Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Дозволь бути поруч, Адалін Черно 📚 - Українською

Читати книгу - "Дозволь бути поруч, Адалін Черно"

1 141
0
04.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Дозволь бути поруч" автора Адалін Черно. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Дозволь бути поруч, Адалін Черно» була написана автором - Адалін Черно, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Дозволь бути поруч, Адалін Черно" в соціальних мережах: 
Шість років тому я поїхала з країни, щоб назавжди викреслити його зі свого життя. Він розтоптав мою гордість і пройшовся по люблячому серцю, але залишив подарунок у вигляді двох смужок на тесті.

Зараз він — успішний пластичний хірург. Кар'єрист без сім'ї та прив’язаностей, як завжди й мріяв. А я письменниця, яка втратила довіру до чоловіків і виховує сина. Його сина.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 33
Перейти на сторінку:
Глава 1

Оля

Я ніколи не уявляла нашу зустріч. Ми фізично не могли випадково перетнутися чи зіткнутися в одному з магазинів торгового центру. Навіть з огляду на те, що останній місяць я провела у своєму рідному місті, це здавалося неможливим.

Але Новий рік закінчився зламаним носом та зустріччю з колишнім. Він виявився тим самим «найкращим хірургом-пластиком», якого видзвонили за пів години після бою курантів.

Поки Ізмайлов, весь такий гарний і зосереджений бере в руки мій лист надходження, я раптом згадую, як моя подруга одного разу сказала:

«Мрію вийти з дорогого автомобіля та побачити колишнього з віником у руках. Я пройду повз, поглянувши на нього, як на пилюку під ногами, а він… він із тугою подивиться мені вслід».

Ні про яку тугу в погляді Ізмайлова не йдеться. Хоча я брешу. Десь у глибині його погляду вона все ж таки присутня. Та і як не тужити за новорічною урочистістю, від якої його безцеремонно відірвали, щоб оглянути та зашити ніс колишньої?

Прямо зараз мені, немов маленькій дівчинці, хочеться зістрибнути з канапки й, запевнивши лікаря, що все гаразд, пурхнути з кабінету. Ну чи провалитися крізь землю.

Найстрашніше, що все те, що мені колись описувала подруга, могло стати реальністю. Я маю дорогий автомобіль, а Макар цілком міг бути на місці двірника. Шість років тому, коли ми з ним бачилися востаннє, у нього за душею не було ні гроша.

Й ось ми в одному кабінеті. Я не можу подивитися на нього, як на пилюку під ногами, тому що від його рук тепер залежить моя краса. Разом із переломом у мене розсічені тканини, які він має зашити так, щоб не залишилося і сліду. Доводиться дивитися з повагою та надією. Й із заздрістю, звісно, адже Ізмайлов виглядає бездоганно.

Для пластичного хірурга зовнішній вигляд — основа успіху. Ніхто не довірить свою красу людині, яка виглядає як фото «до».

— Привіт, Олю.

Звісно ​​він впізнав. Не за зовнішністю, зрозуміло, за прізвищем у листі надходження. Виглядаю я зараз, жодних сумнівів, не дуже. У дзеркало подивитися часу не було: біль, шок, дзвінок у швидку та термінова госпіталізація, знімки. Я навіть чекаючи на лікаря в кабінеті не подумала про дзеркало. Що там дивитися, якщо мій ніс мелькає перед очима.

— Привіт, Макаре.

Ми шість років не бачилися, а він майже не змінився. Подорослішав, став ширшим у плечах і змужнів. Не постарів ні на день, виглядає, ніби зійшов з обкладинки журналу. Можливо, звісно, пластика, але ж я бачу, що ні. Риси обличчя залишилися колишніми: той самий прямий ніс із гострим кінчиком, ті ж глибоко посаджені очі, густі брови, окреслені вилиці та чіпкий погляд. Він і колись був гарний настільки, що дівчата за ним табунами бігали. А я потопала в марнославстві, бачите, мовляв, обрав мене, а не вас.

— Я поставлю кілька запитань, намагайся чесно відповісти, — переходить на суворий професійний тон.

— Добре.

— Запаморочення, нудота, дезорієнтація, сплутаність свідомості?

— Нудота трохи, але це швидше від випитого шампанського.

— Ускладнення носового дихання, втрата нюху?

Я одразу тягну носом.

— Є.

— Знімки вже зробили, протягом п’ятнадцяти хвилин вони будуть готові. За рентгеном у тебе перелом носа, КТ робили, щоб переконатися, що з кістками черепа все гаразд.

— Так довго? — розгублено питаю.

Востаннє мені робили знімки рік тому, але тоді я чекала на результати якісь хвилини, а зараз минуло вже понад пів години.

— Новий рік, — знизує плечима Макар. — Навіть ти ось ніс примудрилася зламати, а не виглядаєш шукачкою пригод.

— Це випадковість! — спалахую. — Я на салюти виходила подивитись і…

Замовкаю. Навіщо я взагалі розповідаю? Яка різниця, як я отримала перелом? Його справа — заштопати мій ніс і чоло так, щоб я не дивилася на себе з огидою. Дружина брата Стаса запевнила, що знає найкращого хірурга й спробує вмовити його приїхати. Звісно, ​​я не відмовилася. Адже це моє обличчя.

— Не розкажеш? Ми маємо п’ятнадцять хвилин до знімків. Можемо заповнити паузу розмовою.

— З чого б таке бажання зі мною поговорити?

— Співчуття? — він знизує плечима. — Я звик, що пацієнти люблять розмовляти, розповідати щось зі свого життя, наприклад.

— Я не люблю.

— Можеш мовчати.

— Що буде, якщо кістки черепа не зламані?

Ізмайлов ледь помітно усміхається. Я обіцяла мовчати, але протрималася не більше за хвилину. Я збрехала. Я саме з тих пацієнтів, які люблять розмовляти, але здебільшого ставити питання про те, яким буде лікування, що очікувати від хвороби тощо.

— Операція. Викличу анестезіолога, зробимо наркоз. Кілька днів будеш під наглядом і підеш додому. Доведеться ще походити, щоб вправити ніс, але це вже не до мене. До того лікаря, який діагностував тобі перелом та відправив на КТ.

— Добре. А шрами… вони будуть помітні?

— Я не бог, Олю. Звісно ти помітиш, що шили, але в око це не впадатиме. Через деякий час зможеш позбутися слідів. Косметологія в цьому плані зробила крок далеко вперед.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 33
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Дозволь бути поруч, Адалін Черно», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Дозволь бути поруч, Адалін Черно"