Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Кохання з ароматом ванілі, Аніта Русанова 📚 - Українською

Читати книгу - "Кохання з ароматом ванілі, Аніта Русанова"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Кохання з ароматом ванілі" автора Аніта Русанова. Жанр книги: 💛 Любовні романи. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Кохання з ароматом ванілі, Аніта Русанова» була написана автором - Аніта Русанова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи".
Поділитися книгою "Кохання з ароматом ванілі, Аніта Русанова" в соціальних мережах: 
Я - звичайна дівчина з Києва, яка веде досить примітивний образ життя. Робота – дім – зустрічі з подругами «за чашечкою кави», і так по колу. Він – доволі привабливий чоловік, бізнесмен, у якого було сотні прихильниць і лише варто було йому на когось глянути, як дівчата вже уявляли собі їхнє спільне життя до самої старості. Чи може у нас бути щось спільне? Певно – Ні, та схоже у долі на нас свої плани.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 36
Перейти на сторінку:
Від автора

Привіт, мої дорогі читачі! Нові і вже знайомі)

Я дуже рада бачити Вас на моїй новій сторінці!

Переопубліковую свою першу, не лише на цій сторінці, а й в житті - книгу.
Сподіваюсь, що ця історія двох молодих сердець припаде Вам до душі.
Можливо ця історія трохи дитяча, можливо трохи наївна, але на мою думку – деколи такі ванільні і легкі історії з хеппі ендом – нам просто необхідні!
Підтримайте мене коментарем, зірочкою та підпискою, буду дуже Вам вдячна!

Приємного читання!

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 36
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Кохання з ароматом ванілі, Аніта Русанова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Кохання з ароматом ванілі, Аніта Русанова"