Книги Українською Мовою » 💙 Класика » Балетна студія, Тичина Павло 📚 - Українською

Читати книгу - "Балетна студія, Тичина Павло"

81
0
20.04.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Балетна студія" автора Тичина Павло. Жанр книги: 💙 Класика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Балетна студія, Тичина Павло» була написана автором - Тичина Павло, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Класика".
Поділитися книгою "Балетна студія, Тичина Павло" в соціальних мережах: 

Книга "Балетна студія" авторства Павла Тичини - це збірка казок для дітей, яка захоплює своєю ліричністю та відтворенням атмосфери казкового світу. Головним героєм книги є маленька танцівниця, яка вже змалку мріє про танці і знаходить своє місце в балетній студії. Книга наповнена чарівними подіями, які розкривають талант дівчинки та допомагають їй розвиватися як танцівниці.

У книзі зібрані такі казки, як "Балетна студія", "Білі лебеді", "Танцююча лялька", "Зірковий балет", "Танці під дощем" та інші. Автор уміло переносить читача в казковий світ, де кожен персонаж має свої риси характеру та суперечності, але завжди знаходить вихід з будь-якої складної ситуації.

Книга "Балетна студія" привертає увагу не тільки дітей, але й дорослих, які люблять казки та мріють про казковий світ. Вона спонукає читачів до розвитку творчих здібностей та вірить у те, що кожен з нас може здійснити свою мрію, якщо вірити у себе та працювати над собою. Книга стане чудовим подарунком для дітей, які цінують чарівність та талант, а також для дорослих, які згадують своє дитинство та мріють про казковий світ.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Танцюють цвітно цілунять тонно
в туніках білих неначе бал
Нагрудять вправо
одгрончить чар
схитнуться вліво
лелійні лі
Плеснуть в долоні встремлять як лані
І знов одхлинуть і стануть враз
І знов потиху
заледве чуті
і знов поволі
як той ручай
На них із вікон веслує промінь
І вітер майний і синій день
Рояль обсипле
торкнеться стін
спаде на тепле
збутонить стан
І теж у танці на тротуарі
Голодна жінка сухотить хліб
І їй із вікон
гуслить рояль
Хоч би як віку
прожить жить

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Балетна студія, Тичина Павло», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Балетна студія, Тичина Павло» жанру - 💙 Класика:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Балетна студія, Тичина Павло"