Книги Українською Мовою » 💛 Романтична еротика » Іграшка диявола , Єва Басіста 📚 - Українською

Читати книгу - "Іграшка диявола , Єва Басіста"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Іграшка диявола" автора Єва Басіста. Жанр книги: 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Іграшка диявола , Єва Басіста» була написана автором - Єва Басіста, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Іграшка диявола , Єва Басіста" в соціальних мережах: 
- Ти звільнена, - лунає його голос. - І не просто звільнена, а з такою рекомендацією, що будеш максимум двірником працювати. Не вмієш бути уважною та відповідальною - до скону листя та сміття згрібатимеш. Для цього мізків багато не треба. Розвертається та йде. У мене холонуть нутрощі. - Ні! - різко підіймаюся з колін і біжу за ним. - Антоне Олександровичу, не звільняйте мене! Прошу! Я на все ладна! Але не треба мене звільняти! Чіпляюся за рукав його сорочки, яка приховує його кремезне тіло. Він розвертається, пхикає та питає невдоволено: - І на що ти ладна? - На все! - сильніше стискаю його сорочку. - Прямо на все? - якось дивно ковзає погляд чоловіка моїм тілом. Я переплутала пакунки, та замість нормального подарунка мій бос презентував своєму діловому партнеру іграшку зі сексшопу…

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Іграшка диявола , Єва Басіста», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Іграшка диявола , Єва Басіста"