Книги Українською Мовою » 💙 Містика/Жахи » Як вибратися з гри або спробуй вижити до ранку, Argentum 📚 - Українською

Читати книгу - "Як вибратися з гри або спробуй вижити до ранку, Argentum"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Як вибратися з гри або спробуй вижити до ранку" автора Argentum. Жанр книги: 💙 Містика/Жахи. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Як вибратися з гри або спробуй вижити до ранку, Argentum - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Argentum
Електронна книга українською мовою «Як вибратися з гри або спробуй вижити до ранку, Argentum» була написана автором - Argentum, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Містика/Жахи".
Поділитися книгою "Як вибратися з гри або спробуй вижити до ранку, Argentum" в соціальних мережах: 
Коли я зі своїм другом вже по традиції вирішили пограти в нову горор гру, я не міг навіть представити, чим це обернеться... «Перша ніч розпочалася»

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 29
Перейти на сторінку:
Перша ніч

– Тимур! – здивовано промовив Ярослав, підходячи до друга. – Де це ми?

– Ммм... – хлопець потер голову, яку вдарив через падіння. Він почав розглядати місцевість, поки його друг допомагав йому піднятися. – Зачекай... Славік, це ж кімната, як в грі, яку ми збиралися пограти...

В цей момент хлопець спантеличено поглянув на Тимура, а тоді повернувся і на його обличчі з'явився шокований вираз:

– Ні... Не може бути. Ми ж не могли... Ми не могли потрапити в гру «Магазин наприкінці міста»...? – все ще не вірячи, говорив Ярослав. Він ущипнув себе, щоб переконатися, що це не сон. – Ай, не сон...

«Магазин наприкінці міста» – нова популярна горор гра, де гравці працюють у цілодобовому кафе-магазині, але, насправді, лише в нічну зміну, продаючи їжу та напої відвідувачам. І поки ніби все гаразд. Але з кожною наступною ніччю «щось» наближається до них. Все ближче і частіше.

До поки не вб'є.

І зараз ми потрапили в цю гру...

Раптом перед очима з'явилося вікно з повідомленням:

«Щоб розпочати, прочитайте записку від роботодавця»

– І що нам робити? – запитав Тимур.

– Що-що? Шукати записку. – відповів хлопець, роззираючись у пошуках записки.

Все, справді, було точнісінько, як і в грі. Столики, коридор, з правого боку веде до туалетів, а з лівого двері у службове приміщення і каси. Вкінці коридору двері до заднього, службового виходу. Невеличка парковка, яку видно з вікон. Тьмяне світло. Просто жахливе.

– Зір можна зіпсувати. – скаржився Тимур і цим, здавалося, хотів заспокоїти себе. Аби тільки не думати про те, де вони.

– Я знайшов! – крикнув Ярослав десь в підсобці.

«Вітаю вас, любі гравці. Зараз ви знаходитеся у грі «Магазин наприкінці міста», де вам потрібно обслуговувати відвідувачів, виконувати завдання, а в кінці втекти від монстра. Щоб вийти з цієї гри, вам потрібно відчинити найкращу кінцівку гри, а саме, як я вже написав раніше, втекти:)»

– Тут ще одна записка.

«Думаю обов'язки ви і так знаєте, але я все ж повторю:

– Гарно обслуговувати клієнтів;

– Дотримуватися правила: «клієнт завжди правий»;

– Прибирати робоче місце;

– І т.д.

Бос»

– Ну-у... Видно, що це гра. Так «професійно» написано. – прокоментував Ярослав і поклав листки назад на стіл. В цю ж секунду перед очима знову з'явилося вікно:

«Розпочніть робочу зміну»

– Слав–вік... – панічно почав Тимур. – Що нам робити?

– Ну-у... – зітхнув хлопець. – Нам прийдеться пройти гру...

– Тобто...!? Але як ми пройдемо!? Та я вмру швидше, ніж побачу той «хороший» кінець. – продовжував він.

– А що ти пропонуєш? – не витримав Ярослав. – Тут немає хрестика, щоб вийти. Ми у грі! У прямому сенсі! У Грі!

– Але... Якщо кінець буде не хороший, то монстр просто нас... вб'є? – його голос тремтів. Страх починав оволодівати, а картинки монстра, який нападає, нав'язливо крутилися в уяві, не даючи ясно мислити.

– Не думаю. – задумливо відповів хлопець, приклавши руку до губ. Він завжди так робив, коли над чимось сильно замислювався.

– Звідки такі припущення? – Тимур повернувся до друга. "І як він може залишатися таким спокійним? Завжди панікував від дрібниць, а тут кам'яне обличчя!"

– Тут пише, – він знову поглянув на записку. – щоб вийти з гри, вам потрібно втекти від монстра. Думаю, ми застрягли тут допоки не дійдемо до цього правильного кінця, повторюючи цю гру знову і знову.

– Чому...

– Не знаю. Чесно, не знаю. – говорив Ярослав. – Просто я так думаю...

– Гаразд. – відповів хлопець, намагаючись проковтнути неприємний комок в горлі, заспокоїти налякане серце і охолодити розум, щоб ясно мислити. Насправді, кожну з цих пунктів виходило зробити просто паршиво. – Вибору в нас немає. Давай грати. – він знову поглянув на підказку. – І як розпочати зміну?

– О, глянь.

Тимур поглянув в сторону, куди вказував його друг. На стіні біля службового виходу світився зчитувач карток, рівно по контору червоним кольором, для індетифікації працівників. Світився так, що можна було побачити навіть крізь стіну.

– Так, а де наші картки..? – Славік почав ритися по карманах. – Знайшов. – він поглянув на друга, який теж порився по карманах в пошуках своєї картки. – _С-с-л-4-в-і-к-К_ – о, це ж мій нік. – хлопець вставив картку у зчитувач, який у мить засвітився зеленим. – Твоя черга.

Тимур поглянув на свою картку – _Т1Ма-а_1. Його рука злегка тремтіла від думки, що зараз гра почнеться, але він повторював свої ж слова, неначе мантру, «вибору немає», переконуючи, що йому необхідно це зробити, і повторив дії за своїм другом.

Вікно з підказкою змінилося:

«Обслужіть клієнта»

– Якого... – дзвінок від відчинених дверей різко задзвенів, заставляючи здригнутися обох хлопців.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 29
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Як вибратися з гри або спробуй вижити до ранку, Argentum», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Як вибратися з гри або спробуй вижити до ранку, Argentum» жанру - 💙 Містика/Жахи:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Як вибратися з гри або спробуй вижити до ранку, Argentum"