Книги Українською Мовою » 💙 Сучасна проза » Скандальний дует, Ксана Рейлі 📚 - Українською

Читати книгу - "Скандальний дует, Ксана Рейлі"

538
0
01.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Скандальний дует" автора Ксана Рейлі. Жанр книги: 💙 Сучасна проза. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Скандальний дует, Ксана Рейлі» була написана автором - Ксана Рейлі, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасна проза".
Поділитися книгою "Скандальний дует, Ксана Рейлі" в соціальних мережах: 
Її називають щасливицею долі. Любов публіки, масштабні концерти та найдорожчі речі — це все для неї звичайна буденність. Всі вважають, що вона скандальна та бездарна, але ніхто не знає її справжню.
Він полонив серця мільйонів своєю простотою та чуттєвістю. Волелюбний співак «з народу», який не звик підкорятися чужим забаганкам.
Що ж буде, якщо їм запропонують працювати разом? Грандіозне шоу та скандальний дует року чи може щось значно більше?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 50
Перейти на сторінку:
Пролог

Скільки себе пам'ятаю, я завжди співала. З самого дитинства батьки ставили мене на табуретку перед родичами і я уявляла себе на великий сцені. Фанати, масштабні концерти та музичні премії— це все було моєю найзаповітнішою мрією. Шлях до визнання для мене не був надто важким. І це не тому, що я володіла хорошим ліричним сопрано. Батько був доволі відомим виконавцем у вузькому колі. Вони зі своїм найкращим другом, і за сумісництвом моїм хрещеним батьком, ще в юні роки створили популярний рок-гурт «Storm surge». На жаль, мого батька в молодому віці не стало, а його друг створив свій лейбл, який так і назвав. Дядько Тарас повністю замінив мені тата і я дуже вдячна йому за це. Коли мені було вісімнадцять, він запропонував стати співачкою в його ще тоді не дуже популярному лейблі. Звісно, я погодилась, адже такий шанс випадає раз в житті. Спочатку я співала ліричні пісні, які не набирали масштабних рейтингів. Концертів було дуже мало, і то тільки на якийсь день села, або приватні дні народження . Мене це дуже засмучувало, бо я хотіла страшенної слави. Потім я вирішила повністю змінити свій стиль. Коли я поміняла образ «милої попелюшки» на «зухвалу стерву», то все пішло вверх. Доволі відверті образи, танцювальні хіти без сенсу, красиве личко — і все, слава в тебе в кишені. Виявилося, що за два роки можна повністю підкорити весь шоу-бізнес. Багато хто вважає, що якби не мій хрещений батько, то нічого в мене не було б. І це суцільна правда. Якби не він, то я б ніколи не стала співачкою року два рази поспіль. 
Я покрутилася перед дзеркалом в своїй величезній квартирі та посміхнулася своєму відображенню. Коротка сіра сукня з блискітками, яка ледь прикриває одне місце, але натомість добре видно довгі ноги. Густе темне волосся спадає на мої плечі легенькими хвильками, а карі очі підкреслені яскравим макіяжем. Всі захоплювались моєю зовнішністю і дарували гори компліментів, але це все заслуга моїх стилістів і тренера. Вони створили мені такий образ і я його старанно дотримуюсь. Байдуже, що вдома я залюбки ношу спортивні штани та порвану футболку, якій вже років п'ять. Зараз я KAMILLA, і всі знають мене тільки такою. 
Всунувши ноги в новесенькі срібні туфлі від Jimmy Choo та прихопивши маленьку сумочку D&G, я попрямувала до виходу. 
Під під'їздом мене як завжди чекав мій водій та охоронець Юра. Він відчинив дверцята і я сіла в салон свого чорного автомобіля. 
Коли ми під'їхали до найдорожчого клубу міста, я швидко подякувала і вийшла на холодне повітря. Через свою популярність мені не можна так просто з'являтися на людях і доводиться завжди маскуватися. В цьому клубі постійно тусуються відомі люди, тому тут є ще одна зала саме для таких, як я.
