Книги Українською Мовою » 💛 Короткий любовний роман » Tattoo кохання та coffee , Анна Харламова 📚 - Українською

Читати книгу - "Tattoo кохання та coffee , Анна Харламова"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Tattoo кохання та coffee" автора Анна Харламова. Жанр книги: 💛 Короткий любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Tattoo кохання та coffee , Анна Харламова» була написана автором - Анна Харламова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Короткий любовний роман".
Поділитися книгою "Tattoo кохання та coffee , Анна Харламова" в соціальних мережах: 
Дакота втекла з великого міста у маленьке містечко, де оселилась у старому будинку своєї сім'ї. Влаштувавшись офіціанткою в кафе, вона і не знала, що працює на двох босів і один із них це брутальна Гора м'язів на ім'я Рендалл. Він хоче її звільнити, а через деякий час - цілує її. Тепер між ними не лише феєрверк зі сварок, а також спалахує справжня, чиста пристрасть. Все просто і водночас складно. Рендалл не довіряє жінкам з великого міста, а Дакота має намір переконати його, що нікуди не поїде. Чи зможуть вони почути одне одного? Чи повинні пройти роки, щоб нарешті це сталось?!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 17
Перейти на сторінку:
Розділ 1 "Гора м'язів"

Присвята.

 Наше кохання гаряче, як coffee і під шкірою, як tattoo.

 Ми одне ціле. Навіки.

 Кохаю тебе.                      

    

                                                
 10 літ тому

 

Дакота

   Я ВЖЕ ТРИ ТИЖНІ, як в Рівердейл і я досі звикаю, що тут знають все про всіх, про все і навіть більше. Приїхавши з Лос-Анджелесу, де до тебе нікому немає діла, було незвично здобути одразу стільки охочих стати твоїм другом. Це мене і дивувало і захоплювало. Я гадала, що буду шукати тут роботу вічність, але в той самий день мене взяли в місцеве кафе офіціанткою. А вже наступного дня я вийшла на свою першу зміну в “Рівер кава та пироги”. Хоч я в перший день і порозливала кілька кав, латте та навіть молоко, - мене похвалили, підтримали і дали шанс. І за цих три тижні я стала вправною офіціанткою, яка готує найкращу каву в Рівердейл. 

   Стоячи на стоянці під західним сонцем, яке мерехтіло багряно-червоним, я ховала мобільний до кишені, не бажаючи мати справу з тим, хто мені пише без зупину, гадаючи, що я колись відповім. Копитом тобі в дупу, ідіот! 

   Не бажаючи думати про невдачі минулого життя в Лос-Анджелесі, я надпила власноруч приготовленої кави. П'ятнадцяти хвилинна перерва добігала до кінця, і я мала повернутись до закладу і продовжити свою роботу. Тож, вдихаючи на повні груди літнє, тепле повітря з нотками смоли від соснового лісу, я допила каву та кинула стаканчик у смітник, попрямувавши через чорний хід до кухні, де працював Джей. 

   — Все добре, крихітко? — поцікавився він, перевертаючи млинці на пательні з привітною усмішкою, як завжди. Коли він готує, здається, що він світиться якоюсь особливою енергією. Кухар - це його покликання. Він підняв яблучний пиріг на новий рівень. Це каже та, яка їх обожнює. 

   — Так, все добре, — усміхаючись до нього, я побачила на його рудій гривці борошно, і піднявши руку, змахнула білу хмарку. 

   Джей засміявся і підморгнув мені.

   — Дякую, крихітко, — зелені очі усміхались, як і його губи. Він повернувся до смаження млинців, а я поправивши фартух, поспішила вийти з дверей до невеличкого коридору, а потім і до зали. 

   Я подивилась довкола, оцінюючи, хто ж сьогодні завітав до нас. Побачила кількох новеньких, напевно приїхали помилуватись місцевими водоспадами, милими крамничками та зацінити наші смачні пироги та мою каву, яка стала тут фірмовою. 

