Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Обурливо гарна, або Ліки Його Високості, Ольга Обська 📚 - Українською

Читати книгу - "Обурливо гарна, або Ліки Його Високості, Ольга Обська"

677
0
13.10.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Обурливо гарна, або Ліки Його Високості" автора Ольга Обська. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Обурливо гарна, або Ліки Його Високості, Ольга Обська» була написана автором - Ольга Обська, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Обурливо гарна, або Ліки Його Високості, Ольга Обська" в соціальних мережах: 

Ласкаво просимо, шановний читачу, до захопливого світу слова та почуттів на ReadUkrainianBooks.com! Сьогодні ми представляємо вам чарівну книгу "Обурливо гарна, або Ліки Його Високості" від талановитої письменниці Ольги Обської. 📚

🌸 Про книгу: У цій розкішній книзі ви знайдете справжню скарбницю вражень та емоцій. Головний герой цього твору - людина неймовірної краси, але одночасно ізольована від світу з-за своєї неординарності. Стежте за її подорожчю до внутрішньої гармонії та розкриття справжньої сутності щастя. Ця книга відкриє перед вами вікна до внутрішнього світу, де кожна сторінка - це новий витік емоцій та думок. 🌟

👩‍🎨 Про автора: Ольга Обська - талановита письменниця, яка вміло відтворює почуття та переживання своїх персонажів. Її творчість вражає своєю глибиною та непередбачуваністю, завоююючи серця читачів своїм унікальним стилем. Ця книга - ще один шедевр в її творчому портфоліо! 🎨

🔓 ReadUkrainianBooks.com – де слово оживає: На нашому сайті ви зможете безкоштовно і без реєстрації насолоджуватися кращими творами світової літератури. Тут зібрані бестселери та найкращі книги, які відкриють перед вами світ незабутніх пригод та непередбачуваних обертів сюжету.

📚 Важливість читання українською мовою: Читати українською - це вклад у розвиток нашої мови та культури. Кожне слово, кожна історія підносять нас на новий рівень розуміння світу. Вивчайте світ літератури українською мовою, щоб відчути магію слова та збагатити свої знання! 🌍

Не пропустіть шанс зануритися у захопливий світ "Обурливо гарної, або Ліки Його Високості" разом з ReadUkrainianBooks.com. Ця книга стане вашим найкращим супутником у подорожі за межі звичайного, розкриючи перед вами таємниці життя та кохання. Відчуйте справжню силу слова разом з нами! 📖✨


Читати ще книги автора Ольги Обської:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 140
Перейти на сторінку:
Розділ 1. У мене вийшло!

— Дімо, відчепися, — Сніжана ліниво, крізь сон, відмахнулася від чоловічої руки, яка, ледве торкаючись, пробиралася від плеча до шиї.

Жахливо не хотілося прокидатися. Як би позбутися цих нав’язливих пальців з їхніми дратівливими ласками?

— Дімо, чуєш? Я спати хочу, — губи насилу ворушилися.

Слова виходили тягучими, невиразними. Думки були такими ж в'язкими і неповороткими. І раптом у голові наче блискавка проскочила — який ще Діма?! З Дімою Сніжана розлучилася два тижні тому. «Цивілізовано, — як він сам висловився, — за згодою сторін». Вона вже навіть змиритися встигла — нехай буде за обопільною згодою, якщо тепер так називається, коли твій хлопець йде до іншої.

Але хто тоді лоскоче подихом шкіру?

— У мене вийшло! — почула Сніжана захоплений шепіт. — Слава все-Творцю, у мене вийшло! Ти зовсім як справжня!

Вона розплющила очі. Перше, що побачила — незнайоме чоловіче обличчя, що схилилося над нею. Дуже молоде. Хлопцеві років вісімнадцять-дев'ятнадцять. Світле хвилясте волосся до плечей, широкі вилиці, обвітрені губи. Ніколи його до цього не бачила. Хто це такий? І головне — що він робить у її кімнаті у студентському гуртожитку?

— Яка ти гарна, — його долоня почала повільно ковзати по щоці. — Божественно гарна. Я називатиму тебе Бель.

