Книги Українською Мовою » 💙 Класика » Високо знялись ми ввись, Тичина Павло 📚 - Українською

Читати книгу - "Високо знялись ми ввись, Тичина Павло"

108
0
19.04.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Високо знялись ми ввись" автора Тичина Павло. Жанр книги: 💙 Класика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Високо знялись ми ввись, Тичина Павло» була написана автором - Тичина Павло, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Класика".
Поділитися книгою "Високо знялись ми ввись, Тичина Павло" в соціальних мережах: 

"Високо знялись ми ввись" - казка відомого українського поета Павла Тичини, яка здатна зворушити найчутливіші струни серця. У цій казці автор розповідає про прекрасне польоти птахів і бажання людини піднятись вгору на вітерці. За допомогою прекрасної поезії та фантастичних мотивів автор розповідає про любов до життя та природи.

У цій казці Павло Тичина демонструє свою велику майстерність у творенні ліричних та емоційних образів, які надихають читачів на нові висоти. Крім того, у казці міститься позитивне повідомлення про те, як важливо зберігати свободу та здібність до мрій.

Ця книга здатна підійти для читачів різних вікових категорій. "Високо знялись ми ввись" - це твір, що спонукає до задуму та розвитку емоційної сфери. Книга є чудовим зразком української літератури та надихає читачів на пізнання прекрасного в навколишньому світі.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
XXII з'їзду КПРС

Все, що Ленін думав, мріяв —
мов народжене дитя,
втілюється у життя.
Мудра партія — надія
й правда нашого життя.

Людям же рішать належить
про похід мабутніх літ.
О, який думок політ!
Затаївши подих, стежить
зачудований весь світ…

Торжествуй ти, Україно:
високо знялись ми ввись!
Прямо йдем ми — не навскіс.
Бо ще здавна воєдино
із Росією зрослись.

Навстіж у Майбутнє брами…
Що нам вітер! Що нам бриз!
Ленін з нами, — Ленін скрізь!
Ми з народами-братами
ідемо у Комунізм.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Високо знялись ми ввись, Тичина Павло», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Високо знялись ми ввись, Тичина Павло» жанру - 💙 Класика:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Високо знялись ми ввись, Тичина Павло"