Книги Українською Мовою » 💙 Сучасна проза » Письменник, Ruti Mashkif 📚 - Українською

Читати книгу - "Письменник, Ruti Mashkif"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Письменник" автора Ruti Mashkif. Жанр книги: 💙 Сучасна проза. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Письменник, Ruti Mashkif - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Ruti Mashkif
Електронна книга українською мовою «Письменник, Ruti Mashkif» була написана автором - Ruti Mashkif, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасна проза".
Поділитися книгою "Письменник, Ruti Mashkif" в соціальних мережах: 
Твір написаний у листопаді 2021 року, про одинокого письменника на самоті.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Самотність.

Листопад. Ніч. Гаснуть ліхтарі, місто занурюється у темряву. Вітер хитає дерева, дощ б'є по вікнах. Письменник запалює свічку, щоб виводити свої думки на папері. Він сидить один в однокімнатній квартирі. До нього ніхто ніколи не прийде, у нього немає нових повідомлень та вхідних. У цієї людини ніхто не запитає "Як справи?". Кому потрібен самотній письменник, який сидить у холодній квартирі? Тут дуже холодно.
У вікні сусіднього будинку погасло світло, там сім'я лягає спати, після дружної, сімейної вечері. У сусідньому вікні компанія друзів грає в настільні ігри. Поверхом нижче хлопець із дівчиною дивляться серіал. Поверхом вище дівчина дивиться відео...одна, але вона щаслива. Всі ці люди щасливі та в їхніх будинках тепло та кохання.
Письменник загасив свічку і ліг спати. Тут ще дуже холодно. Неначе застиглий лід, якого з роками все більше й більше.

(2 листопада 2021)

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Письменник, Ruti Mashkif», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Письменник, Ruti Mashkif"