Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Казочка про казку, Karinna 📚 - Українською

Читати книгу - "Казочка про казку, Karinna"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Казочка про казку" автора Karinna. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Казочка про казку, Karinna - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Karinna
Електронна книга українською мовою «Казочка про казку, Karinna» була написана автором - Karinna, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Казочка про казку, Karinna" в соціальних мережах: 

Малесенька казочка про казку, проте змістовна. Про несправедливе життя бідних і багатих людей. Розповідається у казковій формі, сподобається й дитині.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Казочка про казку

    А скільки тих казок у світі? Знає бодай хтось?

    От один дідок з вже сивою бородою знав. Жив він десь, тинявся скрізь, дізнавався хтозна від кого. Та розповідати казочки він умів.

    Якось прийшов до нього, його семирічний онук й каже: "Діду, а розкажи мені одну казку на ніч, бо без неї солодких снів не бачу". Як дід міг онуку відмовити. Зайшовся казку розповідать.

   "Слухай, онуче, уважно" – промовив дідок та продовжив: "Жив колись один Мудрець, який вирішував усі сварки. І от одного дня до нього приходять Біс та селянин. Селянин каже: " Що таке я міг зробити, щоб мене у пекло забирали? Я жив простим життям, ніколи багато не просив. Все у полі та стодолі панькався. Дітей ростив, дружину кохав". На що Біс відповіда: "От дурне! Ти селянин, що корисного ти у Раю зробиш? Нічого, бо в тебе ні мізків, ні гроша у кармані немає". Сів Мудрець, одну другу хвилину подумав, й мовив: " Вас судити буде Бог. Можу лиш сказати, що не правий селянин". Біс вигукнув: "От за що оплата!".

    Так і пройшов суд на Землі. Чесний він чи ні? Судить кожен сам". Заснув онук, а дід все мислив.

 

 

Сподіваюся вам сподобалася казка.

 Якщо бажаєте залиште коментар.

Буде цікаво почитати ваші думки :))

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Казочка про казку, Karinna», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Казочка про казку, Karinna"