в темряву.

.

Брандо підвів голову і подивився на небо.

-

Це було непроглядно чорне небо, схоже на чорну діру, яка поглинула все. Не було ні зірок, ні місяця, ні світла зовсім. Небо і земля немов злилися воєдино. Вона була величезною і безмежною, не було ні верху, ні низу. Це було схоже на сцену до створення світу. Однак на величезній землі з’явилися вогні цивілізації. Міста, містечка і села біля Сажневого порту освітлювалися одне за одним. Вони загорялися один за одним, зблизька і здалеку. Це було схоже на вогняну нитку, яка з’єднувала різні місця, різні раси та розумних істот, які керували різними мовами. Ці вогняні зерна були розкидані по суші, і вздовж довгого узбережжя піднесеного внутрішнього моря вони спалахували одне за одним.

.

Це була цивілізація.

.

Самотня і горда цивілізація.

.

Брандо нічого не сказав, і Ромен теж нічого не сказав. Ко Хуа нічого не сказала. Побачивши, що на подвір’ї з’явилося багато вельмож, вона мовчки відступила в темряву. У величезному дворі якийсь час ніхто не видав ні звуку. Така сцена відбилася в очах кожного. Вогняне світло, подібне до зірок, що падають на землю, відбивалося в глибині їхніх чорних, карих або блакитних очей. Самотня і темна земля була схожа на бездиханну пустелю. Однак вогняного світла над пустелею було достатньо, щоб потішити серце кожного.

.

Імовірно, багато років тому, коли цивілізація вийшла з пустелі, коли грім вперше обрушив вогняне зерно і змусив його люто горіти в пустелі, очі предків також відбивали такий вогонь.

Той вогонь знищив усе, але міг принести тепло і світло.

Здавалося, що мить минула, але присутнім людям здавалося, що минуло ціле життя. Раптом чиїсь очі відбили інше світло. Дивись, дивись на небо! Люди кричали. У темному небі спочатку нічого не було, але в той момент воно ніби стало дзеркалом. Це дзеркало стояло навпроти неосяжної землі, і на ньому відбивалися розсіяні світлові плями на землі. Спочатку ці світлі плями були рідкісними, але потім ставали все щільнішими і щільнішими, і поступово з’єднувалися між собою. Це було схоже на групу падаючих зірок, що яскраво сяяли на темному нічному небі.

, -

Але люди швидко зрозуміли, що це не відображення, а група падаючих зірок. Вони з’єдналися разом, наче зоряна область, що колапсує, рухається в повітрі, тягнучи за собою довгий хвіст, і в одну мить усі зірки на небі засвітилися.

.

Цей момент став незабутньою дивиною для багатьох людей.

Усі затамували подих, Сіель око роззявивши роти, а очі немиготливо дивилися на цю неймовірну сцену. Але Брендел був єдиним, хто здавався байдужим. На його обличчі навіть був невимовний вираз, тому що ця сцена .

.

Він бачив це раніше.

.

Перша падаюча зірка нарешті приземлилася. Це була миготлива дуга світла, що падала з неба. Яскраве світло малювало пряму сріблясту лінію на темному нічному небі, вказуючи в напрямку гір на схід від Меца. Однак був другий, а потім і третій. За частку секунди половина неба наче наповнилася сріблястим дощем світла. Весь світ був оповитий нескінченними срібними лініями. Вони пронизували нічне небо, сліпуче сяючи. Потім вони поступово згасали, а потім їх знову запалила інша падаюча зірка.

.

Настала ера меча, тому зірки падали на землю, повертаючи знання мудреців.

– É .

Це був рік іскор в історії. Брандо ще пам’ятає, що в тому році відкрилася третя глава гри – . Того року минуло десять років до одужання Екіса. Того року настала вічна темрява, і в світі з’явився шифер.

Імперія Крус, імператорська столиця, в саду білих троянд. В очах Констанції відбивалося яскраве зоряне світло, а королева Імперії голосно сміялася під дощем світла.

Відкрилася завіса, і настала наша епоха, Есмеральда –

. - ,

Вальгалла, Світова фортеця дерев. Фрея ошелешено дивилася на грифельну дошку, яку їй подарував Брандо. Цей грифель колись врятував їй життя в Смертельному Морозному Лісі і наділив її магічними здібностями. Але після цього знову замовк. Як би вона його не вивчала, він уже не виявляв ніякої сили, наче це був звичайний грифель. Однак у цей момент кам’яна плита раптом піднялася з її столу. Золоті слова миготіли на кам’яній плиті одне за одним. Ці слова, здавалося, плекали якусь закономірність. Вони з’являлися двадцять

1 2 ... 958
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Бурштиновий Меч 3, Ян Фей», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Бурштиновий Меч 3, Ян Фей"