Книги Українською Мовою » 💙 Сучасна проза » Мій старшокурсник,або як я вляпалась в любовну халепу, Lady V 📚 - Українською

Читати книгу - "Мій старшокурсник,або як я вляпалась в любовну халепу, Lady V"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Мій старшокурсник,або як я вляпалась в любовну халепу" автора Lady V. Жанр книги: 💙 Сучасна проза. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Мій старшокурсник,або як я вляпалась в любовну халепу, Lady V - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Lady V
Електронна книга українською мовою «Мій старшокурсник,або як я вляпалась в любовну халепу, Lady V» була написана автором - Lady V, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасна проза".
Поділитися книгою "Мій старшокурсник,або як я вляпалась в любовну халепу, Lady V" в соціальних мережах: 
Ну що ж почнемо Мене звати Іра, мені 17 і я навчаюсь в університеті. Мій перший день навчання я запам'ятаю надовго. Одягнувши своє нове вбрання,зібравши зошити і ручки я була готова до першого навчального дня . Це перший день нового вільного життя,без контролю батьків,без моїх притрушених однокласників і без друзів. Стоячи перед дзеркалом я вдивлялась в своє відображення і сподівалась що все пройде чудово. Але вже в перші хвилини як зайшла на факультет я зіштовхнулась із старшокурсником і впала розбивши при цьому свої окуляри

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 27
Перейти на сторінку:
Мій перший день

Сьогодні перший день нового навчального року. Я збираюся в університет. Мене звати Іра мені 17 і я студентка. Цьогоріч я відчуваю себе нарешті вільною. Нарешті моє життя без контролю батьків,без притрушених однокласників і без друзів. Але сподіваюся що я потоваришую з своїми одногрупниками. Стоячи біля дзеркала я оцінювала свій сьогоднішній образ: біла кофта оверсайз,чорні штани і мої улюблені кросівки, і окуляри, скоріше б прийшли мої лінзи.Напевно я б так і стояла біля дзеркала якби в двері кімнати не постукали.

-Заходьте.

-Іро ти ще довго,ми вже запізнюємось. Світлана моя сусідка через кімнату,ми в одній групі тож вона з ким я познайомилася.

-Та йду я йду. Чого кіпішуєш?

-Та нічого що першою парою в нас знайомство з куратором .

Ми швидко вибігли з кімнати і побігли до факультету. Але зайшовши в двері факультету я врізалась в хлопця,який саме виходив. Я впала і мої окуляри впали на підлогу і розбилися.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 27
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Мій старшокурсник,або як я вляпалась в любовну халепу, Lady V», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Мій старшокурсник,або як я вляпалась в любовну халепу, Lady V"