Книги Українською Мовою » 💙 Трилер » Теорія пристрасті: останнє танго, Марія Король 📚 - Українською

Читати книгу - "Теорія пристрасті: останнє танго, Марія Король"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Теорія пристрасті: останнє танго" автора Марія Король. Жанр книги: 💙 Трилер. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Теорія пристрасті: останнє танго, Марія Король» була написана автором - Марія Король, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Трилер".
Поділитися книгою "Теорія пристрасті: останнє танго, Марія Король" в соціальних мережах: 
Доля - поняття, що має спотворене почуття гумору. Адель Джонс - дівчина, що відчула це у найгірший спосіб. Вона переїжджає у нове місто, щоб забути про своє минуле і почати рухатись до щасливого майбутнього, та усе визначено наперед. За нею полюють. Вона здобич того, хто навіть уявлення не має як сильно помиляється у своїх діях. Він обирає помсту, що має металічний присмак на язику. Але чи виграє він в кінці? Минуле, де вона була жертвою виставило її злочинцем в теперішньому і ставить крапку на майбутньому. Минуле, що забрало у нього усе перетече у майбутнє де він втратить себе.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Теорія пристрасті: останнє танго, Марія Король», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Теорія пристрасті: останнє танго, Марія Король"