Книги Українською Мовою » 💙 Класика » З далекого походу, Тичина Павло 📚 - Українською

Читати книгу - "З далекого походу, Тичина Павло"

87
0
19.04.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "З далекого походу" автора Тичина Павло. Жанр книги: 💙 Класика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «З далекого походу, Тичина Павло» була написана автором - Тичина Павло, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Класика".
Поділитися книгою "З далекого походу, Тичина Павло" в соціальних мережах: 

"З далекого походу" - це збірка казок від відомого українського поета Павла Тичини. У цій книжці він розповідає про відважних вояків, які вирушають на війну, про їх пригоди і небезпеки, з якими вони зіштовхуються на своєму шляху.

У казці "З далекого походу" Тичина зображає справжніх героїв, які мають сміливість і силу, щоб встояти проти ворога і захистити свою Батьківщину. У кожній казці він передає глибокі моральні цінності, такі як честь, відвага, дружба та взаємовиручка.

Збірка "З далекого походу" - це не тільки захоплюючі історії, а й навчальні оповідання, які допоможуть дітям зрозуміти, як важливо бути сильним, відважним і вірним своїм ідеалам. Книжка стане відмінним подарунком для маленьких читачів, які цінують доброту і справедливість.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
З далекого походу
Вернувсь до мене брат.
Одкинув він рушницю,
На край стола схиливсь.

— Ой що ж ти, брате, бачив,
Кого ти там убив? —
Поглянув він на мене,
Поглянув, одвернувсь.

— Питаєш ти, що бачив,
Чи я кого убив, —
Мене, мене убили! —
Сказав та й заридав…

І зрозумів я: люди
Були звірми і єсть. —
О, що ви наробили,
Прокляті, на землі!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «З далекого походу, Тичина Павло», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «З далекого походу, Тичина Павло» жанру - 💙 Класика:


Коментарі та відгуки (0) до книги "З далекого походу, Тичина Павло"