Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Темний спадок.Спокуса, NikaLerina 📚 - Українською

Читати книгу - "Темний спадок.Спокуса, NikaLerina"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Темний спадок.Спокуса" автора NikaLerina. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Темний спадок.Спокуса, NikaLerina - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

NikaLerina
Електронна книга українською мовою «Темний спадок.Спокуса, NikaLerina» була написана автором - NikaLerina, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Темний спадок.Спокуса, NikaLerina" в соціальних мережах: 
Після страшного полону Кетріс намагається знайти в собі сили, щоб продовжувати боротьбу і бажання жити. Але Камінь виявляється зовсім не тим, на що вона очікувала. Тепер вона мусить покинути всіх і піти,намагаючись опанувати магію Каменя Сили.Це виявляється нелегкою справою-адже пітьма безжальна і випробовує її кожної миті. Кетріс розривається між бажанням помсти і страхом втратити себе. Чи зможе вона знайти сили протистояти, доки темрява не поглине її назавжди? А вибір стане ключем до порятунку або загибелі світу. ця книга морально набагато важча за попередню, тому рекомендую почати читати одразу з 3 розділу,там Кетріс вже звільнять з полону. продовження викладаю по мірі вичитки книги також буду обновлювати першу, я там дещо змінила після фінальної вичитки.*

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Темний спадок.Спокуса, NikaLerina», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Темний спадок.Спокуса, NikaLerina"