Книги Українською Мовою » » Сон довжиною у п'ять років , Ruti Mashkif 📚 - Українською

Читати книгу - "Сон довжиною у п'ять років , Ruti Mashkif"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Сон довжиною у п'ять років" автора Ruti Mashkif. Жанр книги: ---. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Сон довжиною у п'ять років , Ruti Mashkif - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Ruti Mashkif
Електронна книга українською мовою «Сон довжиною у п'ять років , Ruti Mashkif» була написана автором - Ruti Mashkif, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "---".
Поділитися книгою "Сон довжиною у п'ять років , Ruti Mashkif" в соціальних мережах: 
Одного разу мені наснився сон, що я проспала п'ять років і це надихнуло мене на твір.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Хвороба забрала частину життя.

Літо, 2013 рік. 17-ти річна Ауріка закінчила школу і готувалася складати вступні іспити до театрального інституту. З самого дитинства дівчина мріяла стати режисером. Навчалася вона добре і все йшло до того, що у неї все вийде і вона зможе здійснити свою мрію. Ауріка була дуже вразливою і хвилювалася з приводу навчання та іспитів. Від цього у неї часто були безсонні ночі та стрес. Також рік тому розбилася в автокатастрофі її старша сестра, з цього приводу Ауріка довго сумувала, адже була з нею дуже близька.
1 серпня дівчина склала останній іспит і дуже сильно переймалася щодо результатів. Вона почувала себе дуже втомленою і о 9-й вечора вже лягла спати.
***
9 серпня 2018 року. Ауріка була у летаргічному сні 5 років та 8 днів. Вона прокинулася, на годиннику була 10 ранку. Дівчина подумала, що спала дуже довго – 13 годин, доки не звернула увагу на дату. Вона подумала що це чийсь розіграш, адже вона мала відчуття, що заснула вчора і спала одну ніч. У її кімнаті все було на своїх місцях, як вона лишила це п'ять років тому. Вона встала та вийшла з кімнати. Ходити було важко, але можливо, тримаючись за стіни. Дівчина думала, що це від втоми поки не побачила шокований погляд батьків. Лікарі говорили, що людина впадає і виходить із летаргічного сну непередбачувано. Ауріка мала легку форму, тому вона спокійно могла залишатися вдома, але за нею потрібен був догляд. Мати з батьком кинулися обіймати дівчину, вони не могли повірити своєму щастю. Коли Ауріці пояснили у чому справа, в неї сталося сильне потрясіння. Було незрозуміло, що далі... вона проспала п'ять років свого життя. Занадто багато пройшло повз неї. Вона б могла вже закінчити навчання. Стільки всього могло статися... Нам здається, що п'ять років пролітають дуже швидко. Проте за ці п'ять років може статися дуже багато подій Минали місяці, з Аурікою працювали найкращі психологи, вони допомагали їй відновитись. Звичайно ж, поруч була сім'я, це було дуже важливо. Стан дівчини відновився. Вона наново склала іспити, надійшла, нарешті її мрія здійснилася. У неї з'явилося коло спілкування, нові інтереси. Звичайно, п'ять років пройшли даремно, проте попереду ще багато цікавих моментів.

(11 квітня 2021)

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Сон довжиною у п'ять років , Ruti Mashkif», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Сон довжиною у п'ять років , Ruti Mashkif» жанру - ---:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Сон довжиною у п'ять років , Ruti Mashkif"