Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Наснися мені, Олександра Малінкова 📚 - Українською

Читати книгу - "Наснися мені, Олександра Малінкова"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Наснися мені" автора Олександра Малінкова. Жанр книги: 💛 Любовні романи. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Наснися мені, Олександра Малінкова» була написана автором - Олександра Малінкова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи".
Поділитися книгою "Наснися мені, Олександра Малінкова" в соціальних мережах: 

Привіт, любі читачі! Мене звати Олександра Малінкова, і я рада представити вам свою нову книгу "Наснися мені". Це захоплива історія про мрії, реальність та невидимі ниті, що з'єднують наші життя.

"Наснися мені" - це історія про молоду жінку, яка знаходиться на роздоріжжі життя. Вона переживає важкі часи і втрачає віру в себе та своє майбутнє. Одного разу їй починає снитися таємничий чоловік, який стає її втіхою та натхненням. Але хто він? Чи можливо, що її сни - це більше, ніж просто мрії? Головна героїня починає розслідувати свої сни, намагаючись зрозуміти, як вони пов'язані з її реальністю, і чи може цей загадковий чоловік бути ключем до її щастя.

Народилася я у невеликому містечку, де завжди відчувала потяг до літератури та мистецтва. Мої перші спроби пера почалися ще у школі, а згодом я відточувала свої навички в університеті. Натхнення для своїх творів я черпаю з повсякденного життя, мрій та людей навколо мене. Моя мета - створювати історії, які змушують задуматися і відчути глибокі емоції.

На сайті readukrainianbooks.com ви маєте чудову можливість читати книги безкоштовно і без реєстрації. Це унікальний ресурс, що збирає бестселери та найкращі книги світу українською мовою. Важливо читати українською, адже це не лише збагачує наш словниковий запас, але й підтримує розвиток нашої мови та культури. Читання рідною мовою сприяє збереженню нашої ідентичності та поширенню наших культурних цінностей.

Відвідуйте readukrainianbooks.com, адже читання — це ключ до знань і розвитку. 📚 На цій платформі ви знайдете книги для будь-якого настрою та на будь-який смак, що допоможуть вам зрозуміти різні аспекти життя, розширити кругозір та насолоджуватися літературною творчістю.

Приєднуйтесь до спільноти читачів readukrainianbooks.com та відкривайте для себе світ чудових книг, таких як "Наснися мені". Ця книга перенесе вас у вир загадкових подій і залишить незабутні враження.

Сподіваюсь, що моя історія знайде місце у вашому серці та стане джерелом натхнення і роздумів. 💖


Читати ще книги автора Олександри Малінкова на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
ГЛАВА 1

  АНОТАЦІЯ

        Ця легка пригодницька історія у першу чергу про почуття. Палкі та нестримні, подекуди на межі з болем. Якщо емоції, то щирі. Якщо кохання то взаємне. Якщо дружба то справжня. Історія, через яку мов червона лінія, проходить думка, що випадкових людей в нашому житті не буває. Як і випадкових подій. Що справжнє кохання безумовно існує. Що після болісного розставання, обов’язково зустрінеться справжня любов. Якщо ж ні? Вона просто в дорозі! Лише необхідно пізнати себе, поважати, зрозуміти, і відкрити своє серце для справжніх почуттів.

      «Наснися мені» - мила казка зі щасливим кінцем. Подекуди гаряча, переповнена бажанням і жагою. А інколи болем і стражданнями. Але кожне випробування потрібне, щоб на повну цінувати миті щастя.  

      Цікаві герої зі своєю долею і характером, життя яких поєднане, десь розходяться шляхи, а десь знову збігаються в одну дорогу.

      Непередбачуваний сюжет, який тримає до самого кінця, залишаючи по собі приємний післясмак, легкість, та віру у справжні почуття…

    

      Євангеліна (Єва)

    Через силу намагаюся встати з ліжка. Дев’ята година вечора. І так, я дозволила собі подрімати декілька годин, тому що попереду безсонна ніч, і моя зміна у нічному клубі.  Зараз же в мене всього година, щоб зробити відповідний макіяж, вдягнутися і дістатися до клубу в двох кварталах звідси.