   Біля цегляної стіни сиділи Ділан та Ребекка Браун. Молоде подружжя, яке у всіх на слуху. Тут так заведено. Плітки розлітаються швидше, ніж вода падає у місцевих водоспадах. Ділан активний, енергійний з коротким темним волоссям і спортивною статурою. Ребекка це маленька квітка, але якщо треба дасть прочуханки, я це бачила на власні очі. Я усміхнулась, побачивши, як її чоловік забирає їй за вушко прядку довгого, каштанового волосся. Вона усміхається йому, а він щось шепоче їй на вушко. Бачу, що в них вже є пиріг та один велетенський коктейль з двома соломинками. Тож, дивлюсь далі і помічаю ще одних завсідників: Лізі, Колін та Лукас. Тобто, родина Смітів. Всі вони з золотавим волоссям, лише в їхнього п'ятирічного сина трохи світліше. Вони сміються, поїдаючи морозиво, сидячи біля вікна вздовж усієї стіни. 

   Повертаю голову і махаю з усмішкою до пари, яка прожила майже півстоліття разом. Дивлячись на Біллі та Летицію Морганів, - я хочу, щоб і в мене так було, коли я посивію. Тобто - щоб і на мене дивились через сорок років ось так, як вони одне на одного. Бородатий, сивий чолов'яга, який і досі красунчик. Це чоловік років старого Голлівуду і цим все сказано. Його мила, добра дружина йому під стать. Гарно вкладене волосся на потилиці, легкий макіяж та завжди елегантний одяг, навіть якщо вона виноситиме сміття. Стара школа одним словом.

   Я підморгую їм, кажучи таким чином, що зараз принесу каву. Минаючи їх, я йду до барної, довгої стійки, за якою стоїть мій бос - жінка яка точно знає собі ціну. Кейсі власниця цього кафе майже десять років і мега крута жінка. Коротка стрижка, окуляри у стилі пін-ап та грайлива рожева помада. Вона завжди виглядає стильно та впевнено, і її улюблені джинси це доводять, наче друга шкіра показують її бомбезну фігуру. 

   Вона бачить мене, усміхається і ляскає мене по дупці, коли я йду повз до кавового апарату. Її футболка з надписом “Люби мене ніжно” спокусливо гойдається в такт її грудей. Кейсі завжди на зв'язку з клієнтами. Професійна, але турботлива і цим усіх притягує. 

   Я роблю свою фірмову каву з додаванням спецій та дивлюсь на те, як до новеньких підходить Міранда. Відтоді, як я зайшла вперше в це кафе, ця неймовірна дівчина стала моєю найкращою подругою. Вона працює офіціанткою тут майже вже три роки і каже, що для неї це найкраща робота в світі. Білявка з блакитними очима, яка могла б підкорити будь-яке Лос-Анджелеське модельне агенство радіє тому, що вона тут і розливає каву. І я не можу їй в цьому дорікнути, бо я сама почуваюсь тут вільною. А останні пів року я точно такою не почувалась в Лос-Анджелесі. 

   Доробивши каву, я несу її Біллі та Летиції, які мене одразу запитують:

   — Люба, ти вже знайшла собі когось?

   Щоб ви розуміли, це пролунало в один голос. Ось, що означає сорок років разом.

   — Ні. Поки, що це не в моїх планах, — усміхаючись, я додаю: — Та й якщо б я вже була з кимось, гадаю все б місто знало. 

   Вони весело сміються і хитають головами. Я бажаю їм смачного і йду до стійки, щоб подивитись чи є в нас ще соломинки для коктейлів. Коли стою спиною до дверей, чую дзвіночок. Новий клієнт. Я зачиняю шухлядку, беру блокнот та ручку і виходжу із-за стійки. Підіймаю голову, щоб подивитись хто увійшов і ковтаю. Звідки він тут узявся? Йобт…

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 17
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Tattoo кохання та coffee , Анна Харламова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Tattoo кохання та coffee , Анна Харламова"