Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Зимова казка 📚 - Українською

Читати книгу - "Зимова казка"

160
0
26.04.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Зимова казка" автора Михайло Геннадійович Лероєв. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Зимова казка» була написана автором - Михайло Геннадійович Лероєв, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Зимова казка" в соціальних мережах: 
Бібліотека сучасних українських авторів "ReadUkrainianBooks.com". Популярні книги українською!!!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Ведмедик зненацька прокинувся у своєму барлогу, теплому й м’якому… У віконце зазирав місяць, було тихо й трішки страшно самому. І цікаво: що там назовні? чи не трапилося чогось?

А ще хотілося солодкого, а нічого не було. Навіть торішньої халви. Він з’їв її тієї ночі, коли над барлогом щось голосно брязнуло. Тоді він побоявся виходити. І тепер було цікаво: що ж це був за «брязь»? Може, прилетіли зелені ведмежата з Місяця? А він спав і все найцікавіше проҐавив. Чудеса ж трапляються щохвилини, по всій землі, і може, навіть на Місяці.

У двері постукали.

– Ти чого спиш, у нас тут таке діється!

Це була Білка. Чаю він їй не запропонував, бо чай теж закінчився, навіть холодний.

Нашвидку сунув лапки у валянки і побіг за Білкою на лісові збори.

– Там усі вже зібралися, всі, всі! – тріскотіла вона без угаву, як сорока. – Там таке!!!

На галявині ніде було яблуку впасти. Всі щільно оточили когось, і ведмежа нічого не могло розгледіти.

– Дайте подивитися хоч одним оком, – канючила стара Зайчиха. – Не кожного дня гостей з Місяця зустрінеш.

«Зелені ведмежата! – збагнув ведмедик. – Прилетіли-таки!»

– Він дуже рідкісний, – сказав дядько Лось. – Такий білий і блискучий.

Ведмедик протиснувся вперед і нарешті зміг роздивитись дивного прибульця. Білий, гладенький, і напевно, холодний – хтозна, яка в них там температура на Місяці, може, там навіть улітку бурульки висять!

От би такого друга – білого-білого, великого й доброго.

– Його Холодильником звати! – сказала Лисиця Нора. Так начеб сама бувала на Місяці.

Ведмедик поглянув на Місяць і побачив, що далеко-далеко падає зірка.

«Поспішає до когось», – подумав Ведмедик і… провалився в сніжну нору. У вікно світив місяць, було тихо і навіть крізь сон цікаво: що ж там назовні, чи не трапилося чого?

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Зимова казка», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Зимова казка"