Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Забудь мене, Впіймай мене, Ретта Кім 📚 - Українською

Читати книгу - "Забудь мене, Впіймай мене, Ретта Кім"

897
0
12.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Забудь мене, Впіймай мене" автора Ретта Кім. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Любовне фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Забудь мене, Впіймай мене, Ретта Кім» була написана автором - Ретта Кім, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Любовне фентезі".
Поділитися книгою "Забудь мене, Впіймай мене, Ретта Кім" в соціальних мережах: 
Один говорить – забудь мене, інший – спробуй впіймати. А ніхто не цікавиться, чого хочу я? Одні проблеми від них... я – мисливець, дівчина зі змішаною кров’ю. Таких, хто народився від союзу демона і вампіра, небагато. Про таких майже нічого невідомо. Таких остерігаються. Завдяки цьому моя репутація мисливця бездоганна. Життя в Нью-Йорку, робота в одному з найкращих весільних салонів на Манхеттені – вдень і полювання на вампірів та демонів – вночі.
П’ять років тому мене, молоду й наївну Каріссу, зламали… і, попри біль, що після стількох років нікуди не зник, я піднялася на ноги і стала сильною, незламною. Я ні з ким не зв’язуюсь – ніхто не зв’язується зі мною. Мене це влаштовує, але, схоже, такий мій стиль життя не влаштовує деяких осіб і вони зібралися його змінити…

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 71
Перейти на сторінку:
Вступ

Яким було ваше перше кохання? Можливо, ви одні з тих небагатьох щасливчиків, для яких воно стало єдиним? У такому разі вам надзвичайно пощастило… кажуть, перше кохання не забувається… що ж…

Спокійна музика, приглушене світло… мене на руках донесли прямісінько в середину танцювального залу, щоб потанцювати. Дотики його теплих пальців, щаслива усмішка на його пухких вустах… моя голова в нього на грудях і не менш щаслива усмішка. Так тепло… відчуття спокою та захищеності. Щасливішою я себе ніколи не відчувала… час разом, довгі розмови… розуміння з півслова… підтримка…

Ранок… дощ… холодна постіль… порожнеча. Кінець. День, тиждень, місяць, рік… п’ять років… демон!

Я стояла й дивилася в очі тому, хто п’ять років тому зник з мого життя, не сказавши нічого… не залишивши, навіть, записки. Просто зник. Я дивилася в очі тому, з ким провела два найщасливіших роки й була готова провести так цілу вічність. Я дивилася в очі тому, хто зламав мене… завдяки якому я стала такою, якою є зараз…

— Не знала, що ти на таке здатен, Вінсенте… — спокійно промовила я, дивлячись в очі демону, що зруйнував моє життя. Навіть через п’ять років серце стискалося від болю. Нічого не змінилось… навіть після того, що він зробив, я не могла забути його… усе ще кохала… усе ще залежала від нього. Зате тепер навчена. — Сподіваюсь у тебе все добре. Також сподіваюсь, що бачу тебе востаннє, — додала я і, розвернувшись, попрямувала до виходу.

Я знаю, як виглядаю зі сторони — втілення спокою та байдужості… його робота. І ніхто, навіть, подумати не може, що мисливця, грозу Нью-йоркських демонів і вампірів у цю мить вкотре розривало на дрібні шматочки всередині.

— Готовий до сімейного життя? — я підійшла до Дейна, що стояв і дивився у вікно.

— Куди більше, ніж ти, — хмикнув він і глянув на мене. — Вибач, нервую трохи…

— Та нічого, — промовила я і пронизливо глянула на демона. До чого кохання доводить… — Вперше тебе бачу таким. Схоже, вона для тебе важливіша за власне життя…

— Є таке… Нічого не хочеш розповісти? — запитав він, кинувши погляд на Вінса. Стрілки перевів?

— Немає що розповідати, — відповіла я, ігноруючи присутність Маркса.

— Все ж було добре…

— Стоп, — зупинила я Дейна. Схоже, і досі ніхто не знає, що трапилось. Воно й до кращого… — Я не хочу про це говорити, Дейн. Хочеш — запитай у нього. Заодно мені розповіси, у чому була проблема, — на якусь секунду емоції взяли верх наді мною, але за мить байдужість знову повернулась у голос. — Нас давно вже нічого не пов’язує.

Схоже, Дейн хотів запитати щось іще, адже його погляд був досить красномовним і, скоріш за все, натякав на те, що Маркс не зводить з мене погляду. Але не запитав, оскільки наречена вже була готова й саме спускалася до нас.

 

Весілля було в самому розпалі, а я саме прощалася з молодятами, адже за декілька годин відправляється мій літак. Біля виходу помітила Вінсента. Е ні, Маркс, я вже давно не та, якою ти мене пам’ятаєш.

— Можна запитання? — запитала Карін. Не важко було здогадатись, що саме її цікавить…

— Можна. Проте тоді ви мене на свято запросите. Усе ж цікаво глянути на результат вашого кохання. Не буду приховувати, не зустрічала ще такої пари, як ви.

— Домовились, — усміхнулася дівчина. — Вінсент стоїть біля виходу, схоже, чекає на тебе… бачу ви не в надто хороших відносинах. Посварились?

— Чи не тобі знати, який жахливий характер у демонів. Маркс… таких важко зрозуміти. Ні, ми не сварились. Не знаю, що тобі Дейн розповідав. Я з ним не спілкуюсь і, взагалі, не пам’ятаю, коли востаннє його бачила, — промовила я. — Ти хороша дівчина і я рада, що Дейну, нарешті, виправили його жахливу поведінку. Живіть щасливо. Якщо щось буде потрібно — пишіть, допоможу. А тепер, — я ледь усміхнулася. — Мені вже час. Бувайте.

— Щасти, Каріссо, — дівчина знову усміхнулася і, попрощавшись, повернулася до гостей.

Я ж попрямувала до виходу, де очікував демон.

— Ісо… — промовив Вінсент, коли я проходила повз, та я його проігнорувала. Тієї Іси вже давно немає. Померла разом з надією на щасливе майбутнє. — Ісо, зачекай… — повторив демон і спробував схопити мене за руку, та я зреагувала швидше. — Тобі потрібно забути мене, інакше…

— Забути? З чого ти взяв, що я про тебе згадую? Знаєш, що роблять люди, коли хочуть, щоб їх забули? Зникають… десь так, як ти, але назавжди. Тож повтори свій подвиг, Вінсенте, і зникни ще на кільканадцять років. Тільки б я тебе більше не бачила, — холодно промовила я й пішла геть, спиною відчуваючи його погляд.

***

— Ти причарувала мене, Ісо… — промовив він і торкнувся пальцями моєї щоки. На його руці від руху тихо дзенькнув браслет.

— Я не займаюся магією, Вінс, — усміхнулася я і заплющила очі, насолоджуючись теплом його руки. — Може, все-таки обміняти на менший розмір? — запитала я.

— Не потрібно, він прекрасний…

Останні слова відлунням пронеслися свідомістю, затягнувши мене в темряву, і я прокинулась.

Та щоб тобі добре було! Скільки можна?! Коли це все закінчиться…

Я піднялась і підійшла до вікна. На підвіконні велично розлігся Найт — величезний чорний кіт породи орієнтал, мій єдиний друг.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 71
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Забудь мене, Впіймай мене, Ретта Кім», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Забудь мене, Впіймай мене, Ретта Кім"