Книги Українською Мовою » 💙 Сучасна проза » Інструкція до гри під назвою життя., Лідія 📚 - Українською

Читати книгу - "Інструкція до гри під назвою життя., Лідія"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Інструкція до гри під назвою життя." автора Лідія. Жанр книги: 💙 Сучасна проза. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Інструкція до гри під назвою життя., Лідія - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Лідія
Електронна книга українською мовою «Інструкція до гри під назвою життя., Лідія» була написана автором - Лідія, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасна проза".
Поділитися книгою "Інструкція до гри під назвою життя., Лідія" в соціальних мережах: 
Перш за все хочу сказати, що ваші твори захоплюють з перших рядків. Ви глибоко розкриваєте теми, які стосуються кожного з нас, – усвідомленість, стосунки з оточуючими та пошук власного "Я". Особливо хочеться відзначити вступні рядки, де ви метафорично порівнюєте життя з грою, а нас – з новонародженими, які не мають "інструкції". Це підхід, що відразу зачаровує та надихає читача заглибитися в саморефлексію. У розділі "Мрії" ви тонко торкаєтеся теми пошуку справжнього щастя, підкреслюючи, що воно полягає не лише в матеріальних благах, а в умінні радіти дрібницям і красі навколо. Ці мудрі слова наштовхують на глибокі роздуми, а поради здаватися наче від серця до серця. Ваша книга сповнена щирості, тепла та мудрості, яка запалює промінь світла в душах читачів.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4
Перейти на сторінку:
поезія

Чого ти тут, що тут забула?
Шукаєш шлях до вороття?
Чи, може, стежку у майбутнє,
чи знов дорогу в забуття?
Відкрий хутчіш душу і серце,
впусти з-за хмар промінь тонкий,
нехай освітить шлях не легкий,
щоб був він чіткий і ясний.
Запам'ятай: керуйся серцем!
Нехай твій розум відійде.
Лише любов веде в майбутнє,
там кожен відповідь знайде!

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Інструкція до гри під назвою життя., Лідія», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Інструкція до гри під назвою життя., Лідія"