Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Під сяючим сонцем , Вікторія Вецька 📚 - Українською

Читати книгу - "Під сяючим сонцем , Вікторія Вецька"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Під сяючим сонцем" автора Вікторія Вецька. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Під сяючим сонцем , Вікторія Вецька» була написана автором - Вікторія Вецька, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Під сяючим сонцем , Вікторія Вецька" в соціальних мережах: 
Дмитро — стоматолог із розбитим серцем, який втік до села в надії загоїти свої емоційні рани після болісного розриву. Але спокій може виявитися примарним, коли на шляху постане щось більше, ніж просто спогади. Стася — молода письменниця, яка приїздить у село бабусі зі своєю хрещеницею, шукаючи натхнення та відпочинку від міського хаосу. Вона прагне зануритися в тишу природи та, можливо, знайти справжнє кохання. Але коли вона нарешті наблизиться до свого щастя, чи не зруйнують його тіні минулого?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Під сяючим сонцем , Вікторія Вецька», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Під сяючим сонцем , Вікторія Вецька"