Книги Українською Мовою » 💛 Гумор » Біблія для комуністів і безпартійних 📚 - Українською

Читати книгу - "Біблія для комуністів і безпартійних"

274
0
28.04.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Біблія для комуністів і безпартійних" автора Стано Кохан. Жанр книги: 💛 Гумор. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Біблія для комуністів і безпартійних - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Гумор
Електронна книга українською мовою «Біблія для комуністів і безпартійних» була написана автором - Стано Кохан, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Гумор".
Поділитися книгою "Біблія для комуністів і безпартійних" в соціальних мережах: 

Сатирична книга словацького письменника Стано Кохана, видана 1990 року у Братиславі, і перевидана українською мовою 1993 року у Тернополі. Історія марксизму-ленінізму від часів Маркса до часів Горбачова кумедно викладена, як пародія на Біблію.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Перейти на сторінку:
- Біблія для комуністів і безпартійних (пер. Рухінформцентр) 28056K скачать: (fb2) - (epub) - (mobi) - Стано Кохан

Зміст

Біблія для комуністів.

ПЕРЕДМОВА

СВІТОВА РЕВОЛЮЦІЯ

ПІСЛЯМОВА

НІЖНА РЕВОЛЮЦІЯ

ПРО КНИГУ



© Stano Kochan, 1990



Стано Кохан.



Біблія для комуністів.

&

Біблійна історія марксизму—ленінізму.

ПЕРЕДМОВА.

Комунізм визнаний найтрагікомічнішою і найпа-радоксальнішою системою усіх часів. Хоч він і претендує на науковість та всілякими способами на-магається боротися з усіма релігіями, однак у свому власному щоденному і практичному існуванні той самий комунізм підніс людину Маркса до висот но-вого Бога, а з Лєніна, Сталіна і їм подібних витворив недоторканих півбогів. Поряд з ними у марксистсь-кому небі існує незліченна кількість святих, пророків, мучеників і проповідників цієї віри.

Як діалектична протилежність комунізмові висту-пає капіталістично—імперіалістичний Диявол, котрий з допомогою інтриг, брехні і, само собою зрозуміло, грошей намагається повернути назад хід історії. Його помічником є ціле стадо духів, ЦРУ— чортів, ревізіоністів, апологетів капіталізму, лівих і правих опортуністів, класових ворогів, ідеологічних ухильників, яких чекає справедливе спалення у пе-кучому вогні вічної історичної правди.

Але усе те нам дуже добре відоме з недавномину-лих років...

На початку земля була порожня та пуста і навколо панувала глибока імперіалістична пітьма. І дух Карла Маркса витав над водами. А капіталістичні духи непомітно вершили свої темні справи. Добро і Зло, Верх і Низ, Право і Ліво, Свідомість і Буття ще не були розділені — вони були єдині. І бачив Маркс, що то не було добре.

І сказав Маркс: «Хай буде світло!». І спалахнув пролетарський вогонь. І бачив Маркс, що то добре. Тоді відділив він світлу ідеологію від темного капіталізму. І при світлі, створеному ним, написав Маркс свій величний твір, котрий був дуже плодовитий і плодоносить ще й досі так, як призначив Маркс. І імперіалістичний змій злякався палаючого про-меня того могутнього провісника вічного спасіння.


І створив Маркс пролетаря за добре продуманим планом та на подобу свою. Створив він перших робітника і робітницю. І сказав їм Маркс: «Дав я вам суспільну свідомість, котра розмножиться по всій землі. Там внизу вона стане для вас дуже корисною і з її допомогою будете спокушати тих вгорі, щоб їх силу знищити ви могли».




А капіталістичний змій був підступний і сказав: «Чому не зриваєте плодів із забороненого дерева приватної власності?». Робітниця і робітник так і зробили. Після того очі їх наповнились слізьми, бо ж побачили, що життя в них убоге. Капіталістичний змій радісно вигукнув, адже насіння, посіяне ним, проросло. Відтоді втратили думки робітника і робітниці пролетарську невинність, а очі їм засяяли, бо ж в серцях їх вкорінилося прагнення стати власниками.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Біблія для комуністів і безпартійних», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Біблія для комуністів і безпартійних"