Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Раб. Книга 1. Чужий біль, Нідейла Нельте 📚 - Українською

Читати книгу - "Раб. Книга 1. Чужий біль, Нідейла Нельте"

612
0
03.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Раб. Книга 1. Чужий біль" автора Нідейла Нельте. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💛 Любовна фантастика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Раб. Книга 1. Чужий біль, Нідейла Нельте» була написана автором - Нідейла Нельте, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💛 Любовна фантастика".
Поділитися книгою "Раб. Книга 1. Чужий біль, Нідейла Нельте" в соціальних мережах: 
Я зустріла його на найскладнішому завданні з усіх, що довелося виконувати. Від чіткого дотримання інструкцій і правил залежить не тільки успіх моєї місії, а й життя. Він всього лише раб, що волею долі потрапив у моє розпорядження. Як вчинити, коли перед очима страждає реальна, жива людина? Що робити, якщо слідувати інструкціям стає занадто непросто? Адже я ...

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 99
Перейти на сторінку:
Пролог

Любий читачу! Дуже рада представити вам серію-бестселер. Російською мовою її прочитали вже кілька тисяч читачів. Долучайтеся! З нетерпінням чекаю вашого відгуку!

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Незважаючи на складну тему, будь ласка, не чекайте від текста смакування жорстокості та насильства. Ця книга насамперед про силу духа і кохання.

Повна анотація

Доки людина відчуває біль – вона жива. Доки людина відчуває чужий біль – вона людина.

(Франсуа Гізо)

Я зустріла його на найскладнішому завданні з усіх, що довелося виконувати. Від чіткого дотримання інструкцій та правил залежить не тільки успіх моєї місії, але й життя. Він всього лише раб, що волею долі потрапив у моє розпорядження. Як вчинити, коли перед очима страждає реальна, жива людина? Що робити, якщо слідувати інструкціям стає занадто складно? Адже я теж жива людина.

Я потрапив до неї безправним рабом, що майже забув себе. Шість нескінченних років мріяв лише про свободу, але з Тарину втекти неможливо. У світі усталеного матріархату чоловікові-рабу, колишньому вільному, нічого не світить. Таких не відпускають, таким показують всю повноту людської жорстокості на тлі вседозволеності. Господарям не можна вірити, вони здатні лише прикидатися й насолоджуватися владою. Господарям не можна відкриватися, навіть коли так не вистачає простого людського тепла. Але ж я теж – жива людина.

Ця книга – про справжню мужність, про доброту всупереч розсудливості, про любов без умов і про те, що таке людяність.

Пролог

Польовий агент з мене не дуже, прямо скажемо. Експерти вважають, що вся справа в емоційності. При досить високих показниках, здорового цинізму і флегматичного спокою безумовно не вистачає. Не пригадаю, щоб коли-небудь виявляла емоційність у відкриту, але на те вони й експерти, мабуть.

Однак саме мені довелося їхати працювати під прикриттям. Так уже збіглося, що перший довгостроковий досвід випав на моторошну планету Тарин. З давніх-давен тут склався матріархат, ще з часу перших колоністів, коли чоловіків з трьох кораблів майже не залишилося, і жінкам довелося взяти на себе буквально все. Так і пішло. У жінок була сила, засоби і можливість продовження роду. Коли Тарин увійшов в Земний Альянс, що збирає під крильце цивілізації з праматері Землі, це була повністю самодостатня планета з давно сформованим укладом, яка принесла в Галактику рабство.

Людська натура, звичайно, завжди повертається кращими своїми рисами. Це я так жартую похмуро. В тому сенсі, що рабство підпільно існує по всій Галактиці, але раніше воно було заборонено і по можливості викорінювалося.

З приходом же Тарина хитро ... гм ... хитрі політики ввели такий чудовий пунктик, що, мовляв, рабство взагалі це погано, але Тарин – планета суверенна і з її законами ми повинні рахуватися.

Галактика дуже неоднорідна, кожна колонія довгий час розвивалася своїм власним шляхом, майже не контактуючи з іншими і підтримуючи рідкісний зв'язок з праматір'ю. А ще безліч супутників, що не приписані до жодної з планет, пояси астероїдів, невраховані космічні об'єкти. Збираючи всіх, Землі доводиться постійно коригувати закони і намагатися поєднати іноді майже діаметрально протилежні світи. Тому в законах Альянсу прописано, що кожна планета суверенна і в її внутрішній устрій втручатися не можна, а зовнішні питання вирішуються шляхом взаємних домовленостей.

Хтось відкрито засуджує рабство, демонстративно не маючи з Тарином справ, хтось знаходить різні причини і виправдання, використовуючи рабів на своїх територіях. Однак в підсумку виходить, що офіційно придбані на Тарині раби цілком легальні, з усіма наслідками, що випливають. А вже справа господарів не дати їм потрапити туди, де до рабства не лояльні.

Цим і займається наш відділ: розплутує весь невидимий клубок, щоб зрозуміти, як змінити ситуацію зсередини.

Не думала, що саме мені доведеться їхати туди. Але всі чоловіки-агенти відразу відпали, тому що можливості чоловіків та їх статус на планеті дуже обмежені. З незайнятих зараз на інших завданнях жінок у мене найкращі результати за оперативними навичкам і рівнем самоконтролю. А головний аргумент – далекий родич, Таринська кров, яка підтверджується аналізами. Вікно відкрилося короткочасне, легенда вдала підвернулася, і потрібно було терміново вирішувати. Ось і вирішили. На мою голову...

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 99
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Раб. Книга 1. Чужий біль, Нідейла Нельте», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Раб. Книга 1. Чужий біль, Нідейла Нельте"