Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Ліки без рецепту не продаються, Любава Волошин 📚 - Українською

Читати книгу - "Ліки без рецепту не продаються, Любава Волошин"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Ліки без рецепту не продаються" автора Любава Волошин. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Ліки без рецепту не продаються, Любава Волошин» була написана автором - Любава Волошин, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Ліки без рецепту не продаються, Любава Волошин" в соціальних мережах: 
Ох, і занесла ж мене лиха година. Попала так попала... Нічого прорвусь. Працювати я звикла, даром що ці ухаті не цінять. У новому світі знайду вірних друзів, ворогів і втілю свою мрію.Я ще всім доведу,що медицина велика сила. І що ліки без рецепта не продаються!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 51
Перейти на сторінку:
Кіна не буде

Сьогодні був на диво спокійний день, таких не було давно. Зміна закінчилась  і я спішила додому,щоб пошвидше  вмоститись у ліжечку з ноутбуком і подивитись фільм. Пакет з солодощами і колою  теліпався в руці, усмішка сяяла на обличчі і ноги несли мене до зупинки,адже маршрутка чекати не буде.

На вулиці вечоріло і сонце вже сховалось за горизонт. Помаранчеві промені  цікаво грали на вітринах будівель і відбивались численними сонячними зайчиками навкруг. Останні літні дні радували сухою погодою і обідцяли порадувати ще і бабиним літом.

Зупинка була порожньою, що немало дивувало,оскільки зазвичай народу тут була тьма. Воно і на краще,за цілий день проведений на роботі, хотілось тиші та спокою. А всі вважають роботу фармаколога легкою. Ще б пак, а ви самі спробуйте весь день вгадувати тисячу і один препарат по оповідях нескінченних покупців, пояснювати чому я не можу призначити їм лікування і чому не продам ліки без рецепта,бо їхнім знайомим дуже допомогло.

Важко зітхнувши, я осіла на лавичку в очікуванні маршрутки.  Годинник підказував,що вона запізнюється і це трошки засмучувало, адже мені не терпілось розпочати їперегляд фільму.

Вулиці були порожніми,а вздовш з обох сторін загорілись ліхтарі даруючи світло. Раптом ліхтар біля зупинки замиготів і згас."Знову лампочка перегоріла"- подумалось мені. Та раптом всі ліхтарі почали гаснути,немов би хтось вимикав їх. По вулиці пронісся неочікувано холодний порив вітру і підняв у повітря купу пороху. Порох закрутилася виром, наростав,ставав вищим. Вона налякано втиснулась у стінку зупинки розуміючи що це її не врятує від  смерчу. Думки про те звідки він взявся у спокійний літні вечір навіть не думали приходити в її голову, а тим часом вихор наближався і  пакет у її руці вже рвався йому назустріч.

Вона закричала,намагалась схопитись за лавку,втриматись на місці,однак сила стихії була набагато сильнішою. Вона знялась у повітря, закрутилася у  темпі стехії  і як і годиться для молодої наляканої дівчини втратила свідомість. Схоже кіна не буде...Та яке може бути кіно,коли під питанням взагалі її життя...

                                         ********

Аліна кожну ніч бачила увісні як смерч заберав її. Теж блін мені "Аліса в країні чудес". Ні, злій відьмі на голову вона звичайно не впала, але коли прокинулась посеред лісу то перебувала в чималому шоці.

Шок її став ще більшим після  того коли вона натрапила на дивного типу поселення, по якому як нівчому небувало розходжали.... ельфи.

Першою думкою було,що вона отримала струс мозку і тепер він  трошки неправильно показува їй картинку, але коли вона підійшла до якоїсь жінки і спробувала перевірити  її вуха на справність, чим не мало шокувала дану особу, то була змушена визнати,що її все-таки кудись занесло.

Ні, вона звичайно була прихильницею і всесвіту Толкіна, і фентезі, однак на такі повороти долі була,як виявилось не готова.

Згадалось як тоді трясучись від страху про свою нелегку долю попаданки за углом  першого попавшого будинку, вона схопилась за голову і завмерла. Руки обережно рушили до вух і вона зрозуміла,що вушка то у неї не такі як були...

Свідомість тактично змахнула рукою і вдруге за сьогоднішній вечір покинула мене.

Зараз було смішно згадувати той страх і відчай,що вона відчула тоді. Але того дня її історія тільки почалась...

 

 

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
{ touchstart', function (e) { Reader.stars.sendRating(e.target.value); }); });
1 2 ... 51
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Ліки без рецепту не продаються, Любава Волошин», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Ліки без рецепту не продаються, Любава Волошин"