Книги Українською Мовою » 💙 Класика » Евое, Тичина Павло 📚 - Українською

Читати книгу - "Евое, Тичина Павло"

87
0
19.04.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Евое" автора Тичина Павло. Жанр книги: 💙 Класика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Евое, Тичина Павло» була написана автором - Тичина Павло, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Класика".
Поділитися книгою "Евое, Тичина Павло" в соціальних мережах: 

Казки Тичини Павла завжди були визнані як приклад мистецтва і літературної майстерності, які здатні не тільки підтримувати інтерес до читання, але і дарувати читачеві незабутні враження. "Евое" - це збірка казок про дивовижний світ, де люди живуть поряд з магічними істотами та здійснюють неможливе.

У казці "Евое" Тичина Павло розповідає історію про те, як незвичайний хлопчик на ім'я Евое зустрічає магічне дерево і вирушає у подорож, щоб знайти його коріння. Ця історія повна фантастичних персонажів, дивовижних казкових сюжетів та пригод, які дозволять молодшим читачам пізнати новий світ та розширити свій уявний діапазон.

Казки Тичини Павла завжди мали свою власну глибину, яку важко віднести до одного жанру. "Евое" не є виключенням, якщо ви шукаєте цікаву та захоплюючу казку, яка буде допомагати вашим дітям розвивати своє уявлення та креативність, це книга, яку ви повинні прочитати.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Творці революції здебільшого лірики.
Революція єсть трагічна лірика,

а не драма,

як то подейкують.
Evoe!*

За плугом ходити наші нащадки готуватимуться
не менш, як зараз готуються

в балетній студії. І

на людину, що не вмітиме пісні,

дивитимуться як

на справжнього контрреволюціонера.

Все на світі від примружених очей.

Evoe!

Антистрофа

Приставайте до партії, де на людину
дивляться
як на скарб світовий і де всі як один
проти
кари на смерть.

Хай вас називають творцями за шторами,
сантименталістами… Хіба це так важно?

У нас іще й досі попіл висипають не на
город,
а десь у куточок, під тин.
_______________
Примітки:
* – Вигук радості на святах стародавніх греків

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Евое, Тичина Павло», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Евое, Тичина Павло"