Книги Українською Мовою » 💙 Різне » Смута кохання , Voron 📚 - Українською

Читати книгу - "Смута кохання , Voron"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Смута кохання" автора Voron. Жанр книги: 💙 Різне. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Смута кохання , Voron - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Voron
Електронна книга українською мовою «Смута кохання , Voron» була написана автором - Voron, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Різне".
Поділитися книгою "Смута кохання , Voron" в соціальних мережах: 
Цей вірш наповнений сумом і тугою за втраченим коханням. Ліричний герой описує почуття, які виникають у тиші вечора, коли думки про минулу любов повертаються. Перший куплет акцентує на поступовому згасанні кохання, яке було яскравим, як зірки, але зникло так само, як вони зникають на світанку. Другий куплет зосереджується на спогадах про голос коханої людини, що тепер звучить як відгомін, переслідуючи серце. В ньому також йдеться про спільні моменти радості та пристрасті, які тепер стали лише частиною втрачених бажань. У третьому куплеті герой з болем спостерігає, як кохання перетворюється на міф, щось нереальне і далеке. Попри всю глибину смутку, залишається незмінна відданість — обіцянка любити навіть через безкінечну печаль, в кожну мить життя.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Смута кохання

В тиші вечора, в теплій імлі,

Я думаю про тебе, й час сповільнює дні.

Кохання, яскраве колись, тепер зникло вночі,

Як зірки, що згасають при ранковій зорі.

 

Твій голос, мов шепіт не вітрі легкому,

Тепер, переслідує серце в спогаді сумному.

Ми танцювали у мріях, у радості, в вогні,

Але тепер нас повʼязують втрачені бажання одні.

 

Одна сльоза, важкий зітх,

Я дивлюся, як кохання відходить в міф.

Та навіть у цьому безмежному смутку,

Я любитиму тебе крізь кожну мить.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Смута кохання , Voron», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Смута кохання , Voron"