Книги Українською Мовою » 💙 Сучасна проза » На крилах кохання, Софія Кривцова 📚 - Українською

Читати книгу - "На крилах кохання, Софія Кривцова"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "На крилах кохання" автора Софія Кривцова. Жанр книги: 💙 Сучасна проза. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «На крилах кохання, Софія Кривцова» була написана автором - Софія Кривцова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасна проза".
Поділитися книгою "На крилах кохання, Софія Кривцова" в соціальних мережах: 
Я поспішаю на пари,до них залишається 5 хв допивши каву з подругою я побігла до універсетету,в моїй голові був повний хаус я хвилювалась і не дивилася навіть куди біжу,раптом я врізалась в якогось чоловіка і впала на асвальт. -Ай! Закричала я і впала на асвальт. Чоловік злякався і обернувся. -Боже,з тобою все добре? Промовив чоловік і допоміг мені встати. Піднявшись я поглянула на чоловіка,він нагадував мені когось з мого минулого,широкі брови, сірі очі,та гарна зачіска. -Вибач,але ти мені когось нагадуеш. Промовила я дивлячись в очі знайомого мені хлопця. -Артем? Невже це ти? Запитала я у хлопця. -Стоп,а звідки ти знаеш моє їм'я? Артем подивився в мої очі і теш мене згадав. -Софія? Оце так зустріч.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 12
Перейти на сторінку:
Розділ 1(Софія)

Прокидаюся від будильнику який задзвонив вже другий раз,сонце світить у моє лице і я дивлюся на годинник.

7:00 ранку треба вставати і збиратися у універсетет,сьогодні у нас 4 пари. Встаю і застеляю своє ліжко,і прямую до ванни,роблю теплу воду і вмиваюся нею. Прямую до кухні і роблю собі яєшню і чай. Поснідавши включаю свою улюблену музику і починаю збиратися.

 Зібравшись на останок дивлюся на себе в дзеркало і розчесую своє довге русе волосся,взявши ключі я закрила квартиру і викликала таксі щоб доїхати до університету. 

Сівши в таксі я дістала навушники і почала слухати музику,мені дуже подобається слухати музику в авто,особливо у потязі коли ти спиш а у голові грає твоя улюблена пісня яка допомагає тобі скоріше заснути.

Доїхавши я заплатила водію і вийшла з машини,на мене вже чекала моя найкраща подруга Аліна яка тримала в руках дві кави. Підійшовши до неї я обійняла її і взяла каву.

-Сьогодні буде весело на математиці тому що я забула її зробити. Сказала Аліна і зробила ковток кави.

Я засміялась,вчителем по математикі була Тетяна Петрівна,вона не любила коли її предмет не вчать або не роблять.

-Заспокойся,я допоможу тобі з математикою. Промовила я.

-Дякую Софія,як добре що ти моя найкраща подруга. Промовила Аліна.

Я поглянула на годинник. 8:25 а у нас пара на 8:30. Допивши каву я побігла на пари, у моїй голові був повний хаус я навіть не бачила куди біжу. 

Раптом я врізалась в якогось чоловіка і впала на асфальт

-Ай! 

Хлопець злякано обернувся і промовив.

-Боже,з тобою все гаразд? Він допоміг мені встати.

Подивившись на нього він нагадував мені мого знайомого з минулого.

-Так зі мною все гаразд.

Цей хлопець був мені знайомий сірі очі,широкі брови,гарна зачіска я впізнала його.

-Артем? Це ти? Запитала я.

-А звідки ти знаєш моє ім'я? Запитав Артем.

-Стоп... Софія? 

-Так це я! Промовила я і посміхнулась.

-Оце так зустріч,я навіть не думав що ми зустрінемось. Сказав Артем і опустив погляд униз.

-Добре Артем,мені треба іти на пари бувай. Сказала я і попрямувала на пари.

Артем був моїм однокласником,ми знали одне одного з 5 класу,але він був невихований,часто робив підлості,але зараз він здавався мені іншим не тим хуліганом який не слухався батьків і не робив уроки,а вихованим. З цими думками я йшла до кабінету математики розуміючи що я спізнилася на 5 хвилин.

 

Рада вас вітати на сторінках моєї нової історії. 

Сподіваюсь вона вам сподобається.

 

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 12
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «На крилах кохання, Софія Кривцова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "На крилах кохання, Софія Кривцова"