Він схилився ще нижче. У карих очах світилося благоговіння та неприкрите бажання. Та хто це, чорт забирай, такий?! Молодші курси геть безстрашні стали? Вламуються в кімнату без стуку і дозволяють собі витріщатися як на своє?! Студенти-медики, звичайно, відомі своєю жахливою цинічністю та феноменальною нахабністю, але треба ж і міру знати.

Сніжана придивилася уважніше. Нічого не скажеш, хлопець хоч і юний, але чоловіча чарівність зашкалює. Риси обличчя правильні, шкіра трохи загрубіла, ніби йому багато доводиться працювати на свіжому повітрі, і плюс це обожнювання у погляді — привабливий гад, проте виховну роботу з ним провести обов’язково треба. Сніжана розмахнулася, щоб дати нахабі ляпаса, але, на свій жах, виявила, що рука ледве слухається. Замість різкого руху, вийшло лише трохи підняти кисть. Хлопець помітив, що Сніжана поворухнулася — підхопив її руку і підніс до губ, щоб торкнутися зап'ястя легким поцілунком.

— Які в тебе тонкі довгі пальці, моя прекрасна Бель.

Лише тепер, коли нічний непроханий гість трохи відсторонився, Сніжана помітила, у що він одягнений. Шовкова сорочка з тонким мереживом на комірі та манжетах. З шиї звисав плоский круглий масивний медальйон. Весь цей маскарад Сніжані зовсім не сподобався.

З хтивим стогоном руку продовжували обсипати легкими боязкими поцілунками, але Сніжана раптом усвідомила, що ці несподівані ласки — зараз не найголовніша її проблема. Підозріло мружачись, вона почала роздивлятися кімнату, яка разюче відрізнялася від тієї, в якій заснула. Розміри дуже крихітні, навіть у порівнянні зі скромними габаритами «апартаментів» гуртожитку. Арочне вікно — як у якомусь середньовічному замку, зяяло чорною непроглядною ніччю. Єдиний світильник, торшер не торшер — абажур на високій ніжці, тьмяно освітлював простір довкола. З меблів — лише стіл, стілець та скриня — все добротне, масивне, але грубо збите. Ліжко, на якому Сніжана лежала, теж, мабуть, зроблене з тих же простих дошок. Наявність пружин чи матраца не відчувалася.

Що це? Сон, галюцинація? Недаремно Сніжана — майбутній лікар: знала, що нічні кошмари можуть бути дуже реалістичними. Щоправда, такі реалістичні сни іноді є симптомами не зовсім приємних хвороб. Схоже, саме час добряче заволати. Глядиш, Світлана, сусідка по кімнаті, прокинеться і розбудить саму Сніжану. Не те щоб сон був такий вже поганий, але хотілося якнайшвидше переконатися, що це справді сон.

— А-а-а-а-а-а!!!

Вийшло навіть голосніше, ніж думала. Сама оглухла від свого крику. Зате, здається, остаточно прокинулась. Але картинка перед очима не змінилася. Все та сама крихітна кімната з арочним вікном. І той самий хлопець у шовковій сорочці. Тільки тепер його погляд став трохи розгубленим:

— Як ти можеш кричати? Ти справжня?

Ну ні, так не піде! Якщо хтось і повинен зараз дивуватися і шокуватися, то це Сніжана. Вона вчепилася в його руку:

— Де я?!

Відповіді не було. Натомість Сніжана вловила лункий звук кроків за дверима. Здається, хтось поспішає на допомогу? Не зрозуміло, кого вона сподівалася побачити на порозі, але з'явилася надія, що цей реалістичний жах зараз закінчиться. Наївна — жах тільки починався.

 

____________________________________________

Мої хороші,
рада новій зустрічі! Разом зі Сніжанною ми розпочинаємо неймовірні пригоди. На нас чекають таємниці, інтриги, гарячі щирі почуття, пристрасть та кохання. Нові глави будуть публікуватися щодня о 7-й годині ранку. Книга планується безкоштовною. Приємного читання!

 

Як і минулого разу довіримо ілюстрацію книги штучному інтелекту (ШІ). Він вирішив розпочати з портрета нашої головної героїні Сніжанни.

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 140
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Обурливо гарна, або Ліки Його Високості, Ольга Обська», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Обурливо гарна, або Ліки Його Високості, Ольга Обська"