    Відчуття досить моторошні. Та ще й цей дивний сон. Але не час відволікатися, а то так і запізнитися можна. Тоді замість чайових Фрейді утне якусь дурість, чи змусить відпрацьовувати позаурочно.

   Тож дістаю яскраву червону помаду та чорну підводку. Малюю на верхніх повіках рівну чорну лінію, і від цього мої великі блакитні очі стають більш виразними. А пухкі та ідеальної форми червоні губи контрастують з світлою майже прозорою шкірою на обличчі. І я з білявки, яка ледь без мейкапу дотягує до вісімнадцяти років, перетворююсь на жінку-вамп. Таку собі хижу кицьку. Чи хочу я цього перетворення? Звісно ні, але мушу! Червоне боді з відвертим вирізом на спині та прозорі панчохи.

Євангеліна

   Чомусь впевнена, що Фрейді розлютиться, коли погляне на те, як я сьогодні виглядаю, але витанцьовувати у клітці під стелею у самій білизні не входить в мої плани. Переб’ється.

    Накидаю зверху чорний плащ, добряче затягую пасок, вбуваю старенькі кросівки, в яких як молода лань прожогом вискакую з квартири, підхоплюючи на ходу сумку та пакет з чорними чобітками на височезних підборах.

    Весь шлях займає від сили хвилин десять. І ось я виринаю з-за рогу й ці моторошні відчуття знову стискають моє серце. Клуб мерехтить яскравими вогнями, зазиваючи в свої тенета алкоголю та розпусти.

   Я швиденько, уникаючи поглядів і порожніх розмов шурхаю у гримерку, де до останнього відтягую скидати свій плащ, наче останній мій захист від хтивих поглядів відвідувачів.

  Та вже через п’ять хвилин двері настіж відчиняються, вдаряючи стінку, так, що в гримерці навіть люстерки починають вібрувати. Я теж полохливо відскакую та обертаюся обличчям до входу.

-  Ево, ти що тут заснула? Мерщій у клітку! Відвідувачі вже на підпитку й чекають на шоу. – Горлає Фрейді, мій недобос.   

- Та йду я, йду, - бурмочу собі під ніс й нарешті повільно задерев’янілими пальцями намагаюся зняти пасок, та виходить так собі, сіпаю його лише.

   Натомість хазяїн починає втрачати терпіння, у два кроки долає відстань між нами, й швидким власним рухом звільняє мою талію від ремінця. Але й це його не зупиняє, обдаючи моє обличчя перегаром, він в одну мить позбавляє мене плащу. Оглядає мене, кривиться… Він примружує і без того маленькі свої очі, зводить густі брови й міцно стискає губи.

- Що це ти у біса нап’ялила на себе? Наче не танцівниця «гоу-гоу», а випускниця інституту благородних дівиць.

    Від його погляду мені стає не по собі. Хочеться прикритися й втекти. Фрейді ще більше насувається на мене, а я починаю тремтіти від страху. Його туша вдвічі, а то й втричі більша за моє худорляве тільце. Таке відчуття, що він може скрутити мою біляву голівку одним рухом, двома пальцями. Я вже приготувалася щосили вдарити його в пах, якщо він відпусте, хоч якийсь непристойний жест в мій бік. Та шум і метушіння за дверима відволікають цього здорованя й він вале з гримерки, лишаючи мене на декілька останніх хвилин на самоті.

- Поквапся! – Кидає наостанок, таким тоном, що спробуй лише цього не виконати.

   Я вдихаю побільше повітря, наповнюючи ним легені, розправляю плечі й крокую, наче на ешафот, повторюючи, як мантру «треба посміхатися».

    Велика зала виглядає у стилі «дорого-багато», та це лише на перший погляд. Придивись дужче, й в очі почнуть кидатися дешеві деталі інтер’єру. І мармур на барній стійці не справжній. І бордова оббивка на диванчиках з досить дешевої тканини, то там то там, пропалена.

   Моя залізна клітка вже спущена й відчинена, впурхую в неї й закриваю на заcлін, чіпляюся щоб не втратити рівновагу, коли вона плавно починає набирати висоту. Починає лунати пісня Meg Myers – Desire у виконанні Нори.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Наснися мені, Олександра Малінкова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Наснися мені, Олександра Малінкова"