Увійшовши в VIP-зал, я одразу ж помітила свою найкращу подругу Настю. Ми знайомі ще зі школи і дружбу саме з нею я ціную найбільше. Вона була зі мною поруч під час всіх невдач та гучних підйомів. 
— Мілка!— крикнула вона і побігла обійматися,— Нарешті ти тут!
— Привіт, Насть. — сказала я і подивилася на коротку фату в неї на голові.— Виглядаєш просто неймовірно.
— Ну з тобою не зрівняюсь.— відповіла вона і посміхнулася.— Це тобі і ти мусиш її надягнути.
— О ні! Будь ласка.— почала благати я, коли вона простягнула мені рожеву стрічку з надписом «Найкраща подруга нареченої і сьогодні я вся ваша.»
— Ти одягнеш її!— сердито сказала подруга і я мовчки кивнула.
Накинувши через плече цю стрічку, я пішла за нею до нашого столика. Тут були ще подруги Насті з університету. Я швидко привіталася і сіла біля Іри.
Ми замовили собі коктейлі та почали пити. Коли алкоголь вже відчувався в крові, ми пішли відриватися на танцполі. Через деякий час я почула свою пісню і почала голосно підспівувати. Напевно, випити два коктейлі та шоти було не надто хорошою ідею. Настя танцювала і веселилася, а я була за неї справді рада. Подруга познайомилась з Андрієм на першому курсі в університеті, а минулого року він зробив їй пропозицію. Наступного тижня у неї весілля, а сьогодні ми вирішили відсвяткувати її дівич-вечір.
— Ходімо візьмем собі на барі текілу?— запропонувала мені Ірка.
— Давай!— погодилась я.
Ми підійшли до бару і замовили спочатку дві стопки, а потім ще і ще.
Напиватися з Іркою було дуже поганою ідеєю. Скільки разів я вже казала, що більше ніколи не погоджуся з нею пити, але ніяк не можу їй відмовити. Особливо, коли вона дивиться такими котячими оченятами. Ми з нею, можна сказати «подруги по пияцтву». 
Після текіли я відчула, що мені цього всього мало і ми з Іркою вирішили втекти до загальної зали і зробити сюрприз людям у вигляді п'яної мене. 
Похитуючись і ледь тримаючись на ногах, ми з нею доплентались до сцени. Діджей відразу ж вимкнув музику, коли помітив як я рачки намагаюся піднятися на сцену. Він повівся, як джентельмен і подав мені свою руку.
— Дякую.— відповіла я п'яним і засоромленим голосом.
— Хух!— почула я Ірку, яка теж ледь добралася на сцену.
— Дай мені мікрофон.— сказала я діджею.
Він без вагань передав мені його, але я помітила в нього якусь дивну посмішку. Потім він витягнув ще один і дав його Ірці.
— Всім привіт!— голосно крикнула вона і люди в залі повернулися до нас. — Бачите, хто тут стоїть? Так-так, це наша суперзірка KAMILLA, і саме зараз вона для вас заспіває!
Всі в залі зааплодували, а я відчувала себе так легко. Голова трішки крутилася, але мені дуже хотілося співати і танцювати. 
— Привіт, мої дорогі слухачі!— крикнула я. Ну мені здавалося, що я сказала саме так.— Я вирішила зробити вам сюрприз і заспівати вашу улюблену пісню!
Я сказала діджею назву і вже через декілька секунд в залі почулась музика запису мінус і я почала співати:
«А ти вмикай мене, як хочеш
Сьогодні мрію я літати.
Послухай, що тіло шепоче.
Я буду танцю-танцювати.»
Потім почалась клубна музика і ми з Іркою стали відриватися на повну. Мої туфлі кудись відлетіли, а сукня була вже ледь не на поясі. Це були дійсно шалені танці. 
Не знаю як я опинилася вдома, але зранку мене розбудив телефонний дзвінок від дядька Тараса, який був страшенно розлючений. Він сказав, щоб через пів години я приїхала на студію, бо у нього є до мене важлива розмова. Я відчула різкий біль в голові і повільно сіла на ліжку. До горла одразу ж підступила нудота і я ледве прийшла до тями. Часу на збори у мене не було, тому я швидко  почистила зуби і змила вчорашній макіяж. Вдягнувши чорні джинси і якусь однотонну рожеву футболку, я вийшла на вулицю. Своє волосся, яке було в чомусь неприємному і липкому довелося скрутити в пучок, а на очі надягнути чорні окуляри. 
