Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Вимушена дружина для підступного боса, Галлея Сандер-Лін 📚 - Українською

Читати книгу - "Вимушена дружина для підступного боса, Галлея Сандер-Лін"

1 074
0
01.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Вимушена дружина для підступного боса" автора Галлея Сандер-Лін. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Вимушена дружина для підступного боса, Галлея Сандер-Лін» була написана автором - Галлея Сандер-Лін, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Вимушена дружина для підступного боса, Галлея Сандер-Лін" в соціальних мережах: 
Коли в юні роки тобі розбили серце, ти спочатку хочеш забути нещасливе перше кохання, потім намагаєшся знайти йому заміну, але згодом розумієш, що дозрів до того, щоб заволодіти недосяжним оригіналом і відплатити йому «за все хороше». Твоя ненависть страшна, а помста буде солодкою... рівно до тієї миті, коли предмет помсти не захоче помститися у відповідь...
--
Раптовий поцілунок приголомшив. Жорсткий і напористий, це був поцілунок-покарання, тому що коханих так не цілують...

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 36
Перейти на сторінку:
Глава 1

Анотація:

Коли в юні роки тобі розбили серце, ти спочатку хочеш забути нещасливе перше кохання, потім намагаєшся знайти йому заміну, але згодом розумієш, що дозрів до того, щоб заволодіти недосяжним оригіналом і відплатити йому «за все хороше». Твоя ненависть страшна, а помста буде солодкою... рівно до тієї миті, коли предмет помсти не захоче помститися у відповідь... 
---
Раптовий поцілунок приголомшив. Все сталося так швидко і несподівано... Жорсткий і напористий, це був поцілунок-образа, навіть поцілунок-покарання, тому що коханих так не цілують.
 

Теги: вимушений шлюб, від ненавісті до кохання, службовий роман

В тексті є: перше кохання, зустріч через роки, протистояння характерів, старі образи і непорозуміння

 

Глава 1

– Хлопчино, а ти нічого не поплутав? – глузливо поцікавилася Світланка, найкраща подружка Єви, намотуючи на палець, пофарбований їдким неоновим лаком, світле пасмо. Манеру мови вона наслідувала від більш старших дівчат, одяг теж: напевно хотіла надати собі більше значущості. – Гадаєш, нашій Єві потрібен такий убогий невдаха?

Макс, який зібрав усю свою мужність і зважився запропонувати дівчинці, яка йому відчайдушно подобалася, потанцювати на шкільній дискотеці, стиснув кулаки, але намагався, щоб голос не здригнувся:

– Я з Євою розмовляв, а не з тобою.

– Ти що, не бачиш? Вона навіть спілкуватися з тобою не хоче, – продовжувала білява, перекрикуючи музику. – Натяків не розумієш, ні? Хто її батько – і хто твій, – і знову розмальований палець Світланки пішов у справу, тільки цього разу майже уткнувся в груди Максиму. – Їй за статусом не належить дихати одним повітрям з таким жербраком, як ти.

А він продовжував свердлити поглядом Евангеліну, сподіваючись побачити на її обличчі... Що? Що ж він хотів там розгледіти? І вона... ну хоч би слово сказала, чи що. Нехай би і відмовила, але хоча б зійшла до розмови. Ні, навіть слівце для нього пожалкувала, просто глянула через плече і величаво пройшла повз. Максим стояв принижений, як невдаха і повний дурень, слухаючи регіт хлопчаків і похіхікування дівчат, дивився вслід Єві і не міг збагнути, яким чином примудрився віддати своє серце цій... цій...

– Ділінь-ділінь, – запілікав телефон на робочому столі.

Максим Державін, гендиректор «Парадайз-плейс», виринув з юнацьких спогадів і, автоматично відповівши на дзвінок секретаря з приймальні, зовсім іншим поглядом подивився на світлину темноволосої кароокої красуні, що була прикріплена до інтернет-статті. «Хто ж стане обранцем однієї з найбільш завидних наречених?» – говорив заголовок.

Швидше закінчивши розмову із секретарем, Макс заглибився в читання статті, хмурячись із кожним новим рядком. Ці стерв'ятники-журналюги... Євангеліна лише нещодавно повернулася зі стажування за кордоном і тільки-но стала вливатися у світське життя рідного міста, а інтернет-таблоїди вже чоловіка їй підшукують, та з тих, хто багатший. Максим скрипнув зубами. Він не для того вистежує вислизнувшу колись здобич, щоб його випередив якийсь дурний мажор! Вони не бачилися стільки років, а тепер сама доля, здавалося, вирішила повернути Єву в його життя, тому будь він проклятий, якщо не скористається цим шансом!

Вперше Макс зустрів її на початку навчального року, йому тоді було одинадцять. Євангеліна Ланська впливла у їх клас як королева, гордовито оглядаючи майбутніх однокласників. В її розпущеному каштановому волоссі грали сонячні відблиски (вересень у той рік видався теплим), шкільна форма ідеально облягала точену фігурку, надзвичайно привабливе обличчя притягувало погляд... Уся вона була іншою, не такою, як інші дівчата (чи Максу це тільки здавалося?), і він зробив те, чого не робив раніше ніколи і ні для кого: машинально прибрав рюкзак із сусіднього сидіння, звільняючи місце.

За життя він був одинаком і сидіти за партою вважав за краще без сусідів. Йому пощастило, що в їхньому класі, скільки б учнів не приходило і не йшло, завжди була непарна кількість і йому не нав'язували чиє-небудь сусідство. Тепер, коли минулого року в них пішло двоє, в кабінеті була вільна задня парта по центру, але Максим, сидячи за останньою партою біля вікна, все одно запропонував новенькій своє сусідство.

Не прийняла, гордовито пройшла до порожньої парті і розташувалася з явним комфортом, мовляв, «я і сама прекрасно себе почуваю». Ну, це можна зрозуміти. Вона вся така шикарна, а він найзвичайнісінький хлопчисько. Хоча ні, куди гірше, ніж звичайний, про що йому постійно нагадували однокласники, примічаючи і штопаний одяг, і потерті черевики, і мізерні «бутерброди», що складалися з пари шматочків чорного хліба, присипаних сіллю, але вона-то цього поки що не знала. Так, її рішення його не здивувало: дівчата рідко перші сідають із хлопчиками, вважаючи за краще жіночу компанію. Саме так Макс себе заспокоював тоді...

Це був перший у його житті день, коли він увечері перед сном думав не про уроки, не про буркітливий від голоду живіт (убога вечеря була давним-давно перетравлена) і навіть не про потрясну штуковину під назвою «мобільний телефон», що з'явилася у кількох найбільш забезпечених однокласників, а про нову дівчину, яка найнесподіванішим чином потурбувала його спокій. Перший день із багатьох наступних...

Новенька швидко стала центром уваги, навколо неї постійно збиралися натовпи однокласників, які незабаром почали перетягувати її, як канат, кожен у свій бік. Більше за інших в цьому плані досягла успіху Світланка Полежаєва, місцева «законодавець мод». Вона швидко сплавила Серьогу, беззмінного сусіда, за останню парту, і запропонувала сусідство Єві. Та, мабуть, вирішила, що дівчинці з дівчинкою сидіти дуже навіть непогано, тому погодилася. А Серьога якийсь час ходив ображений, але потім знову став бігати за Світланкою, як робив це завжди, і все частіше зависав із нею та Євангеліною, а потім до них приєднувалися й інші хлопці.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 36
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Вимушена дружина для підступного боса, Галлея Сандер-Лін», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Вимушена дружина для підступного боса, Галлея Сандер-Лін"