Книги Українською Мовою » 💛 Наукова фантастика » Таємничий Світ , Єгор Громов 📚 - Українською

Читати книгу - "Таємничий Світ , Єгор Громов"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Таємничий Світ" автора Єгор Громов. Жанр книги: 💛 Наукова фантастика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Таємничий Світ , Єгор Громов» була написана автором - Єгор Громов, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Наукова фантастика".
Поділитися книгою "Таємничий Світ , Єгор Громов" в соціальних мережах: 
Георгій живе у французькому місті Марсель.Його,мрія бути письменником,але видавництва йому відмовляють.Він кидає своє хобі.Геогрій влаштовується працювати у видавництві.Одного разу він зустрічає Терка.Він вважає,що у центр землі існує ТаємничийСвіт.Вони вирушають досліджувати,цей невідомий світ. Там їх очікують неочікувана небезпека.Чи зможуть вони довести існування цього світу?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5 6 7 8
Перейти на сторінку:
"Пролог"

Багато людей вважають,що світ несправедливий.

Одні люди щасливі,а інші люди нещасні.

Одним кажуть так,іншим ні.

Кожен вважає,так з власних спогадів.

У кожного були хороші і погані події у житті.

Світ доволі несподіваний.

Комусь,це подобається,саме за це вони люблять світ.

А,деяким,це не подобається.

Але,ніхто не спрогнозує події у світі точно.

Люди багато сперечаються на різні теми.

Хто краще,а хто ні!

Багатьом,це не подобається,але вони не можуть нічого вдіяти з цим.

 

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4 5 6 7 8
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Таємничий Світ , Єгор Громов», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Таємничий Світ , Єгор Громов"