Книги Українською Мовою » 💙 Класика » Іспит, Тичина Павло 📚 - Українською

Читати книгу - "Іспит, Тичина Павло"

107
0
19.04.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Іспит" автора Тичина Павло. Жанр книги: 💙 Класика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Іспит, Тичина Павло» була написана автором - Тичина Павло, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Класика".
Поділитися книгою "Іспит, Тичина Павло" в соціальних мережах: 

Книга "Іспит" автора Павла Тичини - це збірка казок, які здатні зачарувати як дітей, так і дорослих. Це цікавий світ, який відкривається перед читачем, де казкові герої перетинаються з реальним світом. У кожній казці є своє повчання, свої ідеї та моральні принципи, які можуть залишити слід в душі кожного, хто їх прочитає.

Одна з казок, "Іспит", розповідає про молодого чоловіка, який повинен пройти три іспити, щоб довести свою любов до принцеси. Ця історія надихає на віру в справжнє кохання та показує, що треба долати виклики, щоб отримати те, чого справді хочеш.

Ще одна казка зі збірки, "Мудра мурашка", розповідає про маленьку мурашку, яка своїми розумними вчинками та порадами допомагає своїй колонії вижити в складних умовах. Ця історія показує, що навіть найменший може внести вагомий внесок у світ, якщо він діє розумно та з належною відповідальністю.

Збірка казок "Іспит" - це відмінний вибір для тих, хто любить казки, а також для батьків, які хочуть донести до своїх дітей важливі моральні принципи. Книга зачарує вас своєю магією та залишить незабутні враження в серці.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Тільки що почали ми землю любить, взяли
заступа в руки, холоші закачали… —
— ради бога, манжети надіньте, що-небудь їм
скажіть: вони питають, чи єсть у нас

культура!

Якісь цибаті чужоземці покурювали

крізь пенсне.

А навколо злидні — як гудина, як гич!

А навколо

земля, столочена, руда…

Тут ходив Сковорода.

Антистрофа

Найглибший, найвеличніший і разом з
тим
найпростіший зміст, укладений на
двох-трьох
нотах, — оце й є справжній гімн.

Без конкурсів, без нагород напишіть ви

сучасне

“Христос воскрес”.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Іспит, Тичина Павло», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Іспит, Тичина Павло"