Книги Українською Мовою » 💛 Молодіжна проза » Цього більше не відбудеться, Ruti Mashkif 📚 - Українською

Читати книгу - "Цього більше не відбудеться, Ruti Mashkif"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Цього більше не відбудеться" автора Ruti Mashkif. Жанр книги: 💛 Молодіжна проза. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Цього більше не відбудеться, Ruti Mashkif - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Ruti Mashkif
Електронна книга українською мовою «Цього більше не відбудеться, Ruti Mashkif» була написана автором - Ruti Mashkif, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Молодіжна проза".
Поділитися книгою "Цього більше не відбудеться, Ruti Mashkif" в соціальних мережах: 
Твір був написаний в 2018 році. Твір про миті, які більше не відбудуться знову. Миті, які втрачені назавжди, але у нас є майбутнє.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Спогади минулого

Знову на годиннику друга ночі, безсоння. Ти знову думаєш про сенс життя, про те, хто ти, що ти і що тобі робити в цьому світі. А пам'ятаєш дитинство? Як ти щоліта їздив у село до бабусі. З яким бажанням ти туди їздив і як не хотів потім їхати. Пам'ятаєш, як у тебе було багато друзів, як ви бігали, веселилися, грали. Подерті коліна щодня, шрами. А пам'ятаєш смак бабусиної випічки? Вона дуже смачно готувала. Ти пригощав своїх друзів пиріжками. Ніхто не міг насолодитися ними. У тебе були дуже добрі стосунки з бабусею, ви спілкувалися щовечора, ти так любив ці розмови. А пам'ятаєш, ту морозну зиму, тоді на вулиці було слизько, ти ледь дійшов додому.  Вдома сиділи батьки, хоча, зазвичай, вони ще на роботі в такий час. Мама плакала. Тобі сказали, що бабуся померла. Все. Дитинства немає і більше не буде. Воно закінчилося у 12 років. У тебе в самого навернулися сльози.  Потім похорон, перше літо у місті, у тебе більше немає бабусі та тих друзів, з якими ти веселився. Осінь. Холодно. Дощ. Листопад. Настрій був поганий. Прийшовши додому, дізнався страшну звістку. Батько розбився в автокатастрофі. Ще одна рідна людина пішла. Ну чому всі дорогі люди йдуть? Чому життя так зі мною вчиняє? Пам'ятаєш, як ви з ним каталися на атракціонах. Як щодня він тебе возив до школи і ти любив кататися на його машині. Пам'ятаєш, як ти любив його історії з життя, це було дуже цікаво. Як ти любив святкувати Новий рік разом із татом та мамою. Тато вбирався у діда Мороза і дарував подарунки. Цього більше не відбудеться... Мама страждала довго, тепер тільки ми залишилися один у одного, ми підтримували один одного. Летіли роки, життя ставало все чорнішим і чорнішим...Ті друзі, які були в дитинстві в місті "розчинилися" в один момент. А знаєте, так хотілося друга, якому можна було розповісти. Я віддалився від тієї людини, яка мене завжди підтримувала, від своєї мами... все вчився та вчився. А ночами думаєш, та кому ти потрібний? Вже багато років на телефоні немає повідомлень, ні дзвінків. Здається, якщо ти розчинишся, то ніхто й не помітить. Єдина людина, яка хоч іноді цікавиться тобою-це мама. Ти любив музику, ходив до музичної школи, але потім перестав, закинув. Усі думки, думки ночами. Вже нічого не хочеться. А рано-вранці вставати і йти на навчання. Краще б нікуди не ходив. Знову ці машини, що не дають проходу, люди, які готові розчавити тебе, бо поспішають. Після навчання ти заходиш у кафе і бачиш її. Дівчину, вона не виглядала особливо, але мене до неї тягло. Я познайомився із нею. Я зрозумів, що знайшов сенс життя. Згодом я почав більше контактувати з людьми, з'явилися нові знайомі, друзі, почав більше спілкуватися з мамою. Потім я поїхав зі своєю коханою до столиці, де ми збираємось збудувати своє життя. Зараз я підтримую активні стосунки з мамою, моє життя наповнилося щастям і я знову повернувся в музику.

(5 березня 2018)

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Цього більше не відбудеться, Ruti Mashkif», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Цього більше не відбудеться, Ruti Mashkif"