Книги Українською Мовою » 💛 Міське фентезі » Мій бос дракон, Лада Астра 📚 - Українською

Читати книгу - "Мій бос дракон, Лада Астра"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Мій бос дракон" автора Лада Астра. Жанр книги: 💛 Міське фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Мій бос дракон, Лада Астра» була написана автором - Лада Астра, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Міське фентезі".
Поділитися книгою "Мій бос дракон, Лада Астра" в соціальних мережах: 
Моя історія почалася банально – я вмерла. Але є один нюанс – не до кінця. Потрапила в паралельний світ, де поряд зі звичайними людьми живуть перевертні на будь-який смак.  Та я швидко пристосувалася до нових реалій, бо світ по своїй суті нічим не відрізняється від нашого (Ну хіба що можна заснути ввечері з красивим хлопцем, а на ранок в тебе по квартирі ходить півень якийсь. Брррр) Тож вже через рік я була незамінною помічницею і правою рукою одного красунчика-дракона, мільярдера та великого боса їхнього аналога нашої івент-агенції, мала коханого вовка-перевертня і доволі комфортно себе відчувала у цьому дивному світі. Допоки в мого хлопця не зрозуміло звідки не намалювалася істина пара… КОРОТКА ІСТОРІЯ ДЛЯ ФЛЕШМОБУ ТА ЩОБ НАСТРІЙ ПІДНЯТИ)))

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Перейти на сторінку:
Глава 1

Будильник дзвенів вже певно третій, а може і четвертий раз. Я, без особливого успіху, робила спроби розплющити очі й нарешті почати збиратись на роботу. Але таки віддала у жертву підступному Морфею, який ніяк не хотів мене лишати, спочатку сніданок, а тепер, скоріш за все, нормальну зачіску та макіяж. 

Штовхнула у бік вовка свого Люка, щоб теж вже прокидався, бо саме через нього я не можу прийти до тями зранку, а значить, що і йому виспатись не дам. Суто через всесвітню справедливість.

– Люба, облиш. Мені нікуди не треба, – сонно пробубоніла ця тварина нечесана. І він спокійнісінько так засопів далі. 

Я від такої нахабності аж прокинулась. 

– Зате мені треба на роботу! Говорила ж учора, що не до романтики мені, а ти не слухав! Іди тепер хоч каву зроби мені, поки я до ванної збігаю, – кричала йому сердито, вже напівдороги до вбиральні, бо часу залишалося просто катастрофічно мало. 

Мені запізнюватись не можна. В мене бос – дракон. У прямому сенсі цього слова. І вони, ці дракони, такі вже педанти, виявляється. Хай хоч потоп у тебе, його не цікавить. 

– Стефа, сонечко, тобі каву з молоком? – запитав через якийсь час мій хлопець за дверима ванної. 

Я лише очі підвела до стелі. 

– Люк, ми вже пів року з тобою в стосунках, а ти ніяк не запам'ятаєш яку я каву п'ю. З молоком і медом. 

– Фу, гидота, – тихо промовив він.

– Я все чую.

– Пішов робити, моя красуня.

Ну звісно. Після такої ночі він ніжний котик тепер, а не сердитий вовк-перевертень.  

Каву попити так і не вдалося, бо в останню хвилину я вирішила помити голову. Так завжди. Думаю одне, а роблю друге. Тож вибігала з дому в осінню прохолоду ранку з напівмокрою головою і купою дрібничок в одній руці та сумкою, куди то все треба запхати, в другій. Але це було того варте, бо на роботу я прийшла вчасно. Добре, що живу від неї недалеко.  П'ятнадцять хвилин швидкої ходи. Платити за квартиру дорогувато, але на двох з Люком виходить нормально. 

В приймальні мене зустріла як завжди бадьора зозуля Клава, весело помахала мені рукою і продовжила щось (хоча скоріш за все когось) обговорювати зі змією Валюшею, яка в нас за рекламу відповідала. 

Взагалі то, у цьому світі я вже зустрічала багато таких же звичайних людей як я, але чомусь у нашій агенції, крім мене, всі були перевертнями. Хоча я знаю чому. Це через нашого боса, який вважав звичайних людей якимись недолугими створіннями без нормальних мізків. І от мені часом здавалося, що головною моєю метою було довести йому протилежне. 

Щиро  вважаю – в мене це вдало виходило, бо за декілька місяців я стала його першою помічницею та правою рукою. 

Звісно, ходили чутки яким місцем я зробила собі кар'єру, бо ж на зовнішність мені жалітись нема чого. Красуня і пишаюсь цим. Все своє, все натуральне. Але я мало зважала на ті чутки. Головне, що сама добре знала правду. Куди мені до нашого дракона-мультимільярдера? Це ж еліта цього суспільства, суцільна харизма і велич у кожному русі. Живуть бозна скільки років і завжди виглядають як якість топ актори з Голлівуду. 

А мій бос ще й паскудний характер має. Йому в пару тільки таку ж як він треба ставити, щоб вони дихали один на одного полум'ям і зігрівали свої холодні та нечуйні серця. Та, настільки я була усвідомлена, поки він обходився короткочасними стосунками з модельками усякими. Але там була обов'язкова умова – жінка мала бути тільки перевертнем. Байдуже яким, головне, щоб не звичайна людина. Хворе створіння мій бос та платить добре, тому я готова поки терпіти усі його викиди. 

На своє місце біля його кабінету залетіла за секунду перед тим, як туди зайшов мій бос – Радомир Променистий. У цих драконів замість фамілій були свої позначення, типу Блискучий, Променистий, Величний, Чорний, Багряний і т.д. 

Я особливо не цікавилася, що саме вони там означають. Знаю тільки, що Променисті майже всі на верхівці влади знаходяться. Як нашого боса занесло у, хоч і найкращу, але ж просто івент-агенцію, не маю гадки, а плітки не дуже люблю слухати. Та й за тою купою роботи часу на них просто не лишається.

– Доброго раночку, – посміхнулася начальнику, намагаючись пригладити розкуйовджене вітром волосся. Думала, що встигну розчесатись та де там. Тільки сумку на стіл поклала і він вже тутечки. Уважно так глипає на мене.

– Розхристана, з мокрим волоссям і порожнім шлунком, – зробив висновки мій бос.

І звідки ото про порожній шлунок знає?

– Зате не спізнилася, – розвела я руками.

– Мілі, – звернувся він до своєї секретарки: миші Міланії (насправді вона здається хом'як там якийсь королівський, але для мене була і залишиться мишею), яка сиділа навпроти мене. – Дві кави з молоком, в одну додай ложку меду і занеси  у мій кабінет, будь ласка.

– Зараз зроблю, Променистий, – промуркотіла вона. Бррр... огидна персона ця Мілі. А мені ще й доводиться ділити з нею кабінет. 

– Стефанія, чекаю тебе рівно через п'ять хвилин зі звітами, – відрізав Радомир та пішов до себе. 

– Чого це я маю ще й тобі каву робити? – прошипіла Мілі. 

Пищить як миша. І от який з неї хом'як? 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Мій бос дракон, Лада Астра», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Мій бос дракон, Лада Астра"