Юрій,як завжди привітався і відкрив мені дверцята. Вже через десять хвилин я знову відчула, що мене нудить.
— Юр, в тебе нема м'ятної жуйки?— спитала я.
— Ні, пані.— відповів водій, а я розчаровано сперлась на крісло.
На щастя, дорога була недовгою і я не встигла вирвати на свій шкіряний салон. На свіжому повітрі мені стало трохи легше, але я розуміла, що вже добряче запізнююсь на зустріч з дядьком. 
Зайшовши в студію, я помітила дядька, який сидів на одному з стільців.
— Привіт. — привіталась я.— Ти хотів, щоб я зайшла?
— Ти мала бути тут ще годину тому!— сердито відповів чоловік.
— Ну вибач, я пізно прийшла додому і трішки проспала.— почала виправдовуватись.
Він повільно повернувся і подивився на мене. Похитавши головою, дядько простягнув мені телефон.
— На, подививсь!— сказав він.
Я увімкнула відео і ледь не впала. Хтось закинув в інтернет той момент, як я була на сцені. Мало того, що я була п'яна в стельку та ще й незрозуміло, що співала. Це звучало, як невиразне белькотіння. Потім почалися наші з Іркою танці, що виглядало так, ніби ми викликаємо злого духа. 
— Там ще є фотографії.— почула я голос дядька.— Погортай!
Я провела пальцем по екрану і переді мною відкрилося фото, де я танцюю і  добре видно мою спідню білизну. Я перегорнула на наступну, і там зображено, як я намагалася поцілувати діджея.
— Це з самого ранку гуляє по Інтернету. Знову! Черговий скандал! Мені здається, ти ніколи не зупинишся.
— А що я зроблю? Я теж звичайна людина і мені хотілось трішки повеселитися.— відповіла я.
— Ти в першу чергу зірка! І тобі треба бути обережнішою в своїх гулянках!— сердито сказав дядько.— Ти думаєш, що людям це цікаво? Та їм, як і мені набрили твої скандальні вибрики! Тебе ніхто не сприймає серйозно.
— На початку своєї кар'єри я була серйозною і що?— обурено відповіла я.— Багато це мені принесло?
— Міло, тобі треба взятися за голову і я дуже добре знаю, як ми це зробимо. 
— Ну і як?— зацікавлено спитала я.
— Ми зробимо тебе ніжною і романтичною.
— Що? Ти хоч сам в це віриш?— засміялась я.
— Нам потрібно, щоб тобою зацікавились не лише підлітки, але й доросла аудиторія. Ну а їм пісні про танці і про те, яка ти вся класна нафіг не потрібні. 
— Ну і що ти пропонуєш? Стати мені скромною монашкою?— спитала я і склала руки на грудях.
— Ні, ти заспіваєш в дуеті.— сказав дядько, а я аж відкрила рот від здивування. 
— Щоооо??? Ти ж знаєш, що я на таке не погоджуся!
— Погодишся!— впевнено мовив дядько.— Ще й як погодишся!
— Я не буду співати з якоюсь дівкою!— голосно сказала я.
— А хто сказав, що це буде вона? 
— Хто ж тоді?— здивувалась я. Ще бракувало мені тих дуетів!
— Ось!— дядько показав мені фотографію досить симпатичного хлопця.— Костянтин Кайда— вихідець з народу. Минулого року переміг в одному з співочих телешоу і став улюбленцем мільйонів. Більш відомий, як Костя Кай. Його остання пісня набрала більше двадцяти мільйонів переглядів на ютюбі за два тижні. Наголошую, пісня, а не кліп.
— Я не знаю його і ніколи не чула, тому не буду з ним співати в дуеті!— різко сказала я.
— Будеш!— відповів дядько і подивився на годинник.— Тому що він і його продюсер будуть тут з хвилини на хвилину.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 50
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Скандальний дует, Ксана Рейлі», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Скандальний дует, Ксана Рейлі"