Книги Українською Мовою » 💛 Гумор » Гумор та сатира 📚 - Українською

Читати книгу - "Гумор та сатира"

236
0
28.04.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Гумор та сатира" автора Ян Ілліч Таксюр. Жанр книги: 💛 Гумор / 💛 Поезія. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Гумор та сатира» була написана автором - Ян Ілліч Таксюр, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Гумор / 💛 Поезія".
Поділитися книгою "Гумор та сатира" в соціальних мережах: 


Я родился в Киеве. Отец рабочий, участник Великой Отечественной войны. Мать училась в Киевской консерватории, готовилась стать оперной певицей. Однако война и тяжёлая болезнь этому помешали.
После института служил в армии, потом преподавал историю, занимался самодеятельным театром. Сколько себя помню, всегда сочинял. Эта привычка сохранилась до сих пор. В 80-х и 90-х стал публиковать сатирические стихи, писать для эстрады, телевидения, анимации. Работал в газете.
Моё литературное имя Ян Таксюр. В Святом Крещении я — Иоанн. Крещение и приход к Православной вере считаю главным событием своей жизни. До того, как это произошло, долго блуждал среди духовных соблазнов своего поколения — от западных интеллектуальных игр до восточных «практик» и прочей ложной премудрости. Однако Бог очень милостив ко мне. Через падения и скорби я пришёл туда, где душа поняла: здесь мой дом.
У меня есть жена, дочь и сын. Вообще, я очень счастливый человек.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 113
Перейти на сторінку:
Педорине горе

…Чтобы войти в семью передовых европейских стран, Украина должна отказаться от устаревших терминов «отец» и «мать», заменив их на «родитель № 1» и «родитель № 2». Кроме того, однополые супруги должны получить возможность усыновлять и удочерять украинских детей.

З демократичної преси

Звали дівчинку Педора, Та не в тому її горе — Матір кликала вона. Раптом з темного вікна, Наче привид чи кошмар, Дядько Єврокомісар, А із ним ще два дядьки. — Кіндер! Ось твої батьки! Плаче дівчинка Педора, Кличе маму, та на горе Їй гукають «Вас іст дас?» «Перший батько» — педераст, «Другий батько» — підарас… З циклу "Кошмари"
Мені приснився дивний сон: Що я — дитинка, граюся в садку, І раптом виникає Фаріон… Блакитний кошмар
Мені аж страшно уявляти, Що стане в рідному краю, Коли «блакитні» ті хлоп’ята Навчать неправильно кохатись Вкраїну милую мою. Як бригадир Петро, рум’яний, Зробивши «хімію» як бля, Піде в колготочки убраний, В гаю чекати Василя. А той Василь листа напише: «Петрусю, кицю, так би з’їв Твої порепанії ніжки…» А жінки, жінки, горе їм! Живуть затурканії, тихо, Ніхто їх вже не пригорне, А головне, а головне — Дітей не буде з того лиха, І обезлюдніє наш край. Не дай нам, Господи, не дай… Блакитний кошмар-2
Я став боятись слова «друг». Бо стільки підорів навкруг… Щоденник відомого
Вранці у Путіна Вови У страшних муках померла корова. Вдень у Діми Медведєва Сталась глибока лічна трагедія. Під вечір біля Спаської вежі Кремля Розверзлась земля, І звідти вилізла гігантська тля. День пройшов ОК. Заснув щасливий. Тягнибок. Братам-публіцистам
Я написав глибокую статтю, Що ми обрали неправильну путю. І показав у тій статті Народу гарнії путі. Та ворог каже мені: "Тю! В труні я бачив ту статтю!" І, маючи негарне на меті, Став кликати народ на хибнії путі. До столу кинувсь я миттю, І написав іще статтю. Іще стаття! Іще стаття! Так все життя! Так все життя! Як Робін Гуд! Як Прометей! І ворог слабнув від моїх статей. І якось у одній статті Він захлинувсь, як у смітті. У боротьбі за світле майбуття Найперша зброя — це стаття. Дума про ГеМеО
Яке, пробачте люди, чмо Придумало оте ГЕМО? От вчора: я і кум П’ємо, І щось таке собі їмо, І раптом те, що ми їмо, Заворушилось і само До рота лізе… — Хто ти?! — ГМО. — І в очі дивиться! Не мо Сказати, що відчув я! А тільки глянув у трюмо — Бліді із кумом сидимо І щось белькочемо ледь чутно: — МамО, кумО, не поняв я того юмО… Тих треба гнати від керма, Хто продає народу ГМА! Краєвид
На березі Славути,
1 2 ... 113
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Гумор та сатира», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Гумор та сатира"