Книги Українською Мовою » 💛 Гумор » Дорогий Коте, Агне Ашкелянець 📚 - Українською

Читати книгу - "Дорогий Коте, Агне Ашкелянець"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Дорогий Коте" автора Агне Ашкелянець. Жанр книги: 💛 Гумор. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Дорогий Коте, Агне Ашкелянець» була написана автором - Агне Ашкелянець, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Гумор".
Поділитися книгою "Дорогий Коте, Агне Ашкелянець" в соціальних мережах: 
Коти приходять у наше життя, коти його покидають. Тільки що робити людині, чиє серце відтепер розбите? Героїня пише листа пухнастому улюбленцю, за яким дуже сумує. У ньому розповідає про останні пригоди знайомих: як почались та чим закінчились туалетна істерика запального хлопця Жорика, заручини мамкиного казкаря Ржавецького та закордонна подорож місцевої фурії Емілії Владиславівни. Раптом чотирилапий прочитає та повернеться? Ця історія — про глибокий звʼязок поміж хазяйкою та твариною, про невичерпну любов поміж нами та вусатими друзями.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3
Перейти на сторінку:
Читачу

Я написала цей твір у далекому 2013 році, коли мені було 19 років. Навіть сьогодні він здатен розсмішити мене, тому я вирішила поділитись ним із тобою. Під час редагування та перекладу з російської мови я намагалась максимально зберегти оригінальний текст із усіма його недоліками, несподіваними ідеями та бешкетним настроєм.

Прошу не ставитись до оповідання критично, радше дозволь собі розважитись.

Метою цього твору ніколи не була та не буде образа певної групи людей чи пропаганда недбалого ставлення до тварин.

Усі співпадіння з реальними подіями є випадковими, але, як відомо, випадковості не випадкові.

Приємного читання!

Агне

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Дорогий Коте, Агне Ашкелянець», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Дорогий Коте, Агне Ашкелянець"