Книги Українською Мовою » 💛 Молодіжна проза » Мій фантастичний хлопець, Інна Романова 📚 - Українською

Читати книгу - "Мій фантастичний хлопець, Інна Романова"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Мій фантастичний хлопець" автора Інна Романова. Жанр книги: 💛 Молодіжна проза. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Мій фантастичний хлопець, Інна Романова» була написана автором - Інна Романова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Молодіжна проза".
Поділитися книгою "Мій фантастичний хлопець, Інна Романова" в соціальних мережах: 
Він - красень, з холодним поглядом і гарячим серцем. Вона - горда, розумна і спокійна. Анна і Алекс познайомилися в школі, але незабаром їх шляхи розійшлися. Другий раз доля їх звела в університеті. Обоє IT-шники, захоплені онлайн-грою, обоє красиві і впевнені в собі. Історія про романтичне перше кохання, без зайвих драм і трагедій. Графік продовжень - 4-5 разів в тиждень. Роман написаний давно і є фанфіком «Легка посмішка підкорює світ».

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 50
Перейти на сторінку:
Глава 1.

Так... треба сьогодні вибрати когось важчого для квесту, хочу набрати більше балів, щоб перейти на новий рівень.

Ассепнула завдання і вперед!

Пальці швидко рухаються по клавіатурі, не даючи загинути в бою з чудовиськом, я роблю необхідні маневри, добиваю заклинанням ... Ура!!! Я тепер леді-лицар 24 рівня.

Посміхаючись, відлипаю від монітора і дивлюся на годинник, нічого собі майже 2 години ночі, сьогодні дуже захопилася грою, а завтра на заняття...

Дивлюся, мої сусідки сплять мирним сном і мені пора. Тихенько закриваю ноутбук і засинаю.

 

Алекс

- Ти бачив цю дівчину? Добре грає, так перемогла чудовисько майстерно - коментує Роман, мій друг і одногрупник.

- Дійсно, хороша, з потенціалом, - помічаю очевидне. 

- Ти ж хотів пару створити для участі в турнірі, може з нею? У сім'ї має бути суттєва відмінність за рівнями, - пропонує сусід.

- Справді, подумаю. Я ще вивчаю і моніторю, після аналізу вирішу хто удостоїться честі бути моєю дружиною, - сказав і встав, закриваючи ноутбук. Завтра важкий день, я виступаю з доповіддю на університетській конференції, тому треба гарненько виспатися.

А дівчинка і правда досить професійно грає, поспостерігаю за нею більш ретельно.

 

Аня

- Світлано, ну пішли, ми вже запізнюємося! - підганяє Іра нашу сусідку по кімнаті. 

Ми разом живемо вже майже місяць, з моменту вступу до університету на факультет інформаційних технологій, і вже непогано знаємо один одного, можна сказати, стали подругами. Дівчатка добрі, веселі і господарські, мені дуже пощастило.

Я подивилася на себе в дзеркало перед виходом, поправляючи волосся. 

- Ань, жорстоко бути такою гарною зранку! - не зло говорить Іра, мило посміхаючись.

Я ще раз глянула - нічого особливого, на мій погляд звичайна зовнішність - карі очі, темне довге волосся, м'які і правильні риси обличчя, маленький носик і пухкі губи. Фігура і справді красива, майже модельна - 173см ріст, жіночі вигини і опуклості де треба, тільки трохи захуда, всього 51кг, кістки стирчать і псують вигляд. Однак погладшати не можу, скільки б не їла, тільки живіт болить, якщо переїм, а вага не набирається. Метаболізм хороший, багато інтелектуальної праці і іноді спорт - ось калорії і йдуть, як в безодню.

- Я все! - вигукує Свєта, жуючи на ходу булочку. 

Ми залетіли в аудиторію перед викладачем, швидко сідаючи на перший ряд.

Подружка все ще жувала здобу, а Іра тільки зітхала, дивлячись на Світлану. 

Дівчата теж були стрункі і красиві, нас в університеті охрестили головними красунями IT факультету.

Світлана була худа, незважаючи на те, що постійно їсть, світловолоса і блакитноока, і шкіра світла-світла, така собі шведська зовнішність. Іра ж навпаки смаглява, дуже тоненька і витончена, як балерина, з темним густим волоссям, і майже чорними очима. Ми всі втрьох були такі різні, при цьому разом виглядали дуже ефектно.

- Сьогодні поговоримо про історію створення першого комп'ютера, - почав викладач і ми поринули в світ історії програмного забезпечення.

Я захопилася IT після 9 класу, цей період мені хотілося забути назавжди і не згадувати. Але в той же час, він дав мені сильний поштовх до особистісного зростання, я визначилася з напрямком в професії, міцно взялася за навчання і повністю заборонила собі думати про хлопчиків.

У той час я була безбожно закохана в Олександра Вовка, хлопця з фантастичною зовнішністю, він був на 2 роки старший за мене. Перевівся в 11 клас до нас в школу і я як тільки його побачила - відразу пропала. Високий, стрункий, казково прекрасний. Я тиждень не могла спати все думала, як привернути його увагу. І придумала, на свою голову ... написала йому освідчення і підписала від кого воно ... як згадаю ...

Алекс, так його називали, на великій перерві зібрав натовп і зачитав моє послання вголос. А потім поцікавився, хто ж це така - Анна Котіна. Я боязко вийшла наперед і з надією подивилася на свого коханого, хлопець навіть почав посміхатися:

- Ти написала? 

- Я… - несміливо відповіла.

- А вірш сама вигадала?

- Ні, це з пісні, - голову опустила дуже низько, було ніяково на очах у публіки розмовляти.

- Там помилок купа, могла б хоч правильно переписати, зовсім погано з англійською? - я різко підняла голову і заглянула в його очі, ні ... там не було симпатії або прийняття, тільки насмішка. Всі навколо перешіптувалися, було чути сміх, і мені стало так погано ...

- Так, я не дуже сильна в англійській, - все ж змогла відповісти Алексу.

- Ну тоді треба було не писати, і взагалі, чого ти добивалася, написавши мені цю писюлю? Що я подивлюся і відразу в тебе закохаюся, як ти в мене? - він говорив дзвінко, голосно, іронічно. Тоді я ще не розуміла, не усвідомлювала всієї глибини мого падіння в очах оточуючих.

- Так, сподівалася… - майже пошепки відповіла.

- Ну так не сподівайся, нема на що. Зрозуміла? І всі ви, мої шанувальниці, що закохалися в мене за 5 днів, кожну з вас чекає доля цієї! - і він показав на мене пальцем, - Так що припиніть мені докучати і дайте спокійно вчитися! - розвернувся і пішов.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 50
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Мій фантастичний хлопець, Інна Романова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Мій фантастичний хлопець, Інна